Muzyka 1085651 3980

O temacie

Autor dr inż. Fenix

Zaczęty 25.03.2008 roku

Wyświetleń 1085651

Odpowiedzi 3980

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Sabaton, Slayer - o ile mi wiadomo te zespoly rowniez graja power metal, a mimo to nie brzmia #msgote author=DzikiBen link=topic=11364.msg61673#msg61673 date=1250661003]Sabaton, Slayer - o ile mi wiadomo te zespoly rowniez graja power metal, a mimo to nie brzmia muzyczka z amigi tyle ze w polifonii#msgote author=DzikiBen link=topic=11364.msg61673#msg61673 date=1250661003]Sabaton, Slayer - o ile mi wiadomo te zespoly rowniez graja power metal, a mimo to nie brzmia

Przypominam że Slayer to legenda THRASH metalu należąca również do tzw. #msgote author=DzikiBen link=topic=11364.msg61673#msg61673 date=1250661003]Sabaton, Slayer - o ile mi wiadomo te zespoly rowniez graja power metal, a mimo to nie brzmia #msgote author=DzikiBen link=topic=11364.msg61673#msg61673 date=1250661003]Sabaton, Slayer - o ile mi wiadomo te zespoly rowniez graja power metal, a mimo to nie brzmia wielkiej czwórki thrashowej razem z Metallicą,Anthraxem i Megadeth.

WhiskyBob

WhiskyBob

Użytkownicy
posty24
Propsy1
  • Użytkownicy
Znalazlem takie cos. Dotyczy to wczesniejszej dyskusji :P  

Casillas

Casillas

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
:P  :D  :D     dobre, niestety w każdym rodzaju muzyki jak i w życiu fanatyczne podejście do niczego dobrego nie prowadzi, tylko fanatyzm np. religijny jest dużo groźniejszy od fanatyzmu na tle danego gatunku muzyki bo ten drugi zwykle przechodzi po jakimś czasie, natomiast pierwszy doprowadził do rozlewu krwi (krucjaty) i nikt nie wie do czego jeszcze zdoła skłonić ludzi (nikt nie wie czego mogą dokonać mohery pod wodzą ojca dyrektora :P  )

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Muzyka
#443 2009-08-21, 10:06(Ostatnia zmiana: 2009-08-21, 10:07)
To Saracen! Zabicie go nie jest grzechem, a stopniem w kierunku nieba! Kill him, kill them all!

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Muzyka
#444 2009-09-28, 20:54(Ostatnia zmiana: 2009-09-28, 20:55)
http://www.youtube.com/watch?v=Lr3nYQCWB3U
Poznajcie znaczenie słowa 'zajebistość'. Ja już poznałem.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Muzyka
#445 2009-09-28, 21:52(Ostatnia zmiana: 2009-09-28, 21:52)
Fajne, aczkolwiek mnie nie powala ;)  

Dobra, jak wszyscy to ja też dopowiem nieco o swoich gustach muzycznych.
Ogólnie ostatnimi czasy coraz częściej słucham spokojnego trance'u - świetnie odpręża, uspokaja.

Wokal niejakiej Julie Thompson podobał mi się już wcześniej, ale teraz wydała album, którego produkcje ukazują jej piękny głosik + dźwięki Andy'iego Duguida wyszło naprawdę przyjemnie.

Tutaj jedna z nutek zatytułowana Shine > http://www.youtube.com/watch?v=eunbmDkUhUQ
Albo to > http://www.youtube.com/watch?v=sbmLoi6y8t8...feature=related

Słucham również house/electro, ostatnio wpadła mi w ucho nutka w stylu... Mario :roll:  
http://patrz.pl/mp3/pascal-pearce-disko-biskit-original-mix
Impreza w takich klimatach i jestem wyżej niż Mount Everest.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Za to ten kawałek rozpierdala mnie na wskroś o_o  :/
http://www.youtube.com/watch?v=ZThquH5t0ow

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

Muzyka
#447 2009-10-04, 15:29(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 15:35)
Boski :D  

A tak na marginesie > http://patrz.pl/filmy/marcel-i-nikodem-legun-mam-talent

Koszulka STOPRO :D

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba

Vierzba

Muzyka
#448 2009-10-04, 15:53(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 15:58)
Przed występem jeden z nich powiedział, że jego ulubionym raperem jest Tede i chciałby z nim nagrać piosenkę.  :D  Już to widzę, jeden nawija o napierdalaniu z mikrofonu pociskami do panzerfausta, a drugi piszczy jakby mu Tedzio masę kakaową mieszał swoją pałą jak noworodek - 3 kilo i 15 cali. :D  Se wybrał chłopczyna idola...

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Muzyka
#449 2009-10-04, 15:59(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 16:03)
jeden nawija o napierdalaniu z mikrofonu pociskami do panzerfausta,

gwoli jasności: panzerfaust to wyrzutnia jednorazowego użytku. proszę o tym pamiętać

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Wiem, dlatego:
"Mam styl, niszczę mikrofony
W tym jestem miszczem, sory ziomy"
Raz pierdolnie i po wojnie, nowiuśki majk do wyrzutu.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Swoją drogą ten mam talent mimo, że nie oglądałem dłużej niż 4 minuty żadnego odcinka to całkiem niezły program. tylko wypierdolić chujogłowców typu wojewódzki.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Imo wolę Kubusia jak Foremniaczkę (ta blondi w środku) i jej wkurzające:
"Bóg dał ci wielki talent"
"Podziękuj Bozi za swoje życie"
"Oczyściłeś moją duszę" (to przy tych ziomkach powyżej)
Nie wiem jak was, ale mnie chujoza przy tym bierze. Szatan we mnie chyba wstąpił.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders

Thoro
The Modders

Muzyka
#453 2009-10-04, 16:18(Ostatnia zmiana: 2009-10-04, 16:19)
Tu jedynie widać z jak niskich pobudek działa telewizja i jaka jest jej "misja". Nie dość, że jest taki program i są ludzie, niekiedy bardzo utalentowani w bardzo specyficznych dziedzinach to jeszcze jest taki wojewódźki który wszystkim dojebie swoimi "błyskotliwymi" odpowiedziami bez względu na wszystko, jakiś babochłop wydziarany od szyi do cipy i stara (o ile pamiętam) nawiedzona babka, której dusze oczyszcza psie skomlenie :D .

Żeby nie było, wojewódzki to bardzo inteligentny człowiek i za to go cenie no ale co by nie mówić jego kreacje artystyczne na rzecz takich show są równie chujowe jak same programy w których występuje - ot telewizja. Jak widać nie chodzi tu jedynie o przedstawienie czyjegoś talentu a też opcję pojechania czy oplucia czyichś umiejętności, bądź ich braku. Trzeba mieć dystans, sam o tym mówię ale są pewne granice. Ludzie, którzy najczęściej posiadają takie umiejętności pracowali nad tym długo, to ich pasja i całe życie i będąc na miejscu takiego człowieka, po występie do którego się przygotowywał warsztatowo i mentalnie przez kilka miesięcy naprawdę jedyną rzeczą, którą chciałbym usłyszeć to jakaś głupia uwaga ze strony wojewódzkiego i reżyserowany (równie jak oklaski) śmiech publiki. Gdyby nie to, że telewizja i w ogóle to byłbym skłonny podejść i takiemu bezkompromisowo zapierdolić bo jak powiedziałem, są pewne granice.

Kudlik

Kudlik

Użytkownicy
Les Paul
posty364
Propsy55
  • Użytkownicy
  • Les Paul

Kudlik

Muzyka
#454 2009-10-05, 22:42(Ostatnia zmiana: 2009-10-05, 22:42)
Akurat w tym programie Wojewódzki, aż takich chamskich komentarzy nie prawi, a ty thoro, też święty nie jesteś i potrafisz zmieszać z gownem człowieka...

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
A czy thoro mówi to do ludzi w telewizji, na oczach milionów widzów?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
I do ludzi, którzy naprawdę się przykładają do jakiejś czynności w swoim życiu ;p  

Ale co fakt, to fakt - mają trochę wspólnego :D

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
A czy thoro mówi to do ludzi w telewizji, na oczach milionów widzów?

przestań bo zaraz ktoś czuły na piękno powie, że mi włazisz w dupę jak to miało miejsce w poprzednim temacie

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Akurat w tym programie Wojewódzki, aż takich chamskich komentarzy nie prawi, a ty thoro, też święty nie jesteś i potrafisz zmieszać z gownem człowieka...
Racja.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
noi co w związku?

0 użytkowników
Do góry