OTO POLSKA 1713305 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1713305

Odpowiedzi 5881

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
A ja pisalem gimbie, że chuj mnie to obchodzi :lol2: Na Polske nie pluje.

A nie, sory, nie pisalem. Teraz napisalem :D

w ich mniemaniu w obronie demokracji - manifestacjach KODu

Wlasnie, w ich mniemaniu - co bardzo mija sie z prawdą.

Chuj z tego że są starzy? A, i oczywiście starzy = komuniści, ubecy

Sami siebie w mediach nazywają, cytuje: ,,to oni, młodzi ludzie którzy odeszli od kas w marketach, z produkcji aby tu przeciwko PiS [...]" podczas gdy zaraz potem niosą transparent ,,To my! Komuchy i zlodzieje". Nie powiem, bo samokrytyka ostra. Albo zmanipulowane lemingi którym wydaje sie, ze tvn mówi prawde albo komuchy, innego wyjscia nie ma. Normalnych ludzi na tych manifestacjach nie widzialem.

A jeszcze co do tego odejscia od kas i produkcji to najlepsze bylo to, ze na zdjeciu ktoremu towarzyszyl ten podpis byłi ludzie z PO, Nowoczesnej a także sympatycy z PO (,,Koń" Gierych, Kidawa ,,Lepkie Rączki", ta ładna, ale głupia jak but rzeczniczka Nowoczesnej i z 9 innych osob partyjnych) co raczej z kasami i produkcjami maja niewiele wspolnego.

Chcemy mieć obywatelskie państwo, ale jak tylko ktoś wyjdzie aby wyrazić swoje przekonania to od razu plujemy jadem w jego stronę. Można (i nawet trzeba) krytykować polityków i działaczy którzy stoją za tym całym pierdolnikiem, niezależnie po której stronie, jednak nie z zwykłych ludzi. Jak ludzie chcą budować Polskę skoro z marszu się wyklucza połowę społeczeństwa bo ma inne poglądy niż moje?

Kurwa, ktoś mi ukradnie samochód to mam go przeprosić, bo ma inne poglądy niż moje które pozwalaja mu kraść? :F Weź ty sie jebnij bo teraz idziesz w strone ,,politycznej poprawnosci" która kaze akceptowac wszystko, co inne, niewazne czy jest zle. Skoro w marszach bronią złodziei i koryta to jak oni mają być dobrzy? xDD

I tak samo ten WOŚP. Ktoś by pomyślał, że nie ma się o co pokłócić. Ludzie dają hajs z własnej woli, szpitale dostają nowy sprzęt, są koncerty za friko.

Z tym sie zgodze. Jak ktos nie chce, niech nie daje. Ja sam wrzucilem pare zlociszy, choć wkurwia mnie to, że owsiak zamiast otwarcie powiedziec ,,jest tyle i tyle kasy, tyle biore dla siebie a reszta na sprzet" to rozprowadza cichaczem kase po firmach corek czy tam zony.

A co do rządów PiSu: się jeszcze zobaczy, ale już można jedno powiedzieć - zrujnowali wizerunek państwa i instytucji państwowych w oczach obywateli. O ile już był chujowy, to teraz nikt nie ma zaufania do tego pierdolnika

:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:

Jakich obywateli? :lol2: Tych co idą w tym całym kodzie? :lol2: Zaskocze Cie, ale nadal to jest olbrzymia mniejszość, wiec mowić ogółem ,,zniesmaczeni obywatele" to tak, jakbys powiedzial, ze caly naród jest na nich wkurwiony, a póki co oni nadal zyskują coraz więcej sympatyków nawet wśród korwinowców, którzy jeszcze pare miesiecy temu krzyczeli ,,PIS-PO JEDNO ZŁO" :lol2:

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ŻADNA fundacja nie wydaje 100% na cel na który zbiera pieniądze.

I nie wiem po co to mowisz, skoro ja do tego nie nawiazalem, ale ok.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
Z tym sie zgodze. Jak ktos nie chce, niech nie daje. Ja sam wrzucilem pare zlociszy, choć wkurwia mnie to, że owsiak zamiast otwarcie powiedziec ,,jest tyle i tyle kasy, tyle biore dla siebie a reszta na sprzet" to rozprowadza cichaczem kase po firmach corek czy tam zony.

Miałem ciebie za zwykłego idiotę, a ty jeszcze rozpowszechniasz fałszywe informacje matki kurki.  Jakby jakiś oszołom rozpowszechniał o tobie kłamstwa to też miałbyś się z każdego tłumaczyć. Weź się rozpędź i połącz głowę z ścianą.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy

Werewolf

OTO POLSKA
#3444 2016-01-11, 13:17(Ostatnia zmiana: 2016-01-11, 13:23)
Weź się rozpędź i połącz głowę z ścianą.

To zostawiam Tobie, wszak lepiej sie do teog nadajesz, ale mam dla Ciebie inna rade - zamknij oczy a sciana sama Cie znajdzie :D

Jakby jakiś oszołom rozpowszechniał o tobie kłamstwa to też miałbyś się z każdego tłumaczyć.

Nie, mialbym to w dupie :lol2:

EDIT: A przepraszam. Zrozumialem. Śmiać się z ,,moherowych beretow" pisu i mówić, że tylko staruszki co wrzucaja w kiese rydzyka popieraja pis jest ok, ale w druga strone nie, przepraszam :lol2:

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
ŻADNA fundacja nie wydaje 100% na cel na który zbiera pieniądze.

I nie wiem po co to mowisz, skoro ja do tego nie nawiazalem, ale ok.

zarzuciłeś owsiakowi że kradnie po kątach. fundacje "kradną" część tego co dostają bo muszą z czegoś żyć.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ale to jest co innego, fundacje raczej nie kradną. Za to Owsiak stał sie nietykalny bardziej niz papież, co juz jest samym w sobie małym dowodem na to, ze na 100% czysty nie jest, a budowanie coraz to kolejnych domow raczej nie przysparza mu sympatii. Ale oczywiscie zgadzam sie ze stwierdzeniem, że wośp to sprawa kazdego i, że Owsiak przeciez nikomu tych pieniedzy nie zabiera :P

KOMPUTER:
Spoiler

mathsicist

mathsicist

Użytkownicy
posty209
Propsy269
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ty Werewolf albo nie chcesz zrozumieć o co mi chodziło albo brakuje ci chromosomu. Propsuję krytykę jak niżej:
(,,Koń" Gierych, Kidawa ,,Lepkie Rączki", ta ładna, ale głupia jak but rzeczniczka Nowoczesnej i z 9 innych osob partyjnych)
ale ty wrzucasz fotę anonimowych, starych ludzi i wyzywasz ich od komuchów i ubeków. O to mi chodzi. Tak samo w Białym narodowcy organizują kontrmanifestację i drugą stronę od debili wyzywają  :facepalm: Takie hasła nie prowadzą do niczego, tylko do eskalacji napięcia pomiędzy zwykłymi ludźmi. Piszesz:
Skoro w marszach bronią złodziei i koryta to jak oni mają być dobrzy? xDD
Ty, może jednak mogą, bo w ich odczuciu nie bronią złodziei tylko demokracji, coś ważnego dla nich. Robią to z patriotycznych pobudek. To że z naszego punktu widzenia KOD jest obłudą i fałszem to nie znaczy że nie mają dobrych intencji. Potrzeba dialogu i merytorycznej dyskusji a nie hejtu. Ci co świadomi są sytuacji i są hipokrytami trzeba oczywiście tępić, ale nie takimi hasłami jakimi rzuca prawica. Jeszcze raz podkreślę: chodzi o zwykłych ludzi co wstali z fotela z przed telewizora i wyszli skandować.

I jeszcze jedno:
Sami siebie w mediach nazywają, cytuje: ,,to oni, młodzi ludzie którzy odeszli od kas w marketach, z produkcji aby tu przeciwko PiS [...]" podczas gdy zaraz potem niosą transparent ,,To my! Komuchy i zlodzieje". Nie powiem, bo samokrytyka ostra. Albo zmanipulowane lemingi którym wydaje sie, ze tvn mówi prawde albo komuchy, innego wyjscia nie ma. Normalnych ludzi na tych manifestacjach nie widzialem.
Ziomek, nie zachowuj się jak fanatyczni antypisowcy. Każdy myślący człowiek który widział przemawiającego Lisa na manifestacji i wykrzykującego "To my! Komuchy i zlodzieje" wie, że to było ironiczne i z przekorą  :facepalm: Prawicy piana z mordy cieknie jak przekręcają tekst Kaczyńskiego z polakami gorszego sortu, a sama rzuca gównem i kłamie.

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Ale to jest co innego, fundacje raczej nie kradną. Za to Owsiak stał sie nietykalny bardziej niz papież, co juz jest samym w sobie małym dowodem na to, ze na 100% czysty nie jest, a budowanie coraz to kolejnych domow raczej nie przysparza mu sympatii. Ale oczywiscie zgadzam sie ze stwierdzeniem, że wośp to sprawa kazdego i, że Owsiak przeciez nikomu tych pieniedzy nie zabiera :P

Jakich kolejnych domów? Dowody.

A przepraszam. Zrozumialem. Śmiać się z ,,moherowych beretow" pisu i mówić, że tylko staruszki co wrzucaja w kiese rydzyka popieraja pis jest ok, ale w druga strone nie, przepraszam :lol2:

Gdzie się śmiałem, że tylko mohery głosują na PiS?

Po raz kolejny udowadniasz, że jesteś idiotą i cokolwiek co zawiera więcej niż dwie linijki tekstu i nie jest śmiesznym obrazkiem z internetu przerasta twoje zdolności intelektualne.

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ty, może jednak mogą, bo w ich odczuciu nie bronią złodziei tylko demokracji, coś ważnego dla nich. Robią to z patriotycznych pobudek. To że z naszego punktu widzenia KOD jest obłudą i fałszem to nie znaczy że nie mają dobrych intencji. Potrzeba dialogu i merytorycznej dyskusji a nie hejtu. Ci co świadomi są sytuacji i są hipokrytami trzeba oczywiście tępić, ale nie takimi hasłami jakimi rzuca prawica. Jeszcze raz podkreślę: chodzi o zwykłych ludzi co wstali z fotela z przed telewizora i wyszli skandować.

Tyle, ze oni nie chcą normalnie rozmawiac, ani merytorycznie ani inaczej. Sam zostalem zblokowany na ich stronie za zapytanie ile osob bylo na ich marszu (żadnych zlosliwosci, ironii czy sarkazmu, po prostu: ,,Ile osób było na marszu KOD?"). Wczoraj na stronie natemat.pl na facebooku jakiś korwinowiec probowal z nimi normalnie rozmawiać, po czym zostal zwyzywany od pisiorów i moherów :lol2:

Ziomek, nie zachowuj się jak fanatyczni antypisowcy. Każdy myślący człowiek który widział przemawiającego Lisa na manifestacji i wykrzykującego "To my! Komuchy i zlodzieje" wie, że to było ironiczne i z przekorą

No to ironicznie przyznal sie do prawdy :lol2:

Rybciu akurat z tymi moherami nie bylo do Ciebie, wiec zluzuj gacie i wracaj sie uczyc na chemie, bo ujebiesz.

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
chyba mało kto pamięta typową demonstrację która może być także pisowska

Czy tak kurwa wygląda rzekomo normalny, cywilizowany, europejski kraj :facepalm: ? To jest normalne?

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
O,o tym mowilem! xDDDD TO jest chujowe, zacofany kraj, jebać pis jebac jebac kaczafiego!

JAK MOZESZ! PRZECIEŻ TO SĄ STARSI LUDZIE, NA PEWNO MAJA WSZYSTKO WPORZO Z GLOWĄ, żałuja że nie glosowali, na pewno nie są sbkami :lol2: :lol2: :lol2: Są nowoczesni, nie są ciemnogrodem :lol:

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
kurwa sam zacząłeś a teraz odpierdalasz jakieś wygibasy żeby wyszło że to my jesteśmy mendami?

zażyj cały listek "nie pierdol" na ten nadchodzący tydzień

kupiłem i wysłałem ci do domu za pobraniem...

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
zażyj cały listek "nie pierdol" na ten nadchodzący tydzień

Ponoć zużyłeś cały zapas, trudno wezme w nast xD

KOMPUTER:
Spoiler

Leinnan

Leinnan

Administrator
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
Skoro to nie było do mnie to nie pisz tego pod cytatem z mojego posta  :facepalm:

Ponawiam pytanie.

Jakich kolejnych domów? Dowody.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
A nie miał przypadkiem pare lat temu sprawy sądowej, bo ktoś własnie napisal w internecie, ze ma na niego dowody? A podczas tej sprawy cudownie dowody ,,zniknely" a sam oskarżający zmienił zdanie i powiedzial, ze popelnil blad?

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
z takim samym zacięciem można przypieprzyć się do caritasu.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Nie wiem, nie interesuje się tym, ale zwazywszy na to, jak media mainstreamu lubią pluć na kosciol i rzeczy z nim zwiazane podejrzewam, ze gdyby chocby byl cien watpliwosci do uczciwosci caritasu to by trąbiono o tym w kazdym medium.

A skoro o Polsce gadamy: http://niezalezna.pl/74821-kibice-wyslali-petycje-do-premier-szydlo-polski-rzad-bedzie-mial-nasze-pelne-wsparcie

KOMPUTER:
Spoiler

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
to ci przybliżę, caritasów jest jak psów, taki siaki i owaki.  zbierają kasę z tacy, przelewów, sprzedaży świeczek, dotacji z różnych organizacji państwowych, budżetów samorządowych, ministerstw itp. cała mnogość tych organizacji to wielki burdel...

przekręty? tak

płocki caritas, pada kwota około 3.5 mln złotych... dyrektor tego caritasu - sprawa umorzona z powodu przedawnienia, pozostali oskarżeni uniewinnieni z powodu fałszowania dokumentów itp. biskup wielgus tolerował te zabawy.

warszawski caritas - manipulowali kwotami wpłat dla bezdomnych. nielegalny handel nieruchomościami otrzymanymi w formie darowizny.

ełcki caritas - dyrektor malwersuje prawie mln euro. tam też księża eksperci od prądu, za ekspertyzy wzięli kasę 150 tysięcy.

Śląsk - caritas dostał 1 mln złotych na pomoc dla górników w halembie, do tej pory szukają pieniędzy w kopalni. ksiądz dyrektor przekazać pieniądze może za 2-3 lata" a to było w 2006 roku o ile pamiętam

i tak dalej.

Owsiak jest jeden, łatwo go dopaść, łatwo prześwietlić, wystarczy upierdliwa kontrola z którego z naszych dzielnych urzędów.

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
posty6346
Propsy2478
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Płock - to to? http://www.portalplock.pl/pl/334_informacje/7112_afera_z_caritas_wyrok_dla_ksiedza_dyrektora.html Jesli tak to raczej nie przedawniona.

O reszcie mi przybliz i podaj jakies newsy, bo nie moge znaleźć na googlach.

KOMPUTER:
Spoiler

0 użytkowników
Do góry