Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 459641 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 459641

Odpowiedzi 857

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.Potrzebuję 20 skór dla Servina. Jedna służyła jako dywan u Alchemika tego na wzgórzu, koło Placu Wymian, 15 skór znalazłem w skrzyniach w wieży gomeza w SO i 3 znalazłem w kuchni w zamku. Razem mam 18 skór... Brakują mi tylko dwie, dlatego szkoda wydawać mi na oprawianie futer PN. Wie ktoś, gdzie jeszcze można skóry znaleźć? Tylko dwie.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie jestem pewien, ale zobacz w skrzyniach w opuszczonym obozowisku myśliwych - to ten obóz gdzie siedzi kyro. Tak w ogole za skory jest w chuj hajsu, wiec zawsze warto nauczyć sie tej umiejętności.

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Brylki sa tak zabugowane, ze zawsze koncze z 60k +
Niestety, skrzynie w obozie przeczesałem. Moglbym i poswiecic ten punkt na naukę, ale brakuje mi zaledwie dwoch skor. N

Post połączony: 2015-01-24, 21:54
Pomoze ktos??

radex115544

radex115544

The Modders
posty420
Propsy154
ProfesjaTester
  • The Modders
Skóry z tego co pamiętam mieli też przy sobie wojownicy cienia których znajdziesz przed cmentarzyskiem orków

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pomoże ktoś jeszcze? Mam 17 skór, 10 z wieży Gomeza, 1 była u Alchemika jako dywan, 3 w kuchni w zamku, 2 z chaty koło Fiska.

Tingoloatta

Tingoloatta

Użytkownicy
posty13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Siema
Jak walczyć z pełzaczami w mrocznych tajemnicach? Bo strzelają tymi sieciami i ruszyć się nie można i odrazu dead.... bez sensu

Maciej

Maciej

Użytkownicy
posty3689
Propsy1006
ProfesjaGracz
  • Zbanowany
1.Staraj się nie trafić, i unikać sieci.  :trollface:
2. Walcz z nimi pojedyńczo.
3. Zmień na g1  :lol:

adrirolnik

adrirolnik

Użytkownicy
posty166
Propsy5
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
zadje mi się ze tandor. ten przemytnik ma w skrzyni 

Taiczo

Taiczo

Użytkownicy
posty14
  • Użytkownicy
Witam gram trochę już w te MT i przyszedł TEN czas kiedy trzeba wybrać gildię, więc mam pytanie jeśli dołączę do SO jako Cień to można potem zostać członkiem tego obozu przed kopalnią???

Ewentualnie czy są możliwe jakiekolwiek kombinacje itp.???

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
O ile dobrze pamiętam to nie, OPK jest związany z SO więc w 4r lub 5r to cię będą atakować. Osobiście polecam OF :)

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

Rathgarek

Rathgarek

Użytkownicy
posty24
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witajcie, niedawno prezentowałem moje bugi w letspleju, które nie pozwalały mi ukończyć gry więc zacząłem od nowa. Nowy zapis, nowe możliwości więc tu mi się nasuwa pytanie jak dobrze zacząć, gdzie najlepiej iść na początku i takie tam.
1. Jeśli chcę grać wojownikiem to w co ładować pkt. umiejętności?
2. Gdzie jest jakaś lepsza broń w 1/2 rozdziale niż Wrzask Berserkera, który leży w obozie łowców orków?
3. Mógłby mi ktoś powiedzieć czy w 2/3 rozdziale mógłbym dostać gdzieś lepszy pancerz niż pancerz łowcy orków?
4. Na jakim lvl mniej więcej iść do pradawnych?
Z góry dziękuję.

Zapraszam na mój kanał YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=RathgarGame

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
O ile dobrze pamiętam to nie, OPK jest związany z SO więc w 4r lub 5r to cię będą atakować. Osobiście polecam OF
Nie wiem skąd wziałeś takie bzdury, ale nie... Dowolna gildia główna pozwala w drugim rozdziale na dostęp do obozu przed kopalnią, a obóz fanatyków nie jest gildią główną.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

OwcaZagady

OwcaZagady

Bractwo Spolszczenia
Co, roz, co
posty153
Propsy24
ProfesjaProducent
  • Bractwo Spolszczenia
  • Co, roz, co
O ile dobrze pamiętam to nie, OPK jest związany z SO więc w 4r lub 5r to cię będą atakować. Osobiście polecam OF
Nie wiem skąd wziałeś takie bzdury, ale nie... Dowolna gildia główna pozwala w drugim rozdziale na dostęp do obozu przed kopalnią, a obóz fanatyków nie jest gildią główną.

A tam Wojtek nie marudź ;) grałem w mt w 2009 no i chuya tam pamiętam :D

Śmierć jest niczym kawałek szynki. Zawsze u mego boku

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobry, mam pytanie, czy da się naprawić buga w wieży, ponieważ zawsze kiedy do niej wejdę działa dobrze do pewnego momentu. Potem gra się tnie i nie mogę nic zrobić a to jest denerwujące  :ayfkm:

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wejdź od dołu i nie zbliżaj się do górnego wejścia

logow1

logow1

Użytkownicy
posty133
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dzięki spróbuje ;d

Brajzer

Brajzer

Użytkownicy
posty51
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Siemka!
Mam nadzieję, że ktoś jeszcze zagląda na tą część forum :)
Od razu zaznaczam, że przeglądałem tematy na forum, ale większość z nich jest sprzed kilku lat, więc zapytam jeszcze raz ze względu na możliwe zmiany w rozgrywce.
Chciałbym zagrać Magiem. Nie czy poziom trudności zmniejsza ilość otrzymywanego doświadczenia, ale planuje grać na średnim/trudnym. I tu jest kilka pytań do was: jak z początku rozwinąć postać (kilka zdań, nie cały poradnik) i byłoby miło, gdyby ktoś wyjaśnił mi kwestię gildii. Słyszałem że można dołączyć do str. kopalni, ale później nie można dołączyć do magów wody itd. więc jak ktoś to przeczyta, to prosiłbym o drobne wyjaśnienie.
Z góry dzięki

Pan Smoków

Pan Smoków

Użytkownicy
posty24
Propsy4
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Granie czystym magiem w MT na poziomie wyższym niż łatwy jest bardzo trudne, nawet takim czarem jak lodowa zamieć zabijemy orka elitę na jakieś 10 strzałów. Lepiej zrobić hybrydę wojownik 1h/2h-mag i walczyć głównie bronią, pomagając sobie czarami typu bryła lodu, uderzenie wiatru, ognista burza, lodowa fala. Naprawdę mocny czar mamy dopiero na szóstym kręgu (Pocałunek Smoka), czyli w piątym rozdziale ale nawet jego obrażenia są mizerne w porównaniu do najpotężniejszych mieczy, które można na upartego zdobyć w pierwszym. Dodatkowo gdy wybieramy Algiriona na mistrza uczymy sie zaklinania kryształów co daje nam 2 OP czary (Śniący pada na strzała), ale możemy ich użyć tylko kilka razy. Poziom trudności nie wpływa na ilość doświadczenia ale na statystyki potworów, konkretnie na normalnym potwory mają dwukrotnie zwiększone hp, siłę i wszystkie ochrony w stosunku do łatwego; na trudnym trzykrotnie. 
Da się dołączyć do strażników kopalni, a później do magów wody używając znanego buga tj. dołączamy do starego obozu i po zabiciu królowej pełzaczy zagadujemy Corristo o zostanie magiem ognia. Odpowiadamy na jego pytania a potem wychodzimy nie składając przysięgi i dołączamy u Thorusa do strażników, zostawiając opcje zostania magiem na później. Potem możemy iść do Kazzmira i zostać strażnikiem kopalni, zrobić wszystkie zadania itp. a jak nam się znudzi wracamy do Corristo i składamy przysięgę (najpóźniej w 3 rozdziale). W czwartym rozdziale zostajemy magiem wody. Kręgów magii da się nauczyć wcześniej u Algiriona gdy wybierzemy go na mistrza nawet gdy nie jesteśmy magiem (nie mam pewności co do tego). Uczy do piątego kręgu. Szóstego uczy jedynie Xardas. Tyle

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
Najlepiej zrobić milion potów na PN i mieć runy i bronie wymaksowane jak można. Polecam normalnyl bo trudny to polega na tym, że zdobywasz młot boga czy Innosa czy tam pięść coś w tym stylu. Ja grałem i jak był 4 r dałem se spokój trudny to nie gra to wyzwanie bez kodów i walenie w poty 40 PN za 40000 rudy . Trzeba mieć go na mistrza żeby uczył cię w ogóle. Runa która jest OP to Gniew Innosa, ale masz tylko 5 użyć więcej razy nie możesz. Jak kodem przyzwiesz nawet to i tak ci nie zadziała.

Glaca

Glaca

Użytkownicy
TheRouke (Роук)
posty540
Propsy49
ProfesjaNierób
  • Zbanowany
  • TheRouke (Роук)
Granie czystym magiem w MT na poziomie wyższym niż łatwy jest bardzo trudne, nawet takim czarem jak lodowa zamieć zabijemy orka elitę na jakieś 10 strzałów. Lepiej zrobić hybrydę wojownik 1h/2h-mag i walczyć głównie bronią, pomagając sobie czarami typu bryła lodu, uderzenie wiatru, ognista burza, lodowa fala. Naprawdę mocny czar mamy dopiero na szóstym kręgu (Pocałunek Smoka), czyli w piątym rozdziale ale nawet jego obrażenia są mizerne w porównaniu do najpotężniejszych mieczy, które można na upartego zdobyć w pierwszym. Dodatkowo gdy wybieramy Algiriona na mistrza uczymy sie zaklinania kryształów co daje nam 2 OP czary (Śniący pada na strzała), ale możemy ich użyć tylko kilka razy. Poziom trudności nie wpływa na ilość doświadczenia ale na statystyki potworów, konkretnie na normalnym potwory mają dwukrotnie zwiększone hp, siłę i wszystkie ochrony w stosunku do łatwego; na trudnym trzykrotnie.
Da się dołączyć do strażników kopalni, a później do magów wody używając znanego buga tj. dołączamy do starego obozu i po zabiciu królowej pełzaczy zagadujemy Corristo o zostanie magiem ognia. Odpowiadamy na jego pytania a potem wychodzimy nie składając przysięgi i dołączamy u Thorusa do strażników, zostawiając opcje zostania magiem na później. Potem możemy iść do Kazzmira i zostać strażnikiem kopalni, zrobić wszystkie zadania itp. a jak nam się znudzi wracamy do Corristo i składamy przysięgę (najpóźniej w 3 rozdziale). W czwartym rozdziale zostajemy magiem wody. Kręgów magii da się nauczyć wcześniej u Algiriona gdy wybierzemy go na mistrza nawet gdy nie jesteśmy magiem (nie mam pewności co do tego). Uczy do piątego kręgu. Szóstego uczy jedynie Xardas. Tyle

Zgadzam się.

Dobij w 1H do 40-50 i 2H tak samo. Trochę siłki. A potem to już łatwo idzie.

PL|RU|EN

Ukończone mody:

G1 Mroczne Tajemnice
G1 Edycja Rozszerzona
G1 Orcades
G2 Returning ReBalance 2.1
G2 Kyrus
G2 Podróżnik za Liniami Wroga
G2 Złote Wrota
G2 Dark Saga
G2 Z życia Złodzieja

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry