A ja pisalem gimbie, że chuj mnie to obchodzi

Na Polske nie pluje.
A nie, sory, nie pisalem. Teraz napisalem

w ich mniemaniu w obronie demokracji - manifestacjach KODu
Wlasnie, w ich mniemaniu - co bardzo mija sie z prawdą.
Chuj z tego że są starzy? A, i oczywiście starzy = komuniści, ubecy
Sami siebie w mediach nazywają, cytuje: ,,to oni, młodzi ludzie którzy odeszli od kas w marketach, z produkcji aby tu przeciwko PiS [...]" podczas gdy zaraz potem niosą transparent ,,To my! Komuchy i zlodzieje". Nie powiem, bo samokrytyka ostra. Albo zmanipulowane lemingi którym wydaje sie, ze tvn mówi prawde albo komuchy, innego wyjscia nie ma. Normalnych ludzi na tych manifestacjach nie widzialem.
A jeszcze co do tego odejscia od kas i produkcji to najlepsze bylo to, ze na zdjeciu ktoremu towarzyszyl ten podpis byłi ludzie z PO, Nowoczesnej a także sympatycy z PO (,,Koń" Gierych, Kidawa ,,Lepkie Rączki", ta ładna, ale głupia jak but rzeczniczka Nowoczesnej i z 9 innych osob partyjnych) co raczej z kasami i produkcjami maja niewiele wspolnego.
Chcemy mieć obywatelskie państwo, ale jak tylko ktoś wyjdzie aby wyrazić swoje przekonania to od razu plujemy jadem w jego stronę. Można (i nawet trzeba) krytykować polityków i działaczy którzy stoją za tym całym pierdolnikiem, niezależnie po której stronie, jednak nie z zwykłych ludzi. Jak ludzie chcą budować Polskę skoro z marszu się wyklucza połowę społeczeństwa bo ma inne poglądy niż moje?
Kurwa, ktoś mi ukradnie samochód to mam go przeprosić, bo ma inne poglądy niż moje które pozwalaja mu kraść?

Weź ty sie jebnij bo teraz idziesz w strone ,,politycznej poprawnosci" która kaze akceptowac wszystko, co inne, niewazne czy jest zle. Skoro w marszach bronią złodziei i koryta to jak oni mają być dobrzy? xDD
I tak samo ten WOŚP. Ktoś by pomyślał, że nie ma się o co pokłócić. Ludzie dają hajs z własnej woli, szpitale dostają nowy sprzęt, są koncerty za friko.
Z tym sie zgodze. Jak ktos nie chce, niech nie daje. Ja sam wrzucilem pare zlociszy, choć wkurwia mnie to, że owsiak zamiast otwarcie powiedziec ,,jest tyle i tyle kasy, tyle biore dla siebie a reszta na sprzet" to rozprowadza cichaczem kase po firmach corek czy tam zony.
A co do rządów PiSu: się jeszcze zobaczy, ale już można jedno powiedzieć - zrujnowali wizerunek państwa i instytucji państwowych w oczach obywateli. O ile już był chujowy, to teraz nikt nie ma zaufania do tego pierdolnika

Jakich obywateli?

Tych co idą w tym całym kodzie?

Zaskocze Cie, ale nadal to jest olbrzymia mniejszość, wiec mowić ogółem ,,zniesmaczeni obywatele" to tak, jakbys powiedzial, ze caly naród jest na nich wkurwiony, a póki co oni nadal zyskują coraz więcej sympatyków nawet wśród korwinowców, którzy jeszcze pare miesiecy temu krzyczeli ,,PIS-PO JEDNO ZŁO"