Wkurwienie 22148 83

O temacie

Autor Tomek

Zaczęty 27.08.2010 roku

Wyświetleń 22148

Odpowiedzi 83

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Caesum

Wkurwienie
#60 2010-08-29, 17:27(Ostatnia zmiana: 2010-08-29, 17:29)
normalne życie, bez dramatów
To też może być powodem posiadania depresji. :)  Nie trzeba mieć problemów jak z M jak Miłość żeby czuć się chujowo.

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
Jesteście kurwa niestabilni psychicznie i się wkurwiacie. Kurwa...

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

DzikiBen

Wkurwienie
#62 2010-08-29, 23:22(Ostatnia zmiana: 2010-08-29, 23:39)
to są skrajne przypadki, ludzi którzy mają prawo do tego żeby czuć się nieszczęśliwymi, mówię o tych którzy prowadzą normalne życie, bez dramatów i mają ciągłe problemy z egzystencją...
a co ze śmiercią bliskich, przyjaciół? to niezależne od nas i jest rzeczą zupełnie naturalną, a mimo to nieodłączną. to nie jest marginalny przypadek. a może codzienna monotonia? popadanie w życiową rutynę? życie bez dramatów osobistych, ale mimo to nudne. albo, nie wiem, samotność? myślę, że jest wiele powodów do depresji, i nie trzeba ani zażywać dragów, ani żyć w Polsce, ani doświadczać niezliczonej ilości dramatów, by zamienić swoją egzystencję w ruinę i czuć się jak gówno.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: DzikiBen link=topic=11288.msg109770#msg109770#msg109770#msg109770 date=1283116953
a co ze śmiercią bliskich, przyjaciół? to niezależne od nas i jest rzeczą zupełnie naturalną, a mimo to nieodłączną. to nie jest marginalny przypadek. a może codzienna monotonia? popadanie w życiową rutynę? życie bez dramatów osobistych, ale mimo to nudne. albo, nie wiem, samotność? myślę, że jest wiele powodów do depresji, i nie trzeba ani zażywać dragów, ani żyć w Polsce, ani doświadczać niezliczonej ilości dramatów, by zamienić swoją egzystencję w ruinę i czuć się jak gówno.

Podbijam. Dramat to nie koniecznie tylko wtedy, gdy nie ma czym kloca postawić.

sauron
  • Gość
znam taką kobietę z osiedla, jej mąż popadł w długi w banku, stwierdził że lepiej będzie się zabić i zostawić ją z rocznym dzieckiem... mam takie same problemy w tej chwili od ponad roku, ale staję na głowie żeby im przeciwdziałać a nie poddawać się i skazywać innych na kontynuację tych samych problemów. ogólnie rzecz biorąc mógłbym powiedzieć że mam koszmarne długi ale radzę sobie z tym, jest ciężko, czasami lepiej gdy wpadnie więcej kasy, a teraz na dodatek jestem bezrobotny. i co mam kurwa popadać w depresję? rzucić się z wieżowca? przyjebać komuś? odreagować w jakiś inny żałosny sposób wkurwienie? NIE.

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Najczęściej nawalam klawiaturą o ściane, lub wale o nią z pięści. Niekiedy dawet dawalam w komputer, przez co jestem zmuszony często wymieniać stacje dysków, ponieważ nie chce się ona otworzyć.

Nie mam polskich znakow

sauron
  • Gość
po co?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
po co?
Masz już odpowiedź na swe pytanie :lol2:
ponieważ nie chce się ona otworzyć.

sauron
  • Gość
faktycznie, nie doczytałem do końca tego potoku żali  :lol2:  ale nadal nie rozumiem po co tak tłuc, to się kiedyś przeniesie na rodzinę, dzieci same patologie, nie lepiej włożyć tam łom i wyważyć?

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No mamusia kupi nową klawiaturę ale nie wiem nadal po co, skoro można jej użyć i popisać jakieś pierdoły na forum z zajebistym efektem rozluźniającym?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Frustracja i wyżywanie się na przedmiotach zawsze się na nas odbije
https://www.youtube.com/watch?v=5trjxWqCQxY

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Na wkurwę najlepszy jest sadistic hard :lol2:

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ja to lubię sobie pójść do sauny, ale sam.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Sauna to dziewczyna Sama? Spoko, jak zaplacisz to moge poodciagac jego uwage.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
ja siedze w kiblu i czytam gazete. Zajebista sprawa, polecam :ok:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Przywróciłem temat, nie ma sensu wywalać całego, tylko dlatego że sobie duecik na jego koniec urządził totalny rozpierdol :ok:

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
i tak ci nie dam propsa

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
A ja dam. Wal się.

Jak jestem wkurwiony to biorę gitarę, ustawiam wzmocnienie na gitarce i wzmacniaczu na fulla i tak napierdalam, że śmierdzi topionym plastikiem.

makin' bacon

garaz

garaz

Użytkownicy
posty28
Propsy16
  • Użytkownicy
Pomedytuj.Na pewno pomoże.

99% procent forumowiczów to chamy i debile, jeśli mnie popierasz wklej to do podpisu.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
A ja jak jestem wkurwiony to zmieniam się w anonimowego hejtera i hejtuję polskich raperów. Niestety, Popek ostatnio tak mnie nastraszył że muszę pisać protokół :<<<

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry