Pytania dotyczące zadań i rozgrywki 459607 857

O temacie

Autor Raper

Zaczęty 19.03.2008 roku

Wyświetleń 459607

Odpowiedzi 857

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wiem, że w Nowym Obozie, ale przeczesałem cały kocioł i go nie znalazłem. Potrzebuję dokładnej lokalizacji.

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie ma go - został usunięty.

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a Zbroja Nowicjusza?

Lukizzz

Lukizzz

Użytkownicy
posty573
Propsy140
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Przy teleportem do wyspy uriziela  opoka ognia chyba, w skrzyniach ma wyspie uriziela tez jeż duzo rożnych pancerzy.

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • " W modyfikacji Mroczne Tajemnice posiada 1000 bryłek rudy, a w jego skrzyni znajduje się lekki strój szkodnika."
Gdzieś jest, interesuje mnie właśnie ta zbroja do kolekcji.

DarkHunter

DarkHunter

Użytkownicy
posty5
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
 Powinien być w chacie niedaleko Brusa. Na wprost od Baala Kagana masz takie ognisko ze szkodnikami wokoło, powinien być właśnie gdzieś w tamtej okolicy.   :D

''Ujrzał w tedy Adanos, że w ten sposób nie może istnieć na świecie - ani jasność, ani mrok. Stanął więc między swymi braćmi i próbował pojednać ich   między sobą... jednakże bez skutku.''- Vatras

Joth

Joth

Użytkownicy
posty62
Propsy2
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Otóż kiedy najlepiej wykonać questy diega z udaniem się do przemytników i znalezieniem dla nich pierścienia w wieży mgieł i kiedy wykonać zadanie znalezienia pradawnych.

MajkeI

MajkeI

Użytkownicy
Front End Developer
posty698
Propsy169
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Front End Developer
Musisz najpierw troszkę przykoksić, dołącz do obozu jakiegoś, porób questy, nabierz expa - inaczej u prawdawnych Cię rozwali byle pajęczak a do przemytników możesz iść od razu, tylko taką drogą żeby Cię nie zeżarły wilki :ok:

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem otóż zamierzam grac znowu w MT, ale z zwiększonym poziomem trudności, ponieważ już grałem ale mam problem z rozdawaniem PN , robię typowego wojka, tylko że ja nawet nie wiem w co dać te pierwsze punkty,czy w sile czy w walkę (interesuje mnie 1H i dla urozmaicenia luk lub kusza) tak żeby na początek sobie poradzić!     :hmmm: Proszę o pomoc!   :pokerface:

Harwing

Harwing

Użytkownicy
posty229
Propsy38
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam mam pewien problem otóż zamierzam grac znowu w MT, ale z zwiększonym poziomem trudności, ponieważ już grałem ale mam problem z rozdawaniem PN , robię typowego wojka, tylko że ja nawet nie wiem w co dać te pierwsze punkty,czy w sile czy w walkę (interesuje mnie 1H i dla urozmaicenia luk lub kusza) tak żeby na początek sobie poradzić!     :hmmm: Proszę o pomoc!   :pokerface:
Pierwsze co dopakuj siłe do 20/40 bodajże by nosić Miecz Świstaka/Buławę (która jest w jaskini koło mostku) a pózniej pakuj w 1h do woja. Mam nadzieje że pomogłem. :) Życzę powodzenia.

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jestem Strażnikiem Kopalni w 3 rozdziale, Thorus mówi, żebym przyszedł jutro przed 9, to idę spać do godz. 8, czekam 2 godziny i nic... Żadnego konwoju pod bramą. U Thorusa nie ma żadnych dialogów.

Może ktoś pomoże?

Shermor

Shermor

Użytkownicy
posty177
Propsy13
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
To może jakiś bug ,bo ja nie miałem problemów (może jeżeli chodzi o punktualność :D ), być może coś się popieprzyło, ale to chyba Thorus do ciebie mówi że konwój jest gotowy czy jakoś tak.

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jak wstaję o 8 to mogę czekać i czekać a nikt nie przyjdzie, jak wstanę o 10 to tragarz i strażnicy się rozchodzą po obozie i już po konwoju,

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam!

Gdzie mogę spotkać tego awatara Innosa? Czy jeśli wybiorę drogę Innosa, to będę miał możliwość zdobycia miecza?

Post połączony: 2015-01-18, 12:33
Pomoże ktoś?

DarkHunter

DarkHunter

Użytkownicy
posty5
Propsy2
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Awatara Innosa spotkasz po zabiciu Uriziela (koniec wątku pradawnych). Po wybraniu ścieżki innosa, z tego co wiem, nie będziesz miał możliwości zdobycia tego miecza (po dostaniu się do niego od razu cię zaczepia po czym się teleportuje), a więc możliwe jest to tylko po wybraniu ścieżki beliara.
Mam nadzieję, że pomogłem :)

''Ujrzał w tedy Adanos, że w ten sposób nie może istnieć na świecie - ani jasność, ani mrok. Stanął więc między swymi braćmi i próbował pojednać ich   między sobą... jednakże bez skutku.''- Vatras

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam.

Mam Ostatni Bastion, guru 1h, 387 siły i ork wojownik pada mi na AŻ 7 hitów, podczas gdy ten miecz od Beowulfa bije orka wojownika na 4 hity i to bez zamrożenia. Czy coś jest źle, bo ten miecz powinien zadawać 300 obrażeń a jest słabszy od miecza z 80 obrażeń.

Kuken

Kuken

Użytkownicy
posty391
Propsy97
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Mroczne tajemnice są tak zabugowane pod tym względem, że to norma, że bron potencjalnie lepsza jest dużo słabsza od tej 'Słabszej'. Nic z tym nie zrobisz.

Tizgar

Tizgar

Użytkownicy
Marian "Menda" Pazdzioch
posty4623
Propsy1116
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
  • Marian "Menda" Pazdzioch
Niema tu zadnego buga patch zmienił działanie tego miecza :P

Każdy mój post to moje własne zdanie na dany temat, i każdy ma prawo się z nim nie zgodzić.
Przyjaciół miej blisko, ale wrogów jeszcze bliżej.
Nic nie jest prawdziwe, wszystko jest dozwolone.
I was dreaming, about gold.
Jeśli czegoś nie rozumiesz to zaneguj to, tak najłatwiej nie wyjść na idiotę, ale tylko idiota neguje dwa razy to samo.
Prawda objawiona: Umiesz liczyć ? licz na siebie, twoje szczęście innych jebie.

Donatel

Donatel

Użytkownicy
posty60
Propsy1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli jakie działanie? Miecz jest podpisany obrażenia 300...

Post połączony: 2015-01-19, 19:22
Jaki zatem jest najlepszy miecz?

Post połączony: 2015-01-19, 21:36
Co robić, panowie?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry