Filmy/Seriale 594599 1647

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 594599

Odpowiedzi 1647

Kelten

Kelten

Gry (themodders@telegram)
posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor
  • Gry (themodders@telegram)
Nikt żywy*

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
serial chance, polecam nie tylko z powodu hugh laurie, ale ze względu na rewelacyjną rolę niepozornego ethana suplee i naprawdę dobry scenariusz. 

http://www.imdb.com/title/tt5620076/?ref_=fn_al_tt_1

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Jakub91

Jakub91

Użytkownicy
posty647
Propsy204
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ktoś wie, gdzie mogę obejrzeć online "Grę o tron", aby mieć Hbo go musiałbym mieć hbo w pakiecie telewizji i dodatkowo wtedy wykupić hbo go. Co mi się średnio podoba. Chyba, że o czymś nie wiem i ktoś mnie oświeci.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Ktoś wie, gdzie mogę obejrzeć online "Grę o tron", aby mieć Hbo go musiałbym mieć hbo w pakiecie telewizji i dodatkowo wtedy wykupić hbo go. Co mi się średnio podoba. Chyba, że o czymś nie wiem i ktoś mnie oświeci.

Na różnych stronach. Z polskich to chyba najlepsze jest www.filmy.to a z angielskich polecam fmovies.is (musisz dorzucić napisy z internetu, mozna je wczytać w odtwarzaczu).

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
http://www.alltube.tv

Obejrzysz wszystko, chyba najlepsza strona do oglądania seriali.

Sculler

Sculler

Użytkownicy
posty339
Propsy273
ProfesjaProducent
  • Użytkownicy
Polecam www.trt.pl
Dobra jakość i szybko się ładuje. Całego Dextera i The Wire tam oglądałem  :)
Niestety nie ma tam gry o tron  :F

some things are meant to be

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
dwa sezony francuskiego serialu Le bureau des legendes - biuro szpiegów. o mało fascynującej pracy szpiegów, ale też jak ich praca wpływa na politykę zagraniczną, biznes itp.

drugi serial który niedawno miał premierę na netflixie, trochę podobny temat ale bardziej militarny to Nobel z akselem hennie, taki mały chudy ale do filmu przypakował xD

polecam oba.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
http://www.alltube.tv

Obejrzysz wszystko, chyba najlepsza strona do oglądania seriali.

To jedna z najgorszych stron do oglądania seriali, wygląda okropnie, jest syfiasta i ma mało ciekawych odtwarzaczy i/lub linków, polecam więc to co zaproponowałem, nie ma lepszych.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
serial chance, polecam nie tylko z powodu hugh laurie, ale ze względu na rewelacyjną rolę niepozornego ethana suplee i naprawdę dobry scenariusz. 

http://www.imdb.com/title/tt5620076/?ref_=fn_al_tt_1

Naprawdę chwalisz ten serial za scenariusz? XD Też obejrzałem ze względu na Hugh Lauriego, ale to co tam się wyprawia, kurwaa... przecież to się kupy dupy nie trzyma :F Gruby, który jest jakimś komandosem, pierdoli głupoty a na dodatek jest jakimś guru dla bandy innych komandosów XDDD Beka z filmu, nie polecam mimo silnego sentymentu do głównego aktora (właśnie leci jeden z jego kawałków u mnie na Spotify)

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
może inny serial oglądaliśmy?

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy
To jedna z najgorszych stron do oglądania seriali, wygląda okropnie, jest syfiasta i ma mało ciekawych odtwarzaczy i/lub linków, polecam więc to co zaproponowałem, nie ma lepszych.
Tyle że strona którą podałeś już upadła. Natomiast alltube sam w sobie nie jest serwisem który udostępnia materiały z własnych serwerów, a gromadzi zasoby z internetu w postaci linków do odtwarzaczy, dlatego też, masz tam największą pewność że znajdziesz właśnie to czego szukasz a duży wybór playerów daje Ci możliwość wybrania jakości, wersji z lektorem/napisami itp. itd.

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
Tyle że strona którą podałeś już upadła. Natomiast alltube sam w sobie nie jest serwisem który udostępnia materiały z własnych serwerów, a gromadzi zasoby z internetu w postaci linków do odtwarzaczy, dlatego też, masz tam największą pewność że znajdziesz właśnie to czego szukasz a duży wybór playerów daje Ci możliwość wybrania jakości, wersji z lektorem/napisami itp. itd.

Nie czytasz ze zrozumieniem. Strona, która upadła, to filiser.tv, natomiast filmy.to jest jej najlepszym odpowiednikiem, działa na takiej samej zasadzie jak filiser, czy alltube. W przypadku tej drugiej, czyli fmovies.is, to jest angielska, ale działa tak samo.

Cragann

Cragann

Użytkownicy
posty766
Propsy604
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders

Ciekawe, bo mi wszystko działa :D

Dowód:

(ale oglądanie tego typu seriali z lektorem to raczej nieporozumienie, dlatego jak już to fmovies.is).

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

Gry (themodders@telegram)
posty501
Propsy795
Profesjabrak
  • Gry (themodders@telegram)
(ale oglądanie tego typu seriali z lektorem to raczej nieporozumienie, dlatego jak już to fmovies.is).

Co jeśli on preferuje wersje z lektorem niż napisy?

Fabio

Fabio

The Modders
posty3477
Propsy2157
ProfesjaSkrypter
  • The Modders
To ogląda tutaj z lektorem. To chyba oczywiste.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A jakieś legalne serwisy polecacie, gdzie można, względnie tanio, obejrzeć wybrane seriale?

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
Adanos, polecam CDA.PL tam ludzie wrzucają od razu po premierze, ale usuwają więc trzeba oglądać na bieżąco

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Maciej, chodzi mi o legalne serwisy, gdzie legalnie można obejrzeć serial.

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
To tylko zostaje Netflix :P

0 użytkowników
Do góry