G2NK Zemsta Wojownika 110175 311

Ankieta

Zrobić dubbing?

Głosów w sumie: 58

O temacie

Autor Warka

Zaczęty 2.03.2011 roku

Wyświetleń 110175

Odpowiedzi 311

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Niech najpierw zrobi a potem propsuj ale według mnie te z g1 i g2 ścierwa są leprze niż te z g3 one mają jakiś klimat a nie jak jakieś zmutowane dinozaury

w g1 i g2 też sa jako zmutowane dinozaury, jedynie silnik nie pozwala tego, aż tak dostrzec ;)

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Ajtam gadacie niech zrobi jak chce tylko żeby było dobrze. Liczy się całość (Chociaż mówią, że diabeł tkwi w szczegółach).

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy

LordKielbasian

G2NK Zemsta Wojownika
#142 2011-04-24, 19:54(Ostatnia zmiana: 2011-04-24, 20:12)
jak tam??
proponuje abys zrobil kretoszczury na czarno bardziej
scierwojady z g3
trolle zwykle i czarne z g3
zebacze takie jakby z dinozaurami bardziej powiazane
krwiopijce na sobie powinny miec krwi trszke tak na skrzydlach i pod oczami i moze jakies rany a co do twojej idei z wilkiem nie mam zastrzezen spox :ok:  
dalej sam se wymysl :lol2:  

moze zmien levele potworkom?? :blink:

a co bedziesz robic po NPC i potworkach??

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
prace idą elegancko ale znów mam problem. przy włanczaniu moda przy wczytywaniu w połowie gra się wyłancza a pasek od windowsa jest w połowie ekranu. musze zrobić reinstall. a to w wypadku takiego moda trwa długo, oj długo i zajmie mi cały świąteczny wieczór :)  .

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

G2NK Zemsta Wojownika
#144 2011-04-24, 20:50(Ostatnia zmiana: 2011-04-24, 20:52)
prace idą elegancko ale znów mam problem. przy włanczaniu moda przy wczytywaniu w połowie gra się wyłancza a pasek od windowsa jest w połowie ekranu. musze zrobić reinstall. a to w wypadku takiego moda trwa długo, oj długo i zajmie mi cały świąteczny wieczór :)  .
Jesteś pewien ze to wina windowsa/gry? może podrzuc ostatnie 100 linijek z loga zSpy kiedy wyst. ten błąd no i wklej tez screen crasha jesli sie pojawia.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
ta to chyba od windowsa bo zainstalowałem ostatnio do xp'ka skórke vista inspirat i od tej pory np. w grze pasek prześwituje i komp troche zwolnił. odinstalowałem i nic. robie reinstalke.

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
No i jak ? Reinstal pomógł ?

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
reinstal nie pomógł. ale i tak po problemie. pomyślałem... po czym ten błąd wystąpił. wystąpił on po naprawieniu ticktocków z hp i maną. teraz sprowadziłem je do jednego ticktocka zamiast trzech i gra się odpala, ale te 2 ticktocki nie działają ;(

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy
[quote']
ale te 2 ticktocki nie działają ;(
[/quote]
Szkoda  :|

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!

Warka

G2NK Zemsta Wojownika
#149 2011-04-26, 11:01(Ostatnia zmiana: 2011-04-26, 11:02)
ok. ogłaszam wszem i wobec że dodałem wszystkie potwory. nie jest ich multum, ale będą się czesto respić więc będzie można polować non-stop. dziś zaczynam robić 3-ci filmik!! może..może będzie jutro. ticktocki naprawiłem ! ;) ale niewiem czy wam się spodobają. do oceny. noto tyle. npc też są, dokładnie coś koło 140 z buntolami.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
Witam. Oto kolejna część zapowiedzi mojego moda. Jak zwykle, filmik i screeny.

Zapraszam do oglądania.

https://www.youtube.com/watch?v=0kWbxDNfSbA

Proszę też o ocenianie na YT / o subskrypcje

to by było na tyle. mod wchodzi już w decydującą fazę. komentować!

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta
Podoba mi się :ok:

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!

Warka

G2NK Zemsta Wojownika
#152 2011-04-27, 15:25(Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 15:33)
w tym pokazie chodzi głównie o pokazanie że w świecie są npc. jak mówiłem jest ich 130 + potwory których jest masa. waypointów jest około 500, freepointów 350. naprawde to kawał roboty i ciesze się że jestem już po tym.

edit, kruczek wygląda fajnie ale to żadna praca, poprostu przefarbowałem odpowiednie miejsca. wygląda ładnie. bo jestem pewnie że normalne ścierwo każdemu się przejadło. ;p

Kruczek

Kruczek

Użytkownicy
posty169
Propsy31
  • Użytkownicy

Kruczek

G2NK Zemsta Wojownika
#153 2011-04-27, 15:26(Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 15:27)
Fajnie wygląda nowa tekstura ścierwojada :D

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
super arena scierwojady moga byc fajna rutyna ludkow i podoba mi sie za w obozie na wysokosciach sa wojownicy. :lol2:  wilki troche za bardzo niebieskawe lepsze by byly czarno szare(wg.mnie :wink: )Mod jeden z najlepszych

PS mogl bys zrobic tez czesc 2 do nocy kruka ale to juz twoja decyzja.Zamiezasz tak zrobic?
Misje zrobione ?

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy
Mi sie znowu bardzo podobają te wilki

Propsik leci.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
@lord

wilki niebieskawe? ja robiłem na teksturze desaturacje więc na czarno biało więc niebieskiego tam niema prawa być. a co zamierzam robić po ukończeniu moda? czytać opinie graczy i minimum do sierpnia nie mieć nic wspólnego z moddowaniem. ew. poprawki w modzie :)  napewno z 1-2 miechy musze od tego odpocząć.

@teh

nawet w twoich poprawionych skryptach były błędy ale chyba tylko 3-4, w szczególności przecinki. ale i tak wieeeelki dzięki. gdybyś ich nie odpiepszył nadal bym się z tym męczył, chwała ci za to. a błędy poprawiało się w pare sekund.

Teh

Teh

Użytkownicy
posty41
Propsy4
  • Użytkownicy

Teh

G2NK Zemsta Wojownika
#157 2011-04-27, 15:49(Ostatnia zmiana: 2011-04-27, 15:50)
@lord

wilki niebieskawe? ja robiłem na teksturze desaturacje więc na czarno biało więc niebieskiego tam niema prawa być. a co zamierzam robić po ukończeniu moda? czytać opinie graczy i minimum do sierpnia nie mieć nic wspólnego z moddowaniem. ew. poprawki w modzie :)  napewno z 1-2 miechy musze od tego odpocząć.

@teh

nawet w twoich poprawionych skryptach były błędy ale chyba tylko 3-4, w szczególności przecinki. ale i tak wieeeelki dzięki. gdybyś ich nie odpiepszył nadal bym się z tym męczył, chwała ci za to. a błędy poprawiało się w pare sekund.

Nie masz za co dziekować. Mhm co do skryptów sory,ale robienie tego wieczorami było troszeczke żmudne, ale ciesze sie, że Ci jakoś pomogłem :)

LordKielbasian

LordKielbasian

Użytkownicy
posty89
Propsy6
  • Użytkownicy
szybkie pytanie i takie zasadnicze kiedy (tak mniej wiecej)wyjdzie mod?? :blink:

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
eh. CZ nie robie więc chyba moge określić. teraz jeszcze tydzień duperszfanców. później już dialooooogi. skończe je może za miesiąc. i wtedy zapadnie decyzja czy robie dubbing (a bardzo bym chciał... ;/) a jeśli tak to 3-4 tygodnie znów w dupe. liczmy wyjście moda na początek lipca.

0 użytkowników
Do góry