OTO POLSKA 1707128 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1707128

Odpowiedzi 5881

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
W Czeskim serialu pojawił się Polski akcent.
https://www.youtube.com/watch?v=UxxLJ30lZ-A

Papież na tygrysie genialny 3:15

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
naprawdę sądzisz, że to zła decyzja?

wiesz, myślę że trzeba by się zastanowić nad tym gdzie są bazy usa i gdzie ich nie ma. generał o tym wprost nie powiedział, ale sądzę że mógłby wskazać np izrael, tam nie ma baz usa, izraelczycy doskonale radzą sobie sami u siebie, ale za to chętnie przyjmują pomoc wojskową i finansową na swoją armię. a mają myślę nieskończenie więcej zagrożeń dookoła siebie niż rosja za naszymi granicami. jeżeli czujesz się bezpieczniej dzięki nim to ci zazdroszczę.

myślę że gdyby np rosja dogadała się z meksykiem, pomogli im finansowo itp jednocześnie oczekując że pozwolą im założyć u siebie bazę wojskową np w cancun to zaraz podniósłby się wrzask jak to się dzieje że rosjanie są coraz bliżej ameryki ze swoimi mackami, gdy to amerykanie są wszędzie.

jako największa siła zbrojna na świecie super że roznieśli dwa razy niemców, ale kolejne wojny jakie wszczęli odbijają się czkawką na całej ziemi do tej pory i jeszcze długo po nas. prędzej spodziewam się wojny w arktyce o ewentualne zasoby naturalne niż w europie.

Czy USA sprowadziła Iskandery na granicę z Meksykiem?
Czy USA 3 lata temu przyłączyła do kolejny stan część terytorium sąsiada Meksyku?
Czy USA prowadzi wojnę informacyjnę w Meksyku?
Czy USA trenuje atak nuklearny na Meksyk wraz z innym sąsiadem Meksyku?

To raz.

Druga sprawa
pytasz generała dywizji? xD
Pytam ciebie, skoro wrzucasz takie pierdolenie wypadałoby się do niego ustosunkować samemu zamiast zasłaniać się, że "ty tylko to wrzuciłeś".

>wiele krajów należących do paktu gości na swoim terenie wojska należące do paktu
>miej sranie bo Polska która też należy do paktu także gości na swoim terenie wojska NALEŻĄCE DO PAKTU

O jak skisłem xDDDDDDDDDDD

Ten moment, kiedy Werewolf ma więcej Rozumu I Godności Człowieka niż Kazzmir.

Kiedy myślisz że Kijowski to prawdziwy mąź stanu a Petru i Schetyna walczą o dobro Polski

Spoiler

Gdzie tak ich określiłem? Wskaż mi pajacu, wyzywam cię.

Wyzywam cię? co to ma znaczyć? do czego mnie wyzywasz? Twoje śmieszkowanie w jedną stronę mówi za siebie.
Cytowałeś mój post z takim komentarzem sugerując, że mam taką, a nie inną opinię o Schetynie i Petru. Udowodnij to.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
A to pierdolenie jest warte osobnego posta.

Z częścią tego przemówienia się zgodzę ale ściąganie roboli z Ukrainy podwyższa przestępczość i stwarza inny problem mianowicie mniejszość narodową która już robi syf

Kim ty w ogóle jesteś pajacu? Pytam się poważnie. Obrażasz ludzi którzy ciężko pracują na lepszy byt dla siebie i swoich rodzin- w tym momencie niczym się dla mnie nie różnisz od bezrobotnego Johna z Anglii który całą swoją nieudolność usprawiedliwia tym, że jakiś Stefan który nie znał nikogo, ledwo znał angielski, a jednak jakimś cudem on pracę ma podczas gdy John siedzi na zasiłku napierdalając na złych imigrantów.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
To raz.
a jakie jest twoje zdanie poza tym że nic ci się nie podoba? chciałbym się móc do czegoś odnieść...

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
A to pierdolenie jest warte osobnego posta.

Z częścią tego przemówienia się zgodzę ale ściąganie roboli z Ukrainy podwyższa przestępczość i stwarza inny problem mianowicie mniejszość narodową która już robi syf

Kim ty w ogóle jesteś pajacu? Pytam się poważnie. Obrażasz ludzi którzy ciężko pracują na lepszy byt dla siebie i swoich rodzin- w tym momencie niczym się dla mnie nie różnisz od bezrobotnego Johna z Anglii który całą swoją nieudolność usprawiedliwia tym, że jakiś Stefan który nie znał nikogo, ledwo znał angielski, a jednak jakimś cudem on pracę ma podczas gdy John siedzi na zasiłku napierdalając na złych imigrantów.
Po prostu widzę zagrożenie które idzie ze wschodu w postaci podwyższonej przestępczości ile to ostatnio było gwałtów albo prób morderstw przez Ukraińców choćby próba zaszlachtowania taksówkarza
Obrażam i co z tego
Kim jestem?
Hmm Jestem z młodego pokolenia i niepokoi mnie zaburzanie jednolitości etnicznej i widzę w przeciwieństwie do wielu w moim wieku co się odpierdala w Europie
Bandera czy Szuchewycz to bohaterowie nie tylko na zachodniej Ukrainie choć tam ma status równy Hitlerowi w czasach Rzeszy do tego dochodzą ukraińskie prowokacje które nie poprawiają napiętej sytuacji
Po prostu to ciśnienie zejdzie a jak to zobaczymy
Może po prostu Polacy przestaną wypinać dupę każdemu dookoła bo tak widzę politykę od "przewrotu" w 89 roku

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Sądzę, że dobrą decyzją jest:
Sprowadzanie wojsk państwa w którym jesteśmy w sojuszu wojskowym w sytuacji gdy Rosja prowadzi wojnę informacyjną z Polską i wspiera wojnę w Ukrainie.

No i naprawdę zarzucanie mi, że ja tylko wszystko krytykuję nic nie proponując jest co najmniej kiepskie. To ty proponujesz sranie wyżej niż się dupę ma- nie jesteśmy Izraelem i jako kraj nie mamy takiej pozycji jak Izrael w rozmowach z USA, mamy karty jakie mamy i należy ugrać co się da z nich, a nie zastanawiać co by było gdybyśmy mieli same asy. No niestety nie mamy i na ten moment wojska USA to max co mogliśmy ugrać. Tym bardziej przy tak gównianym ministrze Spraw Zagranicznych.

@CzlowiekGejzer Ok, czyli zwykły śmieć który nic sobą nie reprezentuje a obraża innych ludzi w imię ideologii.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Sądzę, że dobrą decyzją jest:
Sprowadzanie wojsk państwa w którym jesteśmy w sojuszu wojskowym w sytuacji gdy Rosja prowadzi wojnę informacyjną z Polską i wspiera wojnę w Ukrainie.

No i naprawdę zarzucanie mi, że ja tylko wszystko krytykuję nic nie proponując jest co najmniej kiepskie. To ty proponujesz sranie wyżej niż się dupę ma- nie jesteśmy Izraelem i jako kraj nie mamy takiej pozycji jak Izrael w rozmowach z USA, mamy karty jakie mamy i należy ugrać co się da z nich, a nie zastanawiać co by było gdybyśmy mieli same asy. No niestety nie mamy i na ten moment wojska USA to max co mogliśmy ugrać. Tym bardziej przy tak gównianym ministrze Spraw Zagranicznych.

@CzlowiekGejzer Ok, czyli zwykły śmieć który nic sobą nie reprezentuje a obraża innych ludzi w imię ideologii.
"Zwykły śmieć"
Cóż moje "obrażanie" ludzi było jakoś sformułowane a ty do mnie z czymś takim
Jest mi bardzo przykro że masz takie zdanie na mój temat
Obiecuję być miły dla roboli  :lol2:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ale rage xD nadal nie czuję się bezpieczniejszy, bo jedynymi osobami którym na tym naprawdę zależy to politycy. to ich boję się bardziej niż demonizowanej rosji czy wściubiającej wszędzie swój nos ameryki.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Jakże prawdziwe towarzyszu Kazzmir
Rosja ma dużo problemów i ciężko sądzić aby było ją stać na wojnę z połową Europy(jeśli by nie stchórzyli wszyscy)

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Skoro ty określasz ludzi pracujących na swoje utrzymanie jako roboli to czego oczekujesz wobec siebie skoro nie robisz nawet tyle, a więc jesteś niżej niż ci robole?

@Kazzmir Kolejny post w twoim wykonaniu który nie jest niczym więcej niż mową-trawą.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Skoro ty określasz ludzi pracujących na swoje utrzymanie jako roboli to czego oczekujesz wobec siebie skoro nie robisz nawet tyle, a więc jesteś niżej niż ci robole?

@Kazzmir Kolejny post w twoim wykonaniu który nie jest niczym więcej niż mową-trawą.
uczę się od lepszych  :facepalm:

Wskaż mi pajacu, wyzywam cię.

więcej Rozumu I Godności Człowieka

zwykły śmieć który nic sobą nie reprezentuje

a to tylko cztery posty zamiast moich dwóch, marnujesz zdunkową bazę danych na swoje wyrafinowane posty.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy

To że są na takiej pozycji a nie innej to nie moja wina i nie mój problem
To że zapierdalają za psie pieniądze to ich wybór i ich problem i to oni są wyzyskiwani a nie ja więc tak przynajmniej nie jestem jebany jak oni

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
@Kazzmir Wszystkie trzy cytaty:
1) Użytkownik sugerował, że twierdzę coś, czego nigdy nie napisałem, poziom zachowany.
2) Odpowiedź na chanmowę(kiepską ale jednak).
3) CzłowiekGejzer obraża zwykłych ludzi którzy w przeciwieństwie do jego pracują na swój byt. Do tego obrażanie wszelkich mniejszości narodowych bo mu zaburzają jednolitość etniczną. Ale nie- to mój post jest problemem. :ok:

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
@Kazzmir Wszystkie trzy cytaty:
1) Użytkownik sugerował, że twierdzę coś, czego nigdy nie napisałem, poziom zachowany.
2) Odpowiedź na chanmowę(kiepską ale jednak).
3) CzłowiekGejzer obraża zwykłych ludzi którzy w przeciwieństwie do jego pracują na swój byt. Do tego obrażanie wszelkich mniejszości narodowych bo mu zaburzają jednolitość etniczną. Ale nie- to mój post jest problemem. :ok:
Wybacz ale historia pokazała że mniejszości nie są czymś pomocnym dla państwa najbliższy przykład II RP
A Ukraińcy którzy robią za psie pieniądze zaniżają płace co zwykłych ludzi raczej wkurwia ale mniejsza

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Boże, jak można być tak ograniczonym xD W Polsce masz kilkadziesiąt tysięcy Wietnamczyków i Czeczenów, którzy tutaj żyją od x lat i nie ma jakiś problemów z nimi, ani nie było nigdy.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Boże, jak można być tak ograniczonym xD W Polsce masz kilkadziesiąt tysięcy Wietnamczyków i Czeczenów, którzy tutaj żyją od x lat i nie ma jakiś problemów z nimi, ani nie było nigdy.
Tyle że oni rzeczywiście spierdalali przed gównianym życiem(albo jego brakiem xd)
A co do faktu imigracji to fakt że tych Czeczenów zjechało się jakieś 30 tysięcy ale wtedy przyrost naturalny jeszcze dawał zastępowalność pokoleń a teraz polska demografia jest tragiczna
I nacje które wymieniłeś nie mają powodów do zapędów nacjonalistycznych a Ukraińcy już dokazują a gdyby sprowadzić ich kilka milionów to dopiero byłby bajzel

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
dopiero byłby bajzel
ale jak? co mieliby robić? już jest podobno 1 mln ukraińców w polsce i jakoś nic się nie dzieje...

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Twoim zdaniem Ukraińcy nie mają tam zjebanego życia?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Nic się nie dzieje?
Wzrost przestępczości i niedawno "ktoś" rozjebał pomnik ku pamięci pomordowanych Polaków
To że mają zjebane życie to już wynik popierania debili i zmarnowania potencjału dawnych ziem polskich
Po prostu Lwów i okolica jest w ruinie,nawet były postulaty aby Polska sfinansowała im budowę oczyszczalni ścieków  :lol2:

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
Wybacz ale historia pokazała że mniejszości nie są czymś pomocnym dla państwa najbliższy przykład II RP

Możesz to rozwinąć?

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

0 użytkowników
Do góry