nie będzie niczego 6689 27

O temacie

Autor emace

Zaczęty 19.10.2010 roku

Wyświetleń 6689

Odpowiedzi 27

emace

emace

Użytkownicy
czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • czy ktoś napełnia wkłady do długopisów ?

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
15 kwietnia, 30 lipca? Puk puk, pukamy!

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Kyroman link=topic=11708.msg115350#msg115350#msg115350#msg115350 date=1287481296
15 kwietnia, 30 lipca? Puk puk, pukamy!

widzę, że masz potrzebe szukania, dociekania...
http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8201779,Zakaz_sprzedazy_alkoholu_w_nocy_i_na_stacjach_paliw_.html

Podobno pewien nekromanta znany pod pseudonimem Xardas jako jedyny poznał imię niejakiego Bezia. Rzekomo za tę informację zobowiązał się ożywiać zabitych przez niego NPC-ów do kolejnych części gry.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
1 sierpnia, dawaj dalej.

Kurwa koles, pojebany jestes do reszty? Kogo to kurwa obchodzi? Wracaj do fellatio z Great Martinem Lechowiczem, tu nie jestes potrzebny.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

nie będzie niczego
#4 2010-10-19, 17:08(Ostatnia zmiana: 2010-10-19, 17:13)
Pierwszego komentował nie będę, a drugie jest tak posrane jak to na biskupów przystało.
Gówno mnie obchodzą jakieś miesiące abstynencji, mam wyjebane na biskupów traktujących alkohol jako grzech ludzkości.

A wyższą formą życia jest pełna abstynencja- zaznacza duchowny.
W takim razie ja żyje tą niższą formą życia. Aczkolwiek nie odczuwam jakichś dyskomfortów z tym związanych :lol:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Cytat: Buła link=topic=11708.msg115376#msg115376#msg115376#msg115376 date=1287500914
W takim razie ja żyje tą niższą formą życia. Aczkolwiek nie odczuwam jakichś dyskomfortów z tym związanych :lol:

A rzygales kiedys kilka godzin i spales nad kiblem?

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Żeby to raz :lol2:
Ale nie czuję żeby jakość mojego życia się przez to zmniejszyła.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zmniejszyła. W czasie zgonu przy kiblu Jezusek ucieka ci przez gardło :<

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja nie piję, ale nie jestem anbstynentem i w sumie niczego cudownego, wewnętrznie nieopisanego nie odczuwam. Jak to mówię, jest w tym tylko i wyłącznie wyrachowanie. Mianowicie, nie piję, bo nie mam czasu na dochodzenie do siebie. Szkoda mi przespanych nocy... Mogę pić od rana, ale nikt nie chce :(

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

nie będzie niczego
#9 2010-10-20, 19:16(Ostatnia zmiana: 2010-10-20, 19:16)

A ja sram na waszą wiarę, maryjkę i jezuska już od tylu lat i również nie odczuwam żadnych dyskomfortów, "brak bożej opieki" z tym związanej. Przynajmniej nie jestem hipokrytą, który z jednej strony legitymuje się jako wierzący i członek kościoła katolickiego a drugiej otwarcie przyznaje, że ma wyjebane na biskupów i kapłaństwo :facepalm: .

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Coś mi się niejasno kojarzy, że kiedyś na czy nieco przed wigilią niemal jebnął cię samochód. Toooooo był znak. Potrzebujesz bożej opieki.

Mianowicie, nie piję, bo nie mam czasu na dochodzenie do siebie.
nie jem, bo nie mam czasu na sranie :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

nie będzie niczego
#11 2010-10-20, 19:19(Ostatnia zmiana: 2010-10-20, 19:20)
Coś mi się niejasno kojarzy, że kiedyś na czy nieco przed wigilią niemal jebnął cię samochód.

No tak. Wtedy mógłbym jechać na wózku do guadedupe błagać wymyślone byty o uzdrowienie.

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Buła

nie będzie niczego
#12 2010-10-20, 19:23(Ostatnia zmiana: 2010-10-20, 19:24)
Cytat: Thoro link=topic=11708.msg115433#msg115433#msg115433#msg115433 date=1287594961
A ja sram na waszą wiarę, maryjkę i jezuska już od tylu lat i również nie odczuwam żadnych dyskomfortów, "brak bożej opieki" z tym związanej. Przynajmniej nie jestem hipokrytą, który z jednej strony legitymuje się jako wierzący i członek kościoła katolickiego a drugiej otwarcie przyznaje, że ma wyjebane na biskupów i kapłaństwo :facepalm: .
I o huj ci chodzi? Pisałem o piciu a ty mi robisz pojazd jakiś z dupy.
Ogarnij.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

nie będzie niczego
#13 2010-10-20, 19:24(Ostatnia zmiana: 2010-10-20, 19:24)
O to że jesteś chuj nie katol a oszust i obłudnik. Ciekawe co na to twój ksiądz proboszcz. Kiedy ostatnio się spowiadałeś tym idiotom co "pierdolą"?

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czyli prowo :lol2:

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
srańsko to jakieś 5 minut, przynajmniej w moim przypadku, bo hemoroidy blokują i wywołują ból. Do trzeźwienia nie porównuj ;) ja odzyskuję sprawność po piciu 2-4 godziny. Jedyny wolny dzień szkoda tracić na trzeźwienie,

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
przypasny ladny obrazek

Buła

Buła

Użytkownicy
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: emace link=topic=11708.msg115448#msg115448#msg115448#msg115448 date=1287605149
srańsko to jakieś 5 minut, przynajmniej w moim przypadku, bo hemoroidy blokują i wywołują ból. Do trzeźwienia nie porównuj ;) ja odzyskuję sprawność po piciu 2-4 godziny. Jedyny wolny dzień szkoda tracić na trzeźwienie,
To co ty pijesz rano, a potem trzeźwiejesz pół dnia?
Zazwyczaj raczej pije się wieczór, rano się wstaje i jest ok.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

nie będzie niczego
#18 2010-10-21, 15:56(Ostatnia zmiana: 2010-10-21, 17:07)
Gentelman nie pije przed 12  :ok:

[mod=mea]gentleman nie pisze sam siebie gentelman :lol: [/mod]

Gentleman ewoluował w specjalny, polski gatunek  :lol:

emace

emace

Użytkownicy
posty404
Propsy297
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Buła link=topic=11708.msg115467#msg115467#msg115467#msg115467 date=1287655310
To co ty pijesz rano, a potem trzeźwiejesz pół dnia?
Zazwyczaj raczej pije się wieczór, rano się wstaje i jest ok.
nie że trzeźwiejesz, tylko się żyć nie chce, mymlasz tylko i wzdychasz

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry