Dyskusja ogólna 152874 384

O temacie

Autor EdekSumo

Zaczęty 14.11.2010 roku

Wyświetleń 152874

Odpowiedzi 384

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu

EdekSumo
Moderator działu

Dyskusja ogólna
#320 2011-05-02, 13:45(Ostatnia zmiana: 2011-05-02, 13:45)
Lotne pięty to właśnie sprint a to z żółtodziobem to już w g2 było :D  czyli bardzo słaby kopacz

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Aha dziękuję. Ale bardzo dziwnie to się ułożyło tak w dwóch linijkach dlatego nie bylem pewien czy to do tych surowców.  Wspaniałą robotę dojebaliście, jak wyjdzie to będzie to naprawdę zacny MOD.

Versus

Versus

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Myślę ,że mod będzie fajny tylko oby szybko go robiono a nie to co z każdym modem :)  jeśli pracę bedą stale szły w górę to jestem za modem :)

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Co za szybko to nie zdrowo wolę poświęcić na to dużo czasu ale aby modyfikacja była BARDZO fajna :D

kaczka

kaczka

RaveN Studio
Definitely not kaczka!
posty2280
Propsy2392
NagrodyV
ProfesjaLvl designer
  • RaveN Studio
  • Definitely not kaczka!
Screen 3 - Mam podobny pomysł na rozszerzenie okna statystyk... ogólnie jego rozbudowanie i też myślałem nad tymi texturami z g1, ale widzę, że mnie uprzedziłeś, więc będę orginalny i użyję planu B.

Screen 4 - Okno ekwipunku mam zrobione dokładnie tak samo :pokerface:  Kradziej myśli :D

Screeny ogólnie niczego sobie :ok:

PS.
Będę miał do Ciebie edek romans, ale to na gg później napisze ;)

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Możesz sobie wziąć te gui mam już leprze w najbliższym czasie dam screeny

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
Myślę ,że mod będzie fajny tylko oby szybko go robiono a nie to co z każdym modem :)  jeśli pracę bedą stale szły w górę to jestem za modem

zauważ, że ten wątek żyje już pół roku, o to bym się nie martwił.

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Jakiś news? dawno się nie odzywaliście.

makin' bacon

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Więc tak ożywiam światy czyli ustawiam zioła :D  i daje stwory jedna z nudniejszych opcji części modowania ale bez tego nie ma modyfikacji. Dam screeny z ostatecznego GUI i parę innych.

RoMek

RoMek

RaveN Studio
Niewolnik systemu
posty643
Propsy317
ProfesjaAnimator
  • RaveN Studio
  • Niewolnik systemu
Moim skromnym zdaniem zjebałeś ekrany statystyk i menu, a ten napis "Wyspa Khorinis" mógłbyś już napisać inną czcionką, a nie taką "standardową". Poza tym najfajniejszy screen to chyba ten ze ścierwojadami.

gothic1210
  • Gość
A duża ilość trawy nie będzie ścinać?

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
O to się nie bój jest gut ale jak będzie trza to część usunę

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
New World Order, bitchez!
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
  • New World Order, bitchez!
No, to są screeny na poziomie. A teraz Edek powiedz: nie można było tak od początku, tylko musiałeś pokazywać jakieś badziewne screeny i na dodatek nie popisywałeś się swoją polszczyzną? :D

Комиссар RBT

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu
Moją polszczyznę zostawmy w spokoju bo gdyby nie firefox było by to samo :D
A co do screenów powiem że praktyka czyni mistrza a gothica moduje od zaledwie roku więc i tak według mnie BARDZO dużo udało mi się stworzyć.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
A co do screenów powiem że praktyka czyni mistrza a gothica moduje od zaledwie roku więc i tak według mnie BARDZO dużo udało mi się stworzyć.

Gdyby nie ten rok "praktyki", to pewnie mój post miałby inny wydźwięk. Teraz ma pozytywny.  :ok:  

Oczywiście, zachęcam do dalszej roboty i życzę powodzenia, bo im dalej tym coraz ciężej.

Комиссар RBT

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
No jak zwykle świetnie. Właściwie jedyne co mi się nie za bardzo podoba to tekstura tej wieży. Co do wspomnianego napisu - rzeczywiście, czcionka jest standardowa, ale tak jakoś fajnie komponuje się z menu tworząc schludną całość.

makin' bacon

Harris

Harris

Użytkownicy
Give me your soul... Please
posty183
Propsy80
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Give me your soul... Please
Screeny dobre,zmierzasz w bardzo dobrym kierunku...propsik :ok:  Co do napisu w menu zmień na ten co masz obecnie w sygnie, chyba będzie pasować. A i co to za niebieskie potworki przy tym kamiennym kręgu na 5 screenie?

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu

EdekSumo
Moderator działu

Dyskusja ogólna
#337 2011-06-15, 14:49(Ostatnia zmiana: 2011-06-15, 14:49)
Zmieniłem ten napis

napis by Avallach :D

EdekSumo

EdekSumo

Moderator działu
posty1739
Propsy925
ProfesjaLvl designer
  • Moderator działu

EdekSumo
Moderator działu

Dyskusja ogólna
#338 2011-07-07, 18:10(Ostatnia zmiana: 2011-07-07, 18:18)

Aby nie było że się opieprzam dam małe sprawozdanie z prac nad modyfikacją. Na pierwszym screenie widać wszystkie paski (życia, many, energii, i nie widoczny teraz powietrza) zostały ustawione jeden nad drugim (skrypt z wog). Na drugim screenie widać nową czynność wykonywaną przez npc, rąbanie drewna (brakowało mi tego). Na trzecim widać nowy stojak do cięcia drewna(dla urozmaicenia rozgrywki). Na wszystkich widać również Magiczny miecz z nowym efektem cząsteczkowym. Teraz pracuję nad różnymi bajerami przed dniem screena (w którym modyfikacja bierze udział :D ). W między czasie Dalej ustawiam zioła i inne itemy w świecie.  Więcej screenów na dniu screena.

Kolejną ważną rzeczą jest zmiana nazwy modyfikacji na: "W poszukiwaniu przeznaczenia" zmieniłem nazwę z powodu "obstukania" starej. Nie budziła ona żadnej tajemnicy czy czegoś w tym stylu.

Gruppenfuehrer Kereth

Gruppenfuehrer Kereth

Użytkownicy
posty669
Propsy484
  • Zbanowany
W ogóle poprzednia nazwa była bez sensu. Co ona niby miała wspólnego z Khorinis? :D

Комиссар RBT

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry