Studia 355960 904

O temacie

Autor Klark Cent

Zaczęty 30.12.2010 roku

Wyświetleń 355960

Odpowiedzi 904

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
A pytanie do tegorocznych maturzystów, co dalej? diegomir medycyna?
medycyna, biotechnologia medyczna, chemia :D
Taka jest moja preferowana kolejnosc kierunkow, ale byc moze bede staral sie poprawic mature w przyszlym roku, jesli pojdzie nie po mojej mysli

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Studia
#121 2011-06-04, 12:22(Ostatnia zmiana: 2011-06-04, 12:31)
Chłopcy, mam problem. :<

Muszę do jutra zrobić dwie prace, w czym jedna jest w power pointcie a druga w officie. O ile powah pointa mogę zrobić, to już na officie się zupełnie nie znam(na matematyce as well a tu chyba potrzebna) i potrzebuję w związku z tym waszej pomocy. Macie tutaj co trzeba zrobić:
Zadani 4
Arkusz kalkulacyjny
Zaprojektuj arkusz kalkulacyjny, który będzie wyliczał średnią ocen dla poszczególnych przedmiotów.
Oceny w arkuszu powinny być wpisane słownie (bardzo dobry, dobry, dostateczny, niedostateczny), a
średnia ocen powinna być wyliczana cyfrowo. Pomocna przy tym zadaniu będzie znajomość np.
funkcji : „jeżeli”.
Elementy punktowane:
1. Poprawna konstrukcja formuły „średnia”
2. Poprawna konstrukcja formuły „zamiana tekstu na liczbę” (bardzo dobry - 5, dobry -4 itd.)
3. Możliwość sortowania alfabetycznego przedmiotów
4. Możliwość dodawania nowych przedmiotów bez konieczności definiowania formuły po raz
kolejny
5. Oprawa graficzna (kolory czcionki, tła, obramowanie tabeli z przedmiotami i ocenami)
Mógłby ktoś to dla mnie zrobić i mi wysłać do jutra? Zmienili termin i tylko tyle czasu zostało.
ratujcie kasie kurffffa

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Wiem jakie jest powszechne zdanie na temat tego kierunku, ale mam to w dupie. Studiuję filozofię ze specjalizacją komunikacja społeczna.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
I czego tam się uczycie?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Wiem jakie jest powszechne zdanie na temat tego kierunku, ale mam to w  dupie. Studiuję filozofię ze specjalizacją komunikacja społeczna.                                        
Wytłumaczysz się?

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

Studia
#125 2011-06-05, 11:44(Ostatnia zmiana: 2011-06-05, 12:52)
I czego tam się uczycie?

Tego, czego uczy się na filozofi, plus tego, co na komunikacji społecznej, czyli warszaty medialne, psychologia komunikacji, retoryka itd.

Wytłumaczysz się?

W zasadzie, to nie ma z czego.

WoYo

WoYo

DreamVader
artysta
posty398
Propsy236
ProfesjaGrafik 3D
  • DreamVader
  • artysta

WoYo
DreamVader

Studia
#126 2011-06-05, 12:06(Ostatnia zmiana: 2011-06-05, 12:16)
Chłopcy, mam problem. :<

Muszę do jutra zrobić dwie prace, w czym jedna jest w power pointcie a druga w officie. O ile powah pointa mogę zrobić, to już na officie się zupełnie nie znam(na matematyce as well a tu chyba potrzebna) i potrzebuję w związku z tym waszej pomocy. Macie tutaj co trzeba zrobić:

Mógłby ktoś to dla mnie zrobić i mi wysłać do jutra? Zmienili termin i tylko tyle czasu zostało.
ratujcie kasie kurffffa

Robiłem kiedyś coś takiego w szkole, ale niestety już tego nie mam.
@down: I nie wiem czy to nie było to samo...

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
o nie ;_;

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
Przykro mi, Caesum. Pomógłbym Ci, bo to akurat jest wyjątkowo proste do zrobienia, ale wcięło mi mojego Office'a, cholera.

Комиссар RBT

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Tego, czego uczy się na filozofi, plus tego, co na komunikacji społecznej, czyli warszaty medialne, psychologia komunikacji, retoryka itd.
Rozszerz to trochę, bo "warsztaty medialne" to dość szerokie pojęcie. Montujecie filmy? Malujecie? Wróżycie z fusów?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Są to zajęcia teoretyczno-praktyczne, choć raczej bardziej teoretyczne o tym, jak funkcjonują media tradycyjne i nowe media, pisanie artykułów, jak działają reklamy, nowości ze świata mediów itd. itp.

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
Zastanawiam się nad podjęciem się turystyki i historii na dzienne lub zaoczne. Szkoda tylko że nie wziąłem sobie matury z geografii jeszcze choć myślałem nad tym, teraz nie wiem jak to bedą przyjmować. Z pakietem historia + turystyka + technik logistyk a więc transport, powinienem umieć znaleźć łatwo prace w przemyśle turystycznym.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Jak masz leb to takie polaczenie byloby dobre, chociaz nie wiem po co historia. Logistyk w turystyce sie przyda.

Mark Twain

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
A tu nie chodzi o to po prostu by kierownik wycieczki umiał poopowiadać o historii miejsca, w które jedzie wycieczka?

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
ogółem masz racje fenix o to mu chodzi raczej.
btw podobno nawet po religioznastwie czy tam kulturoznastwie jak ktoś się umie zakręcić to może niezłe zycie mieć uprzedzam ja nie mam takich zamiarów tylko o tak napominam xd

sauron
  • Gość

sauron
Gość

Studia
#135 2011-06-22, 14:14(Ostatnia zmiana: 2011-06-22, 14:14)
A tu nie chodzi o to po prostu by kierownik wycieczki umiał poopowiadać o historii miejsca, w które jedzie wycieczka?

każdorazowo uczysz się konkretnego miejsca które jest nieskończenie bardziej dokładne niż jakiekolwiek uczenie się ogólników histori w szkole o profilu turystycznym.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
może pracy nie znajdą, ale przynajmniej będą mieli satysfakcję z tego, że studiują nie dla fachu, a ze względu na swoje przekonania. najważniejsze to się rozwijać :)

Klark Cent

Klark Cent

Użytkownicy
posty706
Propsy654
  • Użytkownicy
Mlekor co ty dzieciaku możesz wiedzieć xD

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181