OTO POLSKA 1710257 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1710257

Odpowiedzi 5881

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Nazywasz mnie polaczkiem, a sam nie potrafisz zaakceptować tego, że bardziej tych powstańców nie przeproszą, niż dając te pieniądze. Wyjmijcie kija z dupy.

Lieb Vaterland magst ruhig sein

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przeczytaj uważnie post który napisałem wcześniej i nie spinaj sie. Napisałem tylko że zrobili ładny biznes na pamięci powstańców, co jest mega skurwysyństwem. A ty mi wyjeżdżasz że jestem typowym polakiem bo boli mnie że ktoś obraża pamięć bohaterów. Nic nie pisałem o tym że zrobili ŹLE że przeprosili. Weź odstąp i nie napierdalaj na każdego tylko dlatego że broni jakiś racji.

CzlowiekGejzer

CzlowiekGejzer

Użytkownicy
Wszyscy skończymy w Choroszczy
posty274
Propsy124
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Wszyscy skończymy w Choroszczy
Nazywasz mnie polaczkiem, a sam nie potrafisz zaakceptować tego, że bardziej tych powstańców nie przeproszą, niż dając te pieniądze. Wyjmijcie kija z dupy.
Gdyby troglodyci nauczyli się szacunku do ludzi którym mordami mogą buty polerować,nie byłoby całej tej afery
mówiąć troglodyci mam na myśli tę bandę idiotów która nie potrafi utrzymać w dupie takich "pomysłowych" konceptów

Edit:Nie przeczę tu nieco poniosły mnie emocje

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Gdyby troglodyci nauczyli się szacunku do ludzi którym mordami mogą buty polerować,nie byłoby całej tej afery
mówiąć troglodyci mam na myśli tę bandę idiotów która nie potrafi utrzymać w dupie takich "pomysłowych" konceptów
Mówisz jakby Tobie nigdy w życiu nie zdarzyło się popełnić błędu. Otóż wyjawię ci sekret, że pracodawcy przy zatrudnianiu ludzi również je popełniają.

Duke Nukem

Duke Nukem

Gry (themodders@telegram)
Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Gry (themodders@telegram)
  • Król Duke Nukem
ALE TAKICH BŁĘDÓW NIE MOŻNA POPEŁNIAĆ, FIRMY TAKIE JAK TIGER SĄ ZA DUŻE ABY POPEŁNIAŁY BŁĘDY!!!!!!!!!!!!!!! (sarkazm, jakby ktoś nie skojarzył xD)

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Awansuje większość z was na Januszy Pierdolenia.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
ALE TAKICH BŁĘDÓW NIE MOŻNA POPEŁNIAĆ, FIRMY TAKIE JAK TIGER SĄ ZA DUŻE ABY POPEŁNIAŁY BŁĘDY!!!!!!!!!!!!!!! (sarkazm, jakby ktoś nie skojarzył xD)

Chyba srakazm. Przyznaj lepiej że chciałeś napisać coś co sprowokuje tutejszych narodowców pseudo patriotów(Nie ja nim nie jestem xD)

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem
Chyba srakazm. Przyznaj lepiej że chciałeś napisać coś co sprowokuje tutejszych narodowców pseudo patriotów(Nie ja nim nie jestem xD)

Ale tutaj tylko gejzer jest narodowcem (nacjonalistą xD), Worek za PiSem, a inni mają poglądy pomiędzy.

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Worek zaprzeczy że jest za PiSem. Nie produkuj się @Duke Nukem  :lol2:

Fareus

Fareus

Labirynt
posty428
Propsy646
Profesjabrak
  • Labirynt
I bardzo dobrze, że zrobili taką reklamę. Niech przewrażliwionym polaczkom pękną zwieracze. Głupia ustawka, która jak najbardziej się udała, bo mentalność tych że polaczków tak właśnie działa. Sama reklama według mnie nie jest jakoś specjalnie kontrowersyjna, z samym przesłaniem się zgadzam, można było sobie darować środkowy palec. Ale no tak... czekaj, czekaj. OBRAŻAĆ POWSTANIE WARSZAWSKIE??!!?!?!?!?! JAK TAK MORZNA????!!!! RZEBY TAKIE ŚWIENTE ŻECZY OBRARZAĆ JAK ONI ŚMIOM!!!

Niestety tak już w Polsce jest, że są tematy, które jeśli się skrytykuje, a co raz ktoś je krytykuje, to jest lawina na całą Polskę. Mamy takie świętości, które takie wcale święte nie były. Gloryfikujemy coś do tego stopnia, że przysłania nam oczy to, że nie wszystko jest doskonałe i idealnie białe. Spróbuj skrytykować Powstanie Warszawskie czy Jana Pawła II. Już podnosi się alarm, że jak tak można. Co z tego, że Powstanie było idiotycznym przedsięwzięciem, w którym niepotrzebnie zginęły tysiące osób. Nie odmawiam powstańcą woli walki i szacunku, na które zasługują, ale oczywistością jest to, że Powstanie pociągnęło za sobą same złe rzeczy, żadnej dobrej, moża poza ludźmi, którzy dziś sobie w ten sposób budują poparcie polityczne. Podobnie papież, który mimo tego, że niektóre jego postulaty popieram, był obojętny wobec pedofilii w Kościele, można wręcz rzec, że ja wspierał. Bo jak inaczej można nazwać trzymanie przy sobie jako jednego z głównych współpracowników zwyrola, który zgwałcił kilkadziesiąt dzieci, miał również 10 dzieci ze związków z różnymi kobietami. A papież o tym doskonale wiedział. I co zrobił? A nic nie zrobił. Srajcie się dalej, że żydzi wykorzystują Holocaust, a sami robicie to samo.

Narodowcy srają się o Banderę na Ukrainie, a cześć z nich, jak i również partia rządząca, robi DOKŁADNIE TO SAMO, tylko z naszymi żołnierzami wyklętymi, wśród których było mnóstwo wspaniałych ludzi, ale zdarzali się też bandyci i mordercy, których dziś też się gloryfikuje i stawia na ołtarzu razem z tymi, którzy oddawali życie za ojczyznę. Nie muszę chyba wspominać jaka to jest dla nich obraza, stać w jednej linii ze zdrajcami i mordercami. No bo przecież historia musi być czarno-biała, nie może być tak, że u nas też byli ci źli. Przecież to Niemcy byli źli, wszyscy chcieli mordować niewinnych, nie to co wyklęci, wśród wyklętych nie było ani jednego takiego. Teraz też Smoleńsk stał się tym samym. Kaczyński - człowiek, który się popluł krzycząc, że ktoś szarga pamięć jego brata, cóż za ironia losu. Bo jak ja patrzę, to jedyna osoba, która to robiła w takim stopniu to on sam. Wziął poszedł i nasrał na grób brata, zbudował sobie karierę na katastrofie w której zginął nie tylko jego brat, ale też i inni ludzie i teraz śmie kogoś obrażać.

Na koniec dodam tylko, że tworzenie kultów czegokolwiek, nawet tych bardzo pozytywnych rzeczy, jest idiotyczne.
Pozdrawiam wszystkich nacjonolo, którym anus pęka. Wypierdalam do sklepu kupić sześciopak tigerka.
Elo

Jebać homo i lewaków, bóg, honor, ojczyzna ~ Jezus Chrystus 27r. n.e. Jerozolima, marsz antyrzymski

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor

Kelten

OTO POLSKA
Maspex wymówił umowę tej agencji reklamowej , wygląda na to ,że będą się starali od tego jednak odciąć.
Pisiory złożyły już zawiadomienie do prokuratury o znieważenie narodu polskiego(tak też mnie to śmieszy :D).
Chcą zmienić zapisy tej ustawy aby uwzględnić w tym reklamy.
Chyba ta reklama z 10 kwietnia o "święcie lotników" przelała czarę goryczy.
O ile powód zawiadomienia jest śmieszny, o tyle cały atak na takie wkurwiające reklamy których pełno w internetach jest słuszny.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Paradoxal

OTO POLSKA
#5551 2017-08-11, 18:18(Ostatnia zmiana: 2017-08-11, 18:23)
@Fareus  :facepalm: Już po przeczytaniu pierwszego zdania dałeś mi do zrozumienia że jesteś skończonym idiotą i nie ma sensu wdawać się z tobą w jakąkolwiek dyskusje.

Edit. Chyba przeceniasz jego umiejętności on nie jest geniuszem trollingu, to zwykły debil co pokazuje jego temat o spisku na forum :lol2:

WinterKing Kereth

WinterKing Kereth

posty501
Propsy795
Profesjabrak
Pelikany :lol2:

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
To nie jest spisek na forum, tylko polska mentalność, która każe robić jakieś tabu, na które nie wolno powiedzieć nic złego. Jeżeli nie rozumiesz, że gloryfikacja czegokolwiek jest szkodliwa, to skończ pierdolić.

Paradoxal

Paradoxal

Użytkownicy
posty617
Propsy978
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nie rób tu teraz wywodów do patologii pisu bo to inna sprawa, my rozmawiamy o powstaniu warszawskim to dwie inne sprawy. Ale idąc twoim tokiem rozumowania jutro tigerek może zrobić reklame o kimś zmarłym z twojej rodziny no bo przecież jebać to co było kiedyś liczy sie to co jest teraz a jak ci dupa pęknie z żalu to jesteś zwykłym polaczkiem :)

Kazzmir

Kazzmir

O.D.A.L.
posty1003
Propsy1681
ProfesjaProducent
  • O.D.A.L.
każdy na tej reklamie widzi to co chce. ja widzę fucka pokazanego niemcom, ktoś inny pokazany komu, powstańcom? serio? czy może tak naprawdę wszystkich oburzył tekst na reklamie?

rekrutacja O.D.A.L, po 18:00 gg:10135138

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Porównywanie wydarzenia historycznego do wydarzenia prywatnego, z którym ma do czynienia i wie o nim tylko kilkadziesiąt/kilkaset osób, ty tak na serio? Zresztą, po co ja dyskutuję z kimś, kto zarzucił szablonowym ad misericordiam.

Duke Nukem

Duke Nukem

Król Duke Nukem
posty826
Propsy422
ProfesjaNierób
  • Król Duke Nukem

Duke Nukem

OTO POLSKA
#5557 2017-08-11, 20:00(Ostatnia zmiana: 2017-08-11, 21:12)

Edit: Prowokacja się nie udała :(.

Zucklov

Zucklov

Quest Pack Team
Sztywniutko
posty1220
Propsy1241
ProfesjaSkrypter
  • Quest Pack Team
  • Sztywniutko
Przecież ten z Wehrmachtem to fake jest. Nawet literówkę dojebali xD

Kelten

Kelten

posty639
Propsy514
ProfesjaKompozytor

Kelten

OTO POLSKA
Fake na bank przecież nie jechaliby po właścicielu marki.
Michalczewski dawno powinien siedzieć w więzieniu jebany damski bokser.
Już o tym ,że sympatyzuje z Niemcami nawet nie wspominam.

0 użytkowników
Do góry