OTO POLSKA 1704775 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1704775

Odpowiedzi 5881

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Do mnie do szkoły chodzi parę Ukraińców, u mnie na wsi jest ich również całkiem sporo, nigdy nie było problemu. Każdy z nich porozumiewa się płynnie po polsku.
I nie mówię, że Ukraińcy to jakieś zbawienie, ale wy jak zwykle musicie sobie dorabiać swoją teorię. Po prostu pierdolenie o banderyzmach czy o jakiś mordach na Polakach BO MIESZKA U NAS PONAD 1 MLN BANDEROWCÓW I JEDEN ZAMORDOWAŁ POLAKA PEWNIE DZIADEK Z UPA PRZECZ Z HOŁOTĄ ma się nijak do jakiejkolwiek prawdy. Chociaż też osobiście nie spodziewa się za wiele po narodowców, bo ta grupa (czy może raczej stado byłoby lepszy określeniem w stosunku do zwierząt) ma wpisane w swoją definicję impotencje umysłową.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie.
TY WSTRĘTNY STARY OBWISŁY WORZE!!

@CzlowiekGejzer
Co do Gejzera to niestety potrzeba czasu, też to przerabiałem ale kurna w wieku 14-16 lat, wpływy kolegów i telewizji TVP/TVN zrobiły swoje. Taki apel skromny z mojej strony, chłopie przestań cytować teksty z jakiś kretyńskich portali pokroju "Nie dla Islamizacji Europy" albo "Młodzież Wszechpolska", oczywiście nie mówie co masz czytać a co nie ale postaraj sie czytając takie napierdalanki rasistowskie i ksenofobiczne wyciągnąć jakiś morał i wyjść poza ten ich czarno biały schemat. W obecnych czasach nic nie jest proste ty natomiast czytając kolejną sensacje że jakiś czarny zabił białego albo jakiś ukrainiec okradł polaka dostajesz niesamowity ból dupy, w każdym narodzie znajdzie sie jakiś wyrzutek, patol. Ty myślisz że Polacy na obczyźnie są lepsi? Na własne oczy widziałem jak policja wywozi takiego jednego polaczka na dołek po tym jak dzień w dzień kradł spodnie robocze z jakiegoś magazynu w Holandii gdzie pracował. Mogę śmiało powiedzieć że 50 do nawet 70 procent polaków wyjeżdżających za granicę do pracy ma kontakt z narkotykami czy nadużywa alkoholu a o języku kraju do, którego jedzie wie tyle co i nic a angielskim posługuje się na poziomie co zapamiętał ze szkoły podstawowej albo średniej (I want this, i dont like this, good, thank you, bye ). Dlatego według mnie na jakiś czas powinieneś przystopować z tymi swoimi "prawdami objawionymi" bo na tym forum chuja kogo to obchodzi.

Pozdrawiam,

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
MŁODZIESZ WSZECHBOLSKA GÓRĄĄĄĄ

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Na jakimś portalu - chyba z mieszkaniami do wynajęcia - przeczytałem "Jeśli oferta, którą tu czytasz wydaje się zbyt prawdziwa, żeby była prawdziwa, to najprawdopodobniej nie jest prawdziwa". No cóż z agencjami wszelkiego rodzaju trzeba bardzo uważać, czy to polska, holenderska, czeska, wielu zależy tylko na tym, żeby się dorobić najmniejszym kosztem. Trzeba czytać opinię i fora, a gościu który to pisał, tego nie zrobił. Pojechał sobie bez żadnego przemyślenia. W najgorszym wypadku może się to skończyć porwaniem i pracą w obozie.

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Nie.
TY WSTRĘTNY STARY OBWISŁY WORZE!!

@CzlowiekGejzer
Co do Gejzera to niestety potrzeba czasu, też to przerabiałem ale kurna w wieku 14-16 lat, wpływy kolegów i telewizji TVP/TVN zrobiły swoje. Taki apel skromny z mojej strony, chłopie przestań cytować teksty z jakiś kretyńskich portali pokroju "Nie dla Islamizacji Europy" albo "Młodzież Wszechpolska", oczywiście nie mówie co masz czytać a co nie ale postaraj sie czytając takie napierdalanki rasistowskie i ksenofobiczne wyciągnąć jakiś morał i wyjść poza ten ich czarno biały schemat. W obecnych czasach nic nie jest proste ty natomiast czytając kolejną sensacje że jakiś czarny zabił białego albo jakiś ukrainiec okradł polaka dostajesz niesamowity ból dupy, w każdym narodzie znajdzie sie jakiś wyrzutek, patol. Ty myślisz że Polacy na obczyźnie są lepsi? Na własne oczy widziałem jak policja wywozi takiego jednego polaczka na dołek po tym jak dzień w dzień kradł spodnie robocze z jakiegoś magazynu w Holandii gdzie pracował. Mogę śmiało powiedzieć że 50 do nawet 70 procent polaków wyjeżdżających za granicę do pracy ma kontakt z narkotykami czy nadużywa alkoholu a o języku kraju do, którego jedzie wie tyle co i nic a angielskim posługuje się na poziomie co zapamiętał ze szkoły podstawowej albo średniej (I want this, i dont like this, good, thank you, bye ). Dlatego według mnie na jakiś czas powinieneś przystopować z tymi swoimi "prawdami objawionymi" bo na tym forum chuja kogo to obchodzi.

Pozdrawiam,
                                                                                          To że są polaczki na obczyźnie to nie moja rzecz              Kelten słusznie zauważył że trzeba ich prześwietlac bo facet z morderstwem na koncie nie powinien móc tu wjechać a co  do cytowanie chujowych stron to wziąłem pierwsze lepsze z góry  a trzon informacji zostaje i tak ten sam,  wiem że zdarzają się wśród Ukraińców rzetelni pracownicy ale często są to barany nie znające języka i nie nawołuje do szkalowania że względu na narodowość a jedynie o symetrie w polityce zagranicznej, moje odchyly staram trzymać w szafie, nie jestem rasista po prostu w mistrzostwach Europy powinni grać europejczycy

Ali G

Ali G

Użytkownicy
Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
posty682
Propsy727
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Nie odmawia się, kiedy pieniądz woła.
No moje pierwsze spotkanie z ukraińcami nie było zbyt mile, bo tylko co zdążyli przyjechać do Polski i załapałem ich na kradzieży u siebie w robocie. Kłamali w zaparte i tylko dzięki w miarę spokojnym policjantom nie wyjebali ich z powrotem na Ruś, więc sceptycznie do nich podchodze.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
a co  do cytowanie chujowych stron to wziąłem pierwsze lepsze z góry 
I tym fragmentem sam się zaorałeś, bo osoba, która chce, żeby w dyskusji jej zdanie brał ktoś na poważnie, dokonuje selekcji informacji.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
a co  do cytowanie chujowych stron to wziąłem pierwsze lepsze z góry 
I tym fragmentem sam się zaorałeś, bo osoba, która chce, żeby w dyskusji jej zdanie brał ktoś na poważnie, dokonuje selekcji informacji.
W dyskusji z tobą nie poczuwam się do przestrzegania takich zasad

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
W dyskusji z tobą nie poczuwam się do przestrzegania takich zasad
Kolejne wielkie zwycięstwo ad hominem
W dodatku jeszcze chujowego i nietrafionego, bo poza odezwaniem się do Worka nie udzielałem się wcale w tej dyskusji xD

Lieb Vaterland magst ruhig sein

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
a propo niusów wycelowanych w jedną nację: redakcja naTemat, od czasu głośnego medialnie gwałtu na Polce w Rimini, atakuje czytelników takimi wiadomościami jak poniżej:
http://natemat.pl/218613,polak-wysadzil-bankomat-w-bangkoku-tajlandzka-policja-jest-zdumiona-bo-jeszcze-nikt-nie-zrobil-tego-w-taki-sposob
http://natemat.pl/218501,przelom-glosnej-sprawie-brutalnego-gwaltu-na-mlodej-moldawiance-policja-wreszcie-zatrzymala-drugiego-polaka-gwalciciela
http://natemat.pl/218329,polak-zabil-w-niemczech-niewyobrazalna-glupota-kierowcy-ktory-jechal-pod-prad-na-autostradzie-i-taranowal-kolejne-auta
http://natemat.pl/218105,bestialski-atak-we-wloszech-mlody-polak-jest-podejrzany-o-brutalny-gwalt-na-57-letniej-bezdomnej
http://natemat.pl/217891,z-cyklu-polak-potrafi-polski-emigrant-ograbil-ikee-i-inne-szwedzkie-firm-wiele-milionow-koron
http://natemat.pl/217643,pijany-polak-zabil-w-wypadku-8-osob-prowadzil-ciezarowke-bez-licencji
http://natemat.pl/217339,polski-imigrant-zgwalcil-dziewczyne-w-kosciele-w-anglii-obronca-spotyka-sie-z-przemoca-w-wiezieniu
http://natemat.pl/216281,polak-w-czarnogorze-zalozyl-klapki-i-ruszyl-w-gory-za-to-co-zrobil-pozniej-grozi-mu-wiezienie
http://natemat.pl/218693,szokujace-ustalenia-w-sprawie-polaka-ktory-zabijal-na-autostradzie-a67-niemcom-az-trudno-uwierzyc-w-badania-jego-krwi?NP=

Wiadomości jedynie z września. Tymi linkami chcę pokazać, że naprawdę warto dywersyfikować swoje żródełka prawdy, bo faktycznie śledząc tylko profile Marsz Niepodległości, Media Narodowe etc. to można mieć wrażenie że na zachodzie ciągle gwałcą. Tak samo jak się czyta tylko na natemat ma się wrażenie, że Polacy piją, gwałcą i przejeżdżają ludzi na ogromną skalę.

A co się tyczy Ukraińców: znam osobiście czterech, studiuję z nimi. Każdy z nim na pracę w zawodzie (analitycy lub developerzy). Kolega, co jest kierownikiem budowy, pracował z Ukraińcami i opowiadał że pracują bardzo solidnie, ciężko i wydajnie. Natomiast u moich innych znajomych w rodzinnych miejscowościach powstały noclegownie dla pracowników z Ukrainy. Są głośni i dużo piją, ale pracują ciężko. Deja vu, Polsko?

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
U kolegi na budowie prawdopodobnie Ukraińcy srali na środku podziemi galerii, więc ja bym był jednak za dywersyfikacją opinii o Ukrach. Ja tam nie mam jakiejś konkretnej. Ludzie jak ludzie, chociaż trochę się różnią (u nas np. już psy nie biegają watahami po dachach jak u nich i nie przerabia się ich na skwareczki do pierożków, więc nic dziwnego, że mogą trochę inaczej do życia podchodzić). Z jednym mieszkałem, z wieloma utrzymywałem kontakt, nawet sąsiedzi z naprzeciwka są Ukraińcami. Podobno u nas we Wrocławiu już co dziesiąta osoba to Ukr, ale nie wiem na ile pewne info.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
https://www.youtube.com/watch?v=xYjV2NggBCs

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Chodzą plotki, że na przykładzie tego pana naucza się budowania tonacji w szkołach aktorskich.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Tyle bólu... jeszcze nigdy nie słyszałem tyle rozpaczy co w jego jednym ,,kuurwwaaaaaaaa".. :(

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Pamiętam że jak jarałem fajki to zawsze chciałem palić z taką klasą jak on. Niebywała prezencja. :D

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Czuć wyraźny ładunek emocjonalny
Zgadzam się z Werewaffenem XD

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Był ktoś w tym roku? Jak wrażenia?

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie jestem przesadnie wierzący praktykujący, poza tym w ogóle nie jestem członkiem Kościoła Katolickiego, jednak hasło tegorocznego marszu propsuję. Problemem marszu są jednak ludzie którzy w nim uczestniczą. To jest naprawdę bydło i nie ma co tutaj pierdolić, że większość do rodziny z dziećmi. Rodzice też mogą mieć nasrane we łbie, ostatnio byłem na domówce gdzie ojciec 14-letniego chłopaka rozważał czy pewien Pan z telewizji jest "w pełni" murzynem czy "kundlem".

Byłem na marszu dwa razy, wykrzykiwane hasła są outdated i jedynie negatywne. Nie polecam nikomu, jeżeli chce się poczuć klimat rac i petard to można pójść nad Wisłę. Z boku naprawdę ładnie to wygląda.

0 użytkowników
Do góry