[G2NK] Survival sztuką życia 52001 100

O temacie

Autor misiekgrabo

Zaczęty 23.12.2010 roku

Wyświetleń 52001

Odpowiedzi 100

Thinker

Thinker

Użytkownicy
posty76
Propsy4
  • Użytkownicy
Czy będziecie robić mapę, ale taką prawdziwą terenów?

http://gothicwarsteam.pl/ - Tutaj znajdziesz nasze modyfikacje. Nie jest ich wiele, ale pracujemy nad wieloma ^^

----

Było by dla ciebie lepiej, gdybyś tego nie zrobił!

----

To może tak - twój ojciec zabawiał się z Lordem Hagenem!

----

Patrz, chrząszcz!

----

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
trochę dziwnie że w przetrwaniu znajduje się mapa , ale może jakaś stara poszarpana czy coś się skombinuje

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Nie musisz robić nowych modeli specjalnie do Dema (jak mniemam) modyfikacji. Wystarczy zrobić taką sztuczkę - wystarczy wziąć zwykłą mapę i albo zrobić zrzut ekranu z góry na mapę moda i wkleić jako skrypt do tejże , albo wrypać do moda mapę Morską Mapę Wyspy Irdorath i zmienić nazwę na "Zagniony Ląd" czy coś w ten deseń.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

Winning

Winning

Użytkownicy
posty36
Propsy6
  • Użytkownicy
Mod jest kijowaty nie wiadomo gdzie iść

Ernesto Guevara

W walce na śmierć i życie nie ma granic. Nie możemy pozostać obojętni na to, co się dzieje w najdalszych zakątkach świata. Zwycięstwo jakiegokolwiek kraju w walce z imperializmem jest naszym zwycięstwem, podobnie każda klęska jest nasza klęską.

Adam Mickiewicz — Pan Tadeusz (VIII Zajazd, wers 807 (ostatni))

Tak zwycięzców zwyciężył w końcu sen, brat śmierci.

Antoine de Saint-Exupéry

Zwycięstwo może osłabić jeden naród, a klęska obudzić inny z uśpienia.[/b]

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
tam gdzie cię jeszcze nie było

Winning

Winning

Użytkownicy
posty36
Propsy6
  • Użytkownicy
Lepiej się nie odzywaj bo na pewno w tego moda nie grałeś

Ernesto Guevara

W walce na śmierć i życie nie ma granic. Nie możemy pozostać obojętni na to, co się dzieje w najdalszych zakątkach świata. Zwycięstwo jakiegokolwiek kraju w walce z imperializmem jest naszym zwycięstwem, podobnie każda klęska jest nasza klęską.

Adam Mickiewicz — Pan Tadeusz (VIII Zajazd, wers 807 (ostatni))

Tak zwycięzców zwyciężył w końcu sen, brat śmierci.

Antoine de Saint-Exupéry

Zwycięstwo może osłabić jeden naród, a klęska obudzić inny z uśpienia.[/b]

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
w survivalu chodzi o to, że nikt ci nie mówi co masz robić, a i tak masz przetrwać

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Bear Grylls wymiata!

Ch3m1k

Ch3m1k

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Holy na poczatku idz do ogniska pozniej kombinuj co mozesz zrobic ;)
ale wez ze soba lage lezy obok ciebie ;p

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy

misiekgrabo

Survival sztuką życia
#69 2011-01-19, 14:05(Ostatnia zmiana: 2011-01-19, 14:06)
Holy na poczatku idz do ogniska pozniej kombinuj co mozesz zrobic ;)
ale wez ze soba lage lezy obok ciebie ;p

Dokładnie. Laga leży obok ciebie pod najbliższym drzewem, tak ze 120 stopni w lewo gdy zaczynasz(bo jesteśmy na początku obróceni do jeziora) - jest tam drzewo. A ognisko... nie radziłbym - jak sobie ktoś nie poradzi z wilkiem(dorosłym) to niech wskoczy do jeziora gdy już się zdobędzie lagę. I płynąć na lewo, z daleka powinno się zobaczyć ognisko. Przy brzegu znajdziemy dorosłego wilka - do wody z nim i ominąć dookoła i...zabić jakoś. Następnie - iść do ogniska. Są tam trzy gobliny(młode) - początkujący powinien pokonać je z 80 HP - oczywiście ;) Tam znajdziemy trochę surowego mięsa, zupę rybną, lutnię, zwój ognistej strzały(nie wiem - może być przydatny - ale zużyłem go na dorosłego wilka) i oczywiście przydatne dwie skóry wilka. Powinniśmy zebrać też od tamtego wilka co zabiliśmy jego skórę - zobaczysz - przyda się. Następnie wskakujemy znowu do wody i płyniemy tam gdzie zaczęliśmy. Zabijamy dorosłą krwiopijce i młodą. Myślę że nie sprawią problemu - bo mi nie sprawiły ;) Następnie obracamy się TYŁEM do jeziora. Widzimy różne horyzonty i tak dalej. Musimy zabić kilka młodych wilków/dorosłych. Gdy to zrobimy i uzbieramy 9 skór wilków kierujemy się na lewo od obrócenia się TYŁEM do jeziora. Gdy dotrzemy to gór - gdzie się nie da przejść kierujemy się wzdłuż gór - na prawo skąd doszliśmy do gór. Gdy dojdziemy do opuszczonego obozu myśliwych - znajdziemy tam kilka przydatnych rzeczy - przede wszystkim - łuk i 4 strzały, ZATRUTY grzyb - nie jeść, ciekawostkę - mapę Khorinis i... moba - tzn. Piłę na której można robić pancerze ze skór wilków lub dzików. Pancerz ze skór dzików jest najlepszy, ale dziki są najsilniejsze. Więc robimy min. lekki pancerz skór wilków i możemy już się zajmować DOROSŁYMI wilkami z łatwością ponieważ atakują tylko 5 HP z tym pancerzem... za to...jeżeli chcemy LEPSZY pancerz - nie robimy lekkiego tylko zbieramy do 13/14 - już nie pamiętam ile - ale w grze to zobaczycie przecież. No więc gdy uzbieramy robimy pancerz. Jak chcecie. Ciężki pancerz ze skór wilków już naprawdę CHRONI przed dzikami i można z łatwością zebrać te 6 skór dzików i zrobić sobie pancerz... myślę że to ci wystarczy. Gdy zabijesz już większość zwierzaków na górnym piętrze i odnajdziesz większość roślinek możesz się wybrać na dolne piętro. Na początku chroni tam kilka wilków i młodziaków(wilków młodych). Ale... można też się wybrać w przejażdżkę wodospadem :D  - Ale jest tam dwóch topielców - jeżeli chcę ktoś doświadczenie. No więc gdy już zejdziemy na dolne piętro - badamy każdy zakątek. Tam gdzie jest kilku dzików i kilku wilków i jeden czarny goblin - jest tam koniec. Ale do tego już musisz się postarać...ja wybrałem najtrudniejszy poziom trudności - tzn. zrobiłem sobie lekki pancerz ze skór wilków i mordowałem potworki... ;) Myślę że to pomoże w rozgrywce...ach...ale mnie ręka boli od tego pisania... daj za to propsa :D  :D  :D   :lol:  :lol:

Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze.

Zapomnij... o wszystkim, co się działo w przeszłości.

Thinker

Thinker

Użytkownicy
posty76
Propsy4
  • Użytkownicy
Mahridspoland

A nie lepiej wyglądało by pokazanie ładnej, własnoręcznej mapy?
Gothic to  jest już stara gra, jej tekstury są miejscami nijakie... stare, po prostu, a ludzie chcą nadal je modyfikować i w ogóle... Lepiej zrobić coś własnego, nowego...

http://gothicwarsteam.pl/ - Tutaj znajdziesz nasze modyfikacje. Nie jest ich wiele, ale pracujemy nad wieloma ^^

----

Było by dla ciebie lepiej, gdybyś tego nie zrobił!

----

To może tak - twój ojciec zabawiał się z Lordem Hagenem!

----

Patrz, chrząszcz!

----

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
thinker taki z ciebie myśliciel, a nie pomyślisz... wyjaśnij mi a jaki by był sens grania w survival z mapą?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Ojciec redaktor

Ojciec redaktor

Użytkownicy
posty33
Propsy9
  • Użytkownicy
Mod jest genialny w swej prostocie :O  IMO warto inwestować czas i energię w produkcję takich niewielkich, ale bardzo klimatycznych modów

Oruk

Oruk

Użytkownicy
posty2
  • Użytkownicy
Oglądał ktoś kiedyś Bear Gryllsa?? Bear nie chodzi po zmroku po dżungli a w dzień, ma wyznaczoną trasę gdzie ma trafić. Więc na drugi raz zastanówcie się zanim zrobicie moda.

Warka

Warka

Użytkownicy
COM BEK !!!
posty476
Propsy209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • COM BEK !!!
Więc na drugi raz zastanówcie się zanim zrobicie moda.
Więc na drugi raz zastanówcie się zanim zrobicie moda.

:facepalm:  

a czy tam pisze że bohater to bear grylls? tam pisze tylko "być jak bear grylls" czyli żryć co popadnie i wykorzystywać to co daje nam matka natura.

Oruk, nienabijaj postów zaraz po rejestracji, dobra :) ?

DizZy

DizZy

Użytkownicy
posty83
Propsy3
  • Użytkownicy
Ee tego moda da się przejść xD ?

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Ee tego moda da się przejść xD ?
da się

w pełnej wersji fabuła będzie bardziej widoczna ;]

DizZy

DizZy

Użytkownicy
posty83
Propsy3
  • Użytkownicy
A powiesz w jaki sposób xd ?

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
No to ruszasz , w świecie znajdujesz 2 KULE OGNIA  którymi rozwalasz SZKIELETA  , a następnie przy nim znajdujesz zwój przyzwania szkieleta goblina , z którym to goblinem rozwalasz potworki ,które znajdują się przy wyjściu .

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Mod jest genialny w swej prostocie :O  IMO warto inwestować czas i energię w produkcję takich niewielkich, ale bardzo klimatycznych modów

Tak modzik jest genialny, pozostaje nam czekać na full wersję ^^  . Przydałby się większy świat nieotoczony zewsząd górami i więcej ziółek/roślinek w końcu to las :lol:   ( dla utrudnienia mogą być dobrze poukrywane). Klimatem od moda wali drzwiami i oknami.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry