Dragon Age 2 22657 70

O temacie

Autor Anonymized

Zaczęty 8.07.2010 roku

Wyświetleń 22657

Odpowiedzi 70

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ja z racji słabego neta nie podzielę się wrażeniami, ale wy mówcie, czy wam się podoba czy nie

spoko. wyśle ci to pocztą do vhs więc przy odrobinie szczęścia, uczciwości listonosza i braku łupieżców na szlakach obejrzysz to za tydzień.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
w zamościu jest tak wolny net, że nie można nawet youtuba oglądać?

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=T3pL_1_6z2g

<333

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Wyszedł nowy trailer... dobry trailer :ok:
https://www.youtube.com/watch?v=Jy4TXYchUj0

Choć widać już jak czarno na białym, że nowy styl graficzny dla DA BioWareowi po prostu nie wyszedł - gra wygląda paskudnie.

sauron
  • Gość
aslan chce zostać czempioem  :lol2:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Dragon Age 2
#25 2010-12-17, 13:51(Ostatnia zmiana: 2010-12-17, 14:04)
Systemy walki podczas gry na PC
https://www.youtube.com/watch?v=5Xk3Obmw17Q

Sam będę grał w trybie akcji, który jednak bardziej przypadł mi do gustu w wersji konsolowej, ten tutaj wygląda jak wepchany na siłę, choć muszę przyznać, że to co wyprawia łotrzyk na tyłach wrogów jest fenomenalne jak na RPG.
Szczerze to mam nadzieję, że zrobią jakiegoś moda, który będzie naśladował walkę z xboxowego DA2, tak jak to miało miejsce w DA1 :D

Walka z padem w ręku:
https://www.youtube.com/watch?v=ZF_Er1nygZI

Diegomir

Diegomir

Użytkownicy
Gnój
posty196
Propsy255
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Gnój
chyba jednak wolę taktycznie to rozplanować niż naparzać jak w H&S

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
https://www.youtube.com/watch?v=boBV4jnFXIk

A kim zostanie twój Aslan Czempion?

Nie wygląda to za dobrze prawdę mówiąc :C

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
bo to animacje używane bezpośrednio w grze, nie tworzone pod trailer

narobiłem ci frajerze nadziei?  :lol:

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
bo to animacje używane bezpośrednio w grze, nie tworzone pod trailer
Dziękuję, co ja bym bez Ciebie zrobił? :lol2:  Zalinkowałbym trochę animacji z gameplaya wiedźmina, ale nie chce mi się :ok:

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Jakoś nadal uważam, że jedynka była ładniejsza ;d

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakoś nadal uważam, że jedynka była ładniejsza ;d  
Do tego już doszliśmy :D  Prawdę mówiąc, to do tej pory jedyne czego uświadczyłem i mogę stwierdzić, że jest lepsze niż w jedynce to system walki... który na PC i tak mnie rozczarował. Mimo to oczekuję od DA2 głównie dobrej historii i dobrze rozbudowanej rozgrywki (choć można z góry założyć, że gra będzie mniejsza niż poprzednik), więc nadal wkładam w grę duże nadzieje :ok:

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Szczerze to mam nadzieję, że zrobią jakiegoś moda, który będzie naśladował walkę z xboxowego DA2, tak jak to miało miejsce w DA1 :D

Zarzuciłbyś linkiem?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Słaba tekstura tarczy  :lol:  

Ciągnę demko, zobaczymy.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
napisz potem jakie rewelacje. ja nie gram, bo i tak mi się komputer po 5 minutach wyłączy :D

Caesum

Caesum

Użytkownicy
posty1729
Propsy2216
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja pierdole, to cholerstwo będzie mi się ściągać całe wieki. D:

Trudno, odbiorę wszystkim internet w chałupie.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Dragon Age 2
#37 2011-02-22, 22:50(Ostatnia zmiana: 2011-02-22, 22:55)
Pograłem w demko.
- po pierwsze - praktycznie wszystko jest w nim ZABLOKOWANE. 90% opcji związanych z grafiką i grą jest niedostępnych, większość opcji szarych , nie możesz stworzyć własnej postaci, nie możesz nawet wejść do ekwipunku mimo tego że po drodze znajdujesz nowe przedmioty, miecze itp
- astronomicznie wielkie miecze powracają i mają się lepiej niż kiedykolwiek

- W KOŃCU dodali przycisk odpowiadający za zaatakowanie najbliższego przeciwnika czy użycie przedmiotu, nie trzeba już klikać na wszystko
- System walki został ulepszony - dodanie wspomnianego przycisku znacznie zwiększa miodność, na dodatek w końcu dragon age przestał być taki schematyczny - teraz naprawdę możemy unikać ciosów przeciwnika odpowiednio się poruszając itp. Dla przykładu -
Spoiler
Atakuje nas ogr - normalka. Gram magiem, więc uciekam do tyłu, zaczynam napierdalać w niego zaklęciami spowalniającymi. Nagle pojawiają się kolejne pomioty, i to na dodatek elitarne, na które trzeba czasu poświęcić. "Świetnie" myśle, "Bioware znowu na siłę zwiększa poziom trudności wrzucając wszystko co się da podczas walki". Po kilku sekundach cała drużyna, oprócz mnie, padła. Byłem już gotowy na quick save aż tu nagle... zauważyłem że mogę UNIKAĆ ciosów ogra, ba, nawet zmuszać go by tratował pomioty  :lol:  . Przewrócone pomioty potraktowałem kulą ognią, powtórzyłem to kilka razy, samego ogra też wykończyłem unikając jego ataków i napierdalając kosturem. Ogólnie walki z bossami zapowiadają się na ZNACZNIE lepsze
- Nowy styl graficzny jest mocno średni, pierwszy obszar jest koszmarny ale miasto wygląda już całkiem znośnie
- MAGOWIE MAJĄ W KOŃCU PORZĄDNE SZATY

- Boże, Bioware brzydszych kobiet nie mogło już zaprojektować? Mają większe szczęki od głównego bohatera...
- Rozmowy STRASZNIE przypominają Mass Effecta 2. I to nie tylko przez kółko wypowiedzi i animacje (swoją drogą, niektóre totalnie zerżnięte), ale również przez to co i kiedy mówią
- Głos i desajn głównego bohatera jest w porządku, przynajmniej pasuje mi bardziej niż masseffectowy Shephard
- i ostatni wielki plus dla DA2 - w KOŃCU mamy jakoś sensowne rozpisane skille, atrybuty i umiejętności, W KOŃCU widzimy co na co wpływa, co ile zadaje DMG i czym się różni siła +1 od kondycji +2. Tak powinno być w każdym RPGU  :ok:  

Ogólnie Dragon Age 2 zapowiada się na znacznie lepszą grę niż pierwowzór, demo nastroiło mnie pozytywnie.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po przeczytaniu tego + "Ogólnie Dragon Age 2 zapowiada się na znacznie lepszą grę niż pierwowzór" mogę zrobić tylko jedno...

http://www.pown.it/1681

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Dragon Age 2
#39 2011-02-24, 08:23(Ostatnia zmiana: 2011-02-24, 09:10)
Dostałem od Traffixa dosyć ciekawą relację z dema, jak ktoś nie ma zamiaru grać i oglądać screenów zapraszam na gameplay opatrzony, jak na moje, dosyć ciekawym komentarzem podkreślającym wszystkie ważniejsze aspekty gry :ok:

https://www.youtube.com/watch?v=7hWerKCcPYU

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry