OTO POLSKA 1705429 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1705429

Odpowiedzi 5881

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Polacy są za głupi na demokrację(w większości)
to nie jest głupota w kategorii IQ, tylko brak wiedzy o świecie, możliwościach, ekonomii, ustrojach, historii itp
z drugiej strony nawet wykształceni potrafią być naiwni i wierzyć we wszystko.
Moim zdaniem i tak i tak bo takich typowych młotów też jest sporo chociaż prym wiedzie w tym przypadku niewiedza i zjebana mentalność ludzi
Co do polityków to dobrym rozwiązaniem byłby dyktator czy inny król który by to wszystko za pysk trzymał bo po pierwsze wyszło by taniej niż pensje i diety dla posłów,senatorów,dotacji dla parii i innego gówna
po drugie Polska jest jebana w każdy otwór:Litwa,Ukraina,Niemcy i cała (ch)u(j)nia
Ogólnie czas obecny to złoty wiek dla nacjonalizmu a polskiego to już w szczególności

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5041 2016-12-20, 18:16(Ostatnia zmiana: 2016-12-20, 21:11)
wszystko za pysk trzymał
no to mamy dyktatora z Żoliborza xD problem w tym że głupi dyktator jest gorszy niż głupia demokracja. polska ma inny problem, jest bogatym krajem którego władze zabierają więcej niż potrzebują, a to co zabierają przepierdalają na głupoty. w ten sposób oni mają co zdołają ukraść, a reszcie zostaje to czego nie zdążyli zabrać xD

jak pusto było na konopnickiej xD

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Poprzedni rząd PiS obalono po dwóch latach.
Teraz to dojebałeś  :lol2:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
wszystko za pysk trzymał
no to mamy dyktatora z Żoliborza xD problem w tym że głupi dyktator jest gorszy niż głupia demokracja. polska ma inny problem, jest bogatym krajem którego władze zabierają więcej niż potrzebują, a to co zabierają przepierdalają na głupoty. w ten sposób oni mają co zdołają ukraść, a reszcie zostaje to czego nie zdążyli zabrać xD

jak pusto było na konopnickiej xD

Właśnie dlatego dyktator musi być mądry a jak nie to ludność powinna mieć dostęp do broni i w razie czego obalić dyktatora debila na rzecz kogoś bardziej rozgarniętego z jego rodziny

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
Właśnie dlatego dyktator musi być mądry a jak nie to ludność powinna mieć dostęp do broni i w razie czego obalić dyktatora debila na rzecz kogoś bardziej rozgarniętego z jego rodziny
no to mamy już jednego i nie jest dobrze  :facepalm:
co w takim razie, snajper czy zatrute bycze cynadery? xD

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
no to mamy już jednego i nie jest dobrze  :facepalm:
co w takim razie, snajper czy zatrute bycze cynadery? xD
Ej ale ja mam na myśli dyktatora a nie starego knypa który jest idolem radio maryja

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ci ludzie są chujowi. Wszyscy. I PiS i PO/.N/KOD. Po prostu.

A jakby tego było mało to blokują miasto. Kurwa. jego. mać. - 13 grudnia, wtorek, marsz KODu przez Aleje Jerozolimskie, godzina 15:00 - 17:00. Największe korki w Warszawie ever. Ktoś się z chujem na łby pozamieniał zgadzając się na takie coś.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
mówiłem nie głosować na nich  :ok:
kukiz przy tym wszystkim jeszcze zachowuje dystans, to ich ratuje

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Za dużo debili i za dużo pieniędzy do rozkradnięcia

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5049 2016-12-21, 11:25(Ostatnia zmiana: 2016-12-21, 11:47)
Za dużo debili i za dużo pieniędzy do rozkradnięcia
przydałoby ci się trochę umiejętności szukania konstruktywnych rozwiązań xD
polska jest niedojrzała politycznie, a jak widać nauka boli najbardziej. dupska bolą wszystkich od lewicy do prawicy. z tego wynika też że ludzie nie chodzą głosować, a potem taka jęczy buła ma pretensje do wszystkich.

Zireael

Zireael

Użytkownicy
Przezorny
posty388
Propsy304
NagrodyV
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Przezorny

A jakby tego było mało to blokują miasto. Kurwa. jego. mać. - 13 grudnia, wtorek, marsz KODu przez Aleje Jerozolimskie, godzina 15:00 - 17:00. Największe korki w Warszawie ever. Ktoś się z chujem na łby pozamieniał zgadzając się na takie coś.

Twoja wypowiedź jest bezsensowna. Może powiesz dlaczego twoim zdaniem PiS jest "chujowy". Co Ci się nie podoba w ich projektach? Proszę podaj argumenty.

Ludzie (...) lubią wymyślać potwory i potworności. Sami sobie wydają się wtedy mniej potworni (...) Wtedy jakoś lżej im się robi na sercu. I łatwiej im żyć.

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

Kazzmir
O.D.A.L.

OTO POLSKA
#5051 2016-12-21, 12:12(Ostatnia zmiana: 2016-12-21, 12:35)
nie trudno wyobrazić sobie sytuację w której za 35 lat gdy już wszyscy zapomną o pis, który będzie tylko mglistym wspomnieniem dziwnych czasów, jakaś partia która jednak będzie pamiętała pisowi wszystko, postanowi dojebać wszystkim pracownikom resortów siłowych za to że wykonywali wolę macierewicza, błaszczaka, kaczyńskiego, kamińskiego, ziobro.

nie bronię ubeków... ale emerytury powinny być kurwa święte. nawet jeżeli komuś się to nie podoba.

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Twoja wypowiedź jest bezsensowna. Może powiesz dlaczego twoim zdaniem PiS jest "chujowy". Co Ci się nie podoba w ich projektach? Proszę podaj argumenty.

Uwierz mi, że jak trzeba to potrafię pochwalić PiS. A propo tego co mi się nie podoba: jeżeli chodzi o ustawy to np.: obcięcie emerytur SB/UBekom, "podniesienie" kwoty wolnej od podatku, brak możliwości rozliczanie się z małżonką/małżonkiem od 2017 roku, reforma edukacyjna robiona na szybko (powiedzmy że koncepcja jest OK), wciąż brak "dużej" ustawy o mediach narodowych, reforma rolna (także koncepcja OK, ale niektóre zapisy się mi nie podobają)

Mój wpis jednak dotyczył bezpośredniego konfliktu na linii PiS <> opozycja totalna. Naprawdę, ale to tak zajebiście naprawdę, nie da się oglądać czasami Wiadomości. Tendencyjne obrzucanie gównem opozycji. Również, oglądam bardzo dużo publicystki i pierwszy raz od lat słyszałem jak polityk bezczelnie kłamie i mija się z prawdą (pozdrawiam ministra Ziobro). Przykład z ostatnich wydarzeń: słowa premiera Kaczyńskiego, że opozycji totalnej prawdopodobnie chodzi o zatrzymanie głosowania nad ustawą deubekizacyjna - przecież to kpina z ludzi myślących.

Powyższy hejt dotyczy tylko PiSu, bo o to się tylko przyczepiłeś.

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Ogółem trzeba naprawdę być niepełnosprytnym, żeby twierdzić, że PO protestuje przeciwko obcięciu emetur SB/UBekom ponieważ to oni najwięcej w temacie zrobili.
Zgodnie z ustawą Platformy, dawni esbecy dostali świadczenia obliczane według wskaźnika w wysokości 0,7 proc. podstawy wymiaru za każdy rok służby za lata 1944–1990. Przed cięciem wskaźnik wynosił 2,6 proc., podczas gdy przelicznik zwykłej emerytury to 1,3. Teraz PiS owo 0,7 wprowadzone przez PO chce obniżyć do 0,5.

Oczywiście PiS nie byłby sobą jakby nawet tego nie spierdolił. Obniżka emerytur ma objąć emerytury za tak zbrodniczy zawód, jakim w PRLu była służba w Państwowej Straży Pożarnej.

Co do retoryki, że opozycja podważa wyniki wyborów- pierwsza wyniki wyborów podważyła(i nadal to robi) partia rządząca. Suweren w wyborach podjął decyzję- wygraliście wybory, macie większość parlamentarną, ale od Konstytucji wara. A oni podważają nie tylko Konstytucję- ich działania zmierzają do zniszczenia trójpodziału władzy, starając sobie podporządkować trzecią władzę- sądy i trybunały.

No ale zawsze można wypluwać z siebie biuletyny partyjne podparte syndromem oblężonej twierdzy jak sebogothic. Akurat jego przytoczyłem bo w innych tematach wyraża się raczej rozsądnie i spokojniej.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ich działania zmierzają do zniszczenia trójpodziału władzy, starając sobie podporządkować trzecią władzę- sądy i trybunały
od dzisiaj pozamiatane, pani przyłębska została szefem trybunału.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
nie trudno wyobrazić sobie sytuację w której za 35 lat gdy już wszyscy zapomną o pis, który będzie tylko mglistym wspomnieniem dziwnych czasów, jakaś partia która jednak będzie pamiętała pisowi wszystko, postanowi dojebać wszystkim pracownikom resortów siłowych za to że wykonywali wolę macierewicza, błaszczaka, kaczyńskiego, kamińskiego, ziobro.

nie bronię ubeków... ale emerytury powinny być kurwa święte. nawet jeżeli komuś się to nie podoba.
Komuchom powinny łby uciąć a ich emerytury rozdzielić na najbiedniejszych
Takie rozwiązanie jest prawidłowe ale niehumanitarne tylko w dzisiejszych czasach potrzeba niehumanitarnych skurwysynów którzy bez względu na koszta doprowadzili by ten kraj do stanu używalności
W tą niehumanitarność wliczam rozprucie Tuska i jego wspólników na ćwierci a organy oczywiście do transplantacji przecież mogą uratować życie ludziom
Ludziom a właściwie Polakom bo nadszedł taki czas że polski nacjonalizm jest właściwie niezbędny i nie kaleczcie tego pojęcia bo polski nacjonalizm to nie to samo co ukraiński,rosyjski czy niemiecki
Przynajmniej dla mnie a co wy sądzicie to niewiele znaczy tak samo i to wszystko co tutaj wypisujemy bo Polacy pozwolili sobie być gównem i można by to zmienić ale byłoby parę lat chaosu na które spedalone społeczeństwo sobie nie pozwoli bo się boi

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Ja tam generalnie z poglądów to jestem kosmopolitą, ale raczej mogę jedynie pomarzyć.

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
pucz kanapkowy  :lol2:

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
nie trudno wyobrazić sobie sytuację w której za 35 lat gdy już wszyscy zapomną o pis, który będzie tylko mglistym wspomnieniem dziwnych czasów, jakaś partia która jednak będzie pamiętała pisowi wszystko, postanowi dojebać wszystkim pracownikom resortów siłowych

artykuł który idealnie opisuje sytuację i to jak są ruchane resorty siłowe przez kolejne rządy. szczerze mi ich szkoda.
http://wiadomosci.onet.pl/kraj/bylem-pacholkiem-tuska-teraz-jestem-w-armii-pis-u-list-policjanta/nx0r99h

mgr Fartuess

mgr Fartuess

Użytkownicy
Kiedyś to były czasy!
posty1485
Propsy890
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
  • Kiedyś to były czasy!
Niezły bajzel. U nas nie ma problemów z uchodźcami a pomimo tego niektórzy atakują tunezyjczyków marokańczyków. A potem różne grupy o skrajnie odmiennych poglądach wykorzystują to by napędzać sobie swoje narracje. U mnie na przykład facebook jest zawalony lewicowymi postami o tym wydarzeniu.

http://wpolityce.pl/polityka/321773-rok-prowokacji-rozpoczety-czy-tragedia-w-elku-ma-drugie-dno-kto-chce-zrobic-z-polakow-rasistow-i-co-probuje-na-tym-ugrac-kilka-wnioskow

Popisuje się ciągle menda jedna...

0 użytkowników
Do góry