[G2NK] Survival sztuką życia 51755 100

O temacie

Autor misiekgrabo

Zaczęty 23.12.2010 roku

Wyświetleń 51755

Odpowiedzi 100

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
trudne? ee tam, na SUPERHARDE w returning rebalance, wilk (chyba młody) tuż przy wieży xardasa tłucze na 1-2 hity (tam gdzie był młody wilk w g2nk)
a to jeden ze słabszych potworków (tyle że w późniejszej grze ma się trochę sprzętu)
taktyki na potwory? zagraj w returning w wersji angielskiej lub returning rebalancew wersji polskiej i pogadaj z szefem myśliwych - zna sposób na każdego potwora (oczywiście jak do niego dojdziesz, proponuje poziom trudności łatwy ewentualnie normalny)

na dzika jest jeszcze jedna taktyka: poczekaj aż zaszarżuje, zejdź mu z drogi i pierdut w dupe, i tak w kółko póki się nie pomylisz, lub go nie wykończysz

pozdro

PS: ojej to taki 2-3 levelowiec w zbroi może oberwać od wilka więcej niż 16 razy i przeżyć? no to raczej łatwe :P

PS2: nie jestem takim hardkorem... ale rebalance lubie i jakoś sobie radziłem na normalnym, a drobne problemy miałem nawet na łatwym

Sheppard

Sheppard

Użytkownicy
posty29
Propsy16
  • Użytkownicy

Sheppard

Survival sztuką życia
#41 2011-01-11, 19:29(Ostatnia zmiana: 2011-01-11, 19:31)
Modzik pomysłowy,fajny i nie za łatwy  :ok:  .
Jedno tylko mi nie spasowało,robimy zbroje piłując drewno  :D  ?
Tak czy siak gratuluje i czekam na full wersję  :lol:  .

majaczek

majaczek

DreamVader
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • DreamVader
  • The Dreamer
chmmm chyba ta piła to taki crafting tool na którym można zrobić wszystko od desek poprzez zapałki i zbroje do świątecznej skarpety włącznie :P

Pragasek

Pragasek

Użytkownicy
posty334
Propsy39
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
wywala do pulpitu podczas ładowania :/

Wojtexx

Wojtexx

Użytkownicy
posty128
Propsy42
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Fajny mod, można go by potraktować jako trening walki w gothicu.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
z taktyki "chodź potworku popływać, a ja cie ubiję" nigdy nie rezygnowałem, ale goblin to już do wody nie wlizie  :lol2:

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy
Cytat: Pragasek link=topic=12506.msg130048#msg130048#msg130048#msg130048 date=1294783328
wywala do pulpitu podczas ładowania :/

Powiedz dokładnie o co z tym chodzi to ci pomogę...

Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze.

Zapomnij... o wszystkim, co się działo w przeszłości.

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
misiekgrabo - kolega Pragasek najpewniej ma ten sam problem który miałem ja .. nie ma zainstalowanego G2MDK czyli czysto teoretycznie programu potrzebnego do uruchomienia co poniektórych modów . Co do piły .. hmmm .. to prawda .. można zmienić by tą piłę na no nie wiem ... O mam pomysł , da radę zrobić taki "stelaż na skóry" jaki można nieraz spotkać w gothicu ? I dodać do niego funkcję używania (play ani wyglądał by jak play ani t_point).

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Mahridspoland, nie sądze że dałoby radę tak zrobić. Chyba, że wykonywać umiejętność podczas dialogu. Podejdź do wyapointa i wykonaj t_point. Ta garbownica musiała by być nie .3DS, a .ASC.

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
zawsze można dodać moba przybijania młotkiem czegoś  załóżmy skale ,dało by się jakieś elementu typu skóra czy coś tam żeby przypominało to robienie zbroi

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ale nie może być, bo to nie jest animka. Chyba że dorobić miejsce w którym możnaby przybijać, np. tak jak w gothic 2 Fellan chatę.

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt

damdan
Labirynt

Survival sztuką życia
#51 2011-01-12, 18:37(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 18:39)
te przybijanie jest takie same jak np. siadanie na taborecie , jest wstawiony MOB i gdy się kliknie ,postać wykonuję animację , tak samo jak te drewno .

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy
Co do problemu jaki ma Pragasek i co odpowiedział Mahridpoland - Wielu osobom DZIAŁA BEZ G2MDK, a wielu osobom Z...więc proszę Pragaska o wykaz ZSpy, chcę zobaczyć JAKI to jest problem - w pełnej wersji Survivala mamy plan wydać tak żeby działało BEZ G2MDK - więc proszę o tego kto ma z tym problem - Wykaz z ZSpy wstawić - TYLKO widoczny!

Z góry dzięki...Postaram się pomóc...

Ale tam, gdzie stanął Adanos, ani Innos, ani Beliar nie mieli żadnej władzy. W miejscu tym ład i chaos współistniały w harmonii. Tak oto powstało morze.

Thinker

Thinker

Użytkownicy
posty76
Propsy4
  • Użytkownicy

Thinker

Survival sztuką życia
#53 2011-01-13, 15:06(Ostatnia zmiana: 2011-01-13, 15:07)
Co do waszej piły z pniem, też byłem zdziwiony. Po dłuższej zabawie z modelem, może udało by mi się zrobić stół do wykonywania zbroi, jednak nie mogę niczego obiecać.

http://gothicwarsteam.pl/ - Tutaj znajdziesz nasze modyfikacje. Nie jest ich wiele, ale pracujemy nad wieloma ^^

----

Było by dla ciebie lepiej, gdybyś tego nie zrobił!

----

To może tak - twój ojciec zabawiał się z Lordem Hagenem!

----

Patrz, chrząszcz!

----

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Teoretycznie powiedziawszy mogę ci w pewien specyficzny sposób LEKKO dopomóc. Pobierz sobie moda "Jaktyl" i spróbuj pogrzebać/wyciągnąć ten stół do rzeźbiarstwa (pewnie wiesz o co chodzi) a później postarać usunąć się leżącą na nim kłodę. Tylko musisz to zrobić tak, aby zamiast wymogu do produkcji piły pojawiał się wymóg posiadania sztyletu do "wycięcia" odpowiedniej zbroi (tak jak to zresztą jest w Jaktylu). Mam nadzieję, iż da się to JAKOŚ zrobić.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
Też o tym myśleliśmy tylko nikomu się nie chce pobrać moda  :lol:

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
:ayfkm:  :ayfkm:  :ayfkm:    Tak ciężko strasznie pobrać kilkadziesiąt mega ? To przecierz parę/paręnaście minut ....

Ch3m1k

Ch3m1k

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
wszystko fajnie, dobry mod jesli lubisz sie pomeczyc w gothicu ale 1 pytanie
w tym obozowisku co tam lezy ten szkielet nie powiem gdzie ;p
po kiego grzyba lezy mapa terenow khorinis na beczce? :P

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
Prawdopodobnie dla UBARWIENIA fabuły - Bohater po środku swojej męki znajduje mapę rodzinnego (jak mniemam) miasta i przypomina sobie o powrocie do niego - to daje mu siłę do dalszej wędrówki/walki ze stworami zamieszkujące gęsto zalesione tereny nizinne, aby jak najszybciej się wydostać i wrócić o ukochanego miasta,rodziny.

misiekgrabo

misiekgrabo

Użytkownicy
posty179
Propsy106
  • Użytkownicy
Prawdopodobnie dla UBARWIENIA fabuły - Bohater po środku swojej męki znajduje mapę rodzinnego (jak mniemam) miasta i przypomina sobie o powrocie do niego - to daje mu siłę do dalszej wędrówki/walki ze stworami zamieszkujące gęsto zalesione tereny nizinne, aby jak najszybciej się wydostać i wrócić o ukochanego miasta,rodziny.

To jest ciekawostka... :)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry