Studia 357160 904

O temacie

Autor Klark Cent

Zaczęty 30.12.2010 roku

Wyświetleń 357160

Odpowiedzi 904

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Hmmm... gdzieś pod koniec września prawdopodobnie #msg1031701wyprowadzam się#msg1031701 do Wrocławia

No more Zamość? :O  :O    :O

Jak się wyprowadzisz z Zamościa daj znać. Zainspirowany wierszami Vierzby przygotuje ci tobołek na ten Exodus.  :lol:

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Kyro będzie props za Heroes-y. Studiujesz biologię?

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
No kwrva. Genetykę.

Prezentacja ORAL?
Wiedziałem że ktoś to zauważy :lol2:  Użyczałem koleżance laptopa jak byłem w Hiszpanii, bo musiała coś napisać. W środku jest jakiś tekst po hiszpańsku. Nawet nie chciało mi się tego posprzątać :D

I po co Ci pokaż pulpit na pulpicie? :lol2:
Kiedyś mi się przypadkiem przeniósł Pokaz pulpit z szybkiego uruchamiania na pulpit i potem nie wiedziałem, jak go przenieść z powrotem, więc ten zostawiłem, a do szybkiego uruchamiania wrzuciłem skrót :lol2:

Grasz w Goticzka?  :lol2:

No i Tori
Ani to ani to, odpaliłem może raz :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Studia
#383 2012-05-21, 01:57(Ostatnia zmiana: 2012-05-21, 02:02)
No kwrva. Genetykę.

Aj kuwa czemu ja byłem taki głupi :pokerface:  . Z podstawowej biologii wyciągnąłem na B+ nie ucząc się jej prawie wcale na final (sesje) a gdzie normom było że niecałe 40% studentów ją oblewało. Pocierpiałbym, wykuł bym, posiedział w szkole więcej niż 4 lata, ale bym tak miał coś cenniejszego niż BA z psychologii.
Tak będę siedział z żulami w gabinetach i klepał ich po plecach.  :O

Dam ci go później bo dopiero co wykorzystałem limit jak mi się ten limit napełniło od nowa. Przypomnij, bo zapomnę.  :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Pocierpiałbym, wykuł bym, posiedział w szkole więcej niż 4 lata, ale bym tak miał coś cenniejszego niż BA z psychologii.
Tak będę siedział z żulami w gabinetach i klepał ich po plecach.  :O
Jako że właśnie przygotowuję się do egzaminu, chciałem napisać, żebyś baczył na słowa, ale tą psychologią jakoś mnie tak zmotywowałeś...  Jednak nie jestem w najgorszej sytuacji :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Studia
#385 2012-05-21, 03:13(Ostatnia zmiana: 2012-05-21, 03:34)
Jako że właśnie przygotowuję się do egzaminu, chciałem napisać, żebyś baczył na słowa,

Jednak nie jestem w najgorszej sytuacji :lol2:
Nie rozumiem po biologii nie mieć pracy? Nawet ja będę miał prace jak ukończę certyfikat CASAC (Credentialed Alcohol and Substance Abuse Counselor). No, w świetle prawa będę mógł udzielać porad Aztekowi by odtigerował się, skopconej Bule i naćpanej Wuwuzeli by odstawili te zioła od babci Marysi albo Siekaczowi by odzyskał normalną koloryzację twarzy i popuścił ten czerwony kolor z twarzy.  :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie rozumiem po biologii nie mieć pracy?
O pracę się nie martwię, bardziej o to żebym wytrzymał całe życie otoczony tymi setkami dziwnych nazw :lol2:  W tej dziedzinie naprawdę trzeba się dokształcać całe życie, nieraz myślę że wolałbym nawet do emerytury zapierdalać na fabrikie i się tym nie przejmować.

Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie rozumiem po biologii nie mieć pracy?
O pracę się nie martwię, bardziej o to żebym wytrzymał całe życie otoczony tymi setkami dziwnych nazw :lol2:  W tej dziedzinie naprawdę trzeba się dokształcać całe życie, nieraz myślę że wolałbym nawet do emerytury zapierdalać na fabrikie i się tym nie przejmować.

Good point, to jak z informatykami, grafikami i innym dziadostwem, które rozwinęło się w ciągu ostatnich 30 lat. To jest jak aktualizacja Windowsa. Trzeba robić regularnie i jest powolna jak kulawy wuj.
To jeden z powodów dla którego chcę rzucić szkołę jak najszybciej jak można i pracować na cały-etat. Chyba jednak by nie wytrzymał tych biologicznych ciśnień.  :lol:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
cały-etat
Skąd ten myślnik, jakieś naleciałości od full-time? :D

Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Wiesz jakby nie te fora na których piszę, to moja pisownia polskiego była by jak u chłopa po ósmej klasie.  :ok:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ja patriotycznie utrzymuje kontakty z Polakami :lol2:

Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Piszesz listy? Weź nie pierdol.  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Polaków Ci u nas dostatek :lol2:

Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Studia
#393 2012-05-24, 19:42(Ostatnia zmiana: 2012-05-24, 19:42)
U mnie też ale akurat tam gdzie mieszkam nie ma ich dużo. :pokerface:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
podskocz na greenpoint i pozdrów naszych rodaków :D

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Nie chce mi się, 45 minut jazdy metrem, 15-25 minut samochodem.  :lol:  
Jak następny raz tam będę to wyjdę na skrzyżowanie Greenpoint Ave & Manhattan Ave i krzyknę:

Jak nie ta to inna zawsze pozostaje walenie w worek.
 :lol2:   :lol2:  :lol2:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jebnij sobie fotkę z karteczką na Times New Square :D

Mark Twain

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy
Będziesz musiał wysłać relikt za ocean.  :D

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Jebnij sobie fotkę z karteczką na Times New Square :D
Lepiej nie, bo znowu pojawi się jakiś Prototype, Wulkan, kosmici czy cokolwiek. Przecież wiadomo, że co złego to Times Square, a jak nie to Manhattan, ewentualnie okolice.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Żadna Głupia Spółgłoska

Studia
#399 2012-06-02, 17:32(Ostatnia zmiana: 2012-06-02, 18:14)
Stypendia na studia doktoranckie w EMBL:
http://www.embl.de/training/eipp/fellowships/fellowsrates.pdf

Deal with it cipki :lol2:

EDIT:
Sanger Institute, zlokalizowany na tym samym kampusie co EMBL-EBI (w Hinxton, niedaleko Cambridge):
http://www.sanger.ac.uk/workstudy/phd/financialsupport.html

Dla porównania MRC Laboratory of Molecular Biology (również podlegające pod Uniwersytet Cambridge) daje około 15500 funtów na rok.

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry