OTO POLSKA 1720531 5881

O temacie

Autor Thoro

Zaczęty 19.09.2010 roku

Wyświetleń 1720531

Odpowiedzi 5881

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#2060 2013-07-01, 06:05(Ostatnia zmiana: 2013-07-01, 06:06)

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
https://www.youtube.com/watch?v=wyMOX-qEsdY

Witamy w Polsce... Kraju Absurdu

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=wyMOX-qEsdY

Witamy w Polsce... Kraju Absurdu

Ja pierdole. Polska - kraj w którym za bohaterski czyn zostajesz skazany na 25 lat :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Dobrze oceniono również nabór do służb mundurowych.
:D

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka
Ja pierdole. Polska - kraj w którym za bohaterski czyn zostajesz skazany na 25 lat :ok:

Szkoda mi tego gościa bo wydaje się że to porządny człowiek, ma rodzinę, dzieci, a zostaje skazany na 25 lat za to że się bronił w sytuacji zagrożenia życia. Myślę że powodem tego że ich zabił, jest to ,że był żołnierzem służb specjalnych, bo normalny człowiek prędzej zesrałby się w takiej sytuacji mając wyrzuty sumienia i nie strzeliłby w człowieka, nawet w obliczu zagrożenia swojego życia.

eto

eto

Użytkownicy
-Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ
posty1741
Propsy1793
ProfesjaLvl designer
  • Użytkownicy
  • -Banany pod pokładem? -SĄĄĄĄĄĄ

eto

OTO POLSKA
#2065 2013-07-01, 11:16(Ostatnia zmiana: 2013-07-01, 11:16)
Myślę że powodem tego że ich zabił, jest to ,że był żołnierzem służb specjalnych,
chuja :lol2:  powodem byl strach, pewnie jak zawsze w samoobronie. mial tylko to szczescie ze mial jaja i umiejetnosci.

bo normalny człowiek prędzej zesrałby się w takiej sytuacji mając wyrzuty sumienia i nie strzeliłby w człowieka, nawet w obliczu zagrożenia swojego życia.
nie bylbym taki pewny. kazdy czlowiek inaczej zareaguje, trezba wziac duzo czynnikow pod uwage

Niespełniony Level Designer z ambicjami, zmęczeniem i brakiem czasu...

Korek

Korek

Użytkownicy
posty549
Propsy230
  • Użytkownicy
Szkoda mi tego gościa bo wydaje się że to porządny człowiek, ma rodzinę, dzieci, a zostaje skazany na 25 lat za to że się bronił w sytuacji zagrożenia życia.
Z tym się zgodzę.

Myślę że powodem tego że ich zabił, jest to ,że był żołnierzem służb specjalnych, bo normalny człowiek prędzej zesrałby się w takiej sytuacji mając wyrzuty sumienia i nie strzeliłby w człowieka, nawet w obliczu zagrożenia swojego życia.
Z tym już nie. Widzisz, każdy ma inną reakcję w trakcie zagrożenia życia. Jeden będzie próbował uciekać, inny zacznie błagać o darowanie życia, a jeszcze inny w panice potnie Cię nożem. Wyrzuty sumienia? Podczas takiego impulsu nie myślisz logicznie, po prostu chcesz przeżyć, wyrzuty sumienia możesz mieć co najwyżej później, ale nie podczas paniki. Nie strzeliłby? Powiedz, wolałbyś strzelić czy zostać zastrzelonym? Poza tym wszystko zależy od charakteru przestępcy; jeden Cię ogłuszy lub obezwładni i zwiąże, zabierze kasę i zniknie, inny natomiast Cię zastrzeli (bo przecież nie będzie świadka).

chuja :lol2:  powodem byl strach, pewnie jak zawsze w samoobronie. mial tylko to szczescie ze mial jaja i umiejetnosci.
Coś w tym jest.

nie bylbym taki pewny. kazdy czlowiek inaczej zareaguje, trezba wziac duzo czynnikow pod uwage
Dokładnie.

kazzmir
  • Gość
czy to nie jest tak że w przypadku ludzi którzy potrafią i są szkoleni do zabijania, prawo działa w inny sposób?

Lansjer

Lansjer

Rzeka
posty808
Propsy502
ProfesjaLvl designer
  • Rzeka

Lansjer
Rzeka

OTO POLSKA
#2068 2013-07-01, 14:18(Ostatnia zmiana: 2013-07-01, 14:18)
czy to nie jest tak że w przypadku ludzi którzy potrafią i są szkoleni do zabijania, prawo działa w inny sposób?

O to mi chodziło, pewnie sąd nie wziął pod uwagę tego, że być może on zrobił to instynktownie? gdyż był szkolony?

kazzmir
  • Gość
w imię służby państwu można sobie pozwolić na kilka tysięcy chwil slabości http://facet.wp.pl/kat,69514,title,Ten-zolnierz-to-najwiekszy-wspolczesny-zabojca,wid,15772591,wiadomosc.html

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Tyle że to jest technicznie niemożliwe :D  Wojsko to nie jest call of duty

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Brawo dla typa, a szmatom - przykro mi. Tak czy siak, to one powinny wylądować w pierdlu. Idę o zaklad, że żadnej umowy nie było i nie chciały odprowadzać podatku, natomiast typ kulturalnie ostrzegał o falszywkach, w dodatku celowo je oznaczał tak, by w obiegu się nie znalazły :)

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

OTO POLSKA
#2073 2013-07-10, 10:05(Ostatnia zmiana: 2013-07-10, 10:06)
Ja myślę że to był taki artystyczny performens, że seks za pieniądze to taka fałszywa miłość, i symbolem tego są fałszywe pieniądze. I tak bym się właśnie bronił w sądzie :F

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
prowo :(

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#2075 2013-07-12, 17:26(Ostatnia zmiana: 2013-07-12, 17:27)
John Godson w programie "Tak jest" na antenie TVN24 przyznał, że nie wierzy w ewolucję. - Może pana przodkowie pochodzą od małpy, moi nie - powiedział polityk Platformy do prof. Jana Hartmana.

Poseł PO John Godson oficjalnie zadeklarował, że w wierzy we wskrzeszanie zmarłych (które przypisuje sobie ojciec Bashobora, który w sobotę  był Warszawie) i sam był świadkiem takiego zdarzenia.

- Dziwi mnie trochę, że profesor Jan Hartman, który jest, z tego co wiem, ateistą uzurpuje sobie możliwość krytykowania. Też mogę go krytykować za to, że ateista wierzy, że jego pradziadek był małpą. Przecież to jest bardzo śmieszne - komentował Godson, który przyznał, że nie wierzy w ewolucję.

anatol dzisiaj, 17:16
On może zaprzeczać że nie pochodzi od małpy ale wygląd go zdradza.Zastanawia kto go wybrał do białego sejmu.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
John Godson ma rację. Ludzie nie pochodzą od małpy!

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

OTO POLSKA
#2077 2013-07-12, 17:30(Ostatnia zmiana: 2013-07-12, 17:31)
Tylko od małpoluda. I był światkiem jezurekcji.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

OTO POLSKA
#2078 2013-07-12, 17:52(Ostatnia zmiana: 2013-07-12, 17:56)
Godson
No jego nazwisko jest dość jednoznaczne i daje nam podstawy do domysłów na temat tego, kto jest jego przodkiem :D

Właśnie sprawdziłem typa, jest czarny. To wyżej nieaktualne :lol2:  
Ogrodnik - jak ktoś ma wierzyć w ewolucję, kiedy sam jej nigdy nie doświadczył? :F

Leinnan

Leinnan

Administrator
torsonic polarity syndrome
posty2651
Propsy3600
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • torsonic polarity syndrome
John Godson ma rację. Ludzie nie pochodzą od małpy!

Dokładnie, przecież żaden poważny naukowiec tak nie uważa.

Mit der Dummheit kämpfen die Götter selbst vergebens

steam | slavic castles |  last.fm | moddb.com | Stary, najlepszy lider Sclavinii

0 użytkowników
Do góry