O temacie
Autor Klark Cent
Zaczęty 30.12.2010 roku
Wyświetleń 355960
Odpowiedzi 904
Diegomir
A pytanie do tegorocznych maturzystów, co dalej? diegomir medycyna?
Caesum
Zadani 4Arkusz kalkulacyjnyZaprojektuj arkusz kalkulacyjny, który będzie wyliczał średnią ocen dla poszczególnych przedmiotów.Oceny w arkuszu powinny być wpisane słownie (bardzo dobry, dobry, dostateczny, niedostateczny), aśrednia ocen powinna być wyliczana cyfrowo. Pomocna przy tym zadaniu będzie znajomość np.funkcji : „jeżeli”.Elementy punktowane:1. Poprawna konstrukcja formuły „średnia”2. Poprawna konstrukcja formuły „zamiana tekstu na liczbę” (bardzo dobry - 5, dobry -4 itd.)3. Możliwość sortowania alfabetycznego przedmiotów4. Możliwość dodawania nowych przedmiotów bez konieczności definiowania formuły po razkolejny5. Oprawa graficzna (kolory czcionki, tła, obramowanie tabeli z przedmiotami i ocenami)
Dreamerion RaveN Studio
Żadna Głupia Spółgłoska
Gother
Wiem jakie jest powszechne zdanie na temat tego kierunku, ale mam to w dupie. Studiuję filozofię ze specjalizacją komunikacja społeczna.
I czego tam się uczycie?
Wytłumaczysz się?
WoYo DreamVader
Chłopcy, mam problem. :<Muszę do jutra zrobić dwie prace, w czym jedna jest w power pointcie a druga w officie. O ile powah pointa mogę zrobić, to już na officie się zupełnie nie znam(na matematyce as well a tu chyba potrzebna) i potrzebuję w związku z tym waszej pomocy. Macie tutaj co trzeba zrobić:Mógłby ktoś to dla mnie zrobić i mi wysłać do jutra? Zmienili termin i tylko tyle czasu zostało.ratujcie kasie kurffffa
Gruppenfuehrer Kereth
Tego, czego uczy się na filozofi, plus tego, co na komunikacji społecznej, czyli warszaty medialne, psychologia komunikacji, retoryka itd.
Gerry Rafferty O.D.A.L.
dr inż. Fenix The Modders
Klark Cent
sauron Gość
A tu nie chodzi o to po prostu by kierownik wycieczki umiał poopowiadać o historii miejsca, w które jedzie wycieczka?
Thoro The Modders
Tomek