Facjatki 562621 1571

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 7.06.2010 roku

Wyświetleń 562621

Odpowiedzi 1571

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Facjatki
#140 2011-01-08, 20:57(Ostatnia zmiana: 2011-01-08, 20:58)
Ja plecak przestałem nosić na co dzień odkąd zrezygnowałem z jeansów na rzecz o wiele bardziej praktycznych i wygodniejszych bdu, acu, mccuu i podobnych. Dostać klasyczne spodnie w dobrej cenie w czasach tych wszystkich spedalonych trendów to jest sztuka a zamiast wydawać 300zł na levisy wole za tą samą cenę kupić 2, 3 pary porządnych kontraktów, gdzie spokojnie i komfortowo pomieszczę całe edc składające się na nóż, klucze, portfel, papiry, słuchawki, telefon, 5m paracorda, długopis i jakieś inne duperele. Do tego pomieszczę normalnie a nie jak jakiś debil z kwadratową dupą co ma wszystko powkładane w jakieś dziwne kieszenie chuj wie gdzie.

a. Ciuchy wojskowe są niesamowicie wygodne

Może są ale nie polskie betonowe relikty. Choćby spodnie od wz'tki świecą się jak obrus, wyglądają jak z filcu, mają krój jak kalesony, kieszenie w debilnych miejscach, nie oddychają a jak namokną to mogą schnąć i schnąć. Zupełnie nie rozumiem jak można było spierdolić aż tak coś takiego, zwłaszcza że choćby starsze o 15 lat amerykańskie m65 z namu wyglądają przy nich jak z kosmosu nie wspominając już nawet o bdu. Ogólnie bardziej kojarzą mi się z oborą, złomiarzami i cudownym przemienieniu hajsu w gówno i gówna w litr wódki bo w taki właśnie oto sposób nabyłem i szybko zaraz przehandlowałem ten cud boży polskiej armii :facepalm:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nigdy nie narzekałem na swoje spodnie, chociaż masz rację - schną bardzo długo, a kieszenie mogłyby być umiejscowione trochę lepiej.

Ja podobnie nie rozstaję się z plecakiem i zawsze mam tam zapas żarcia i wszelakiej maści sprzętów, m. in. zestaw do naprawy dętek rowerowych.
Ja tej maniery nauczyłem się od mojej Babci. Ma przy sobie WSZYSTKO (od łyżki do butów, po sznurek i nóż), więc zszycie spodni, czy zmajstrowanie prostego urządzenia mechanicznego z kilku patyków i sznurka wymaga jedynie trochę kreatywności.

komfortowo pomieszczę całe edc składające się na nóż, klucze, portfel, papiry, słuchawki, telefon, 5m paracorda, długopis i jakieś inne duperele
U mnie to: 2 scyzoryki, 5-10m sznurka od belek siana, 2 osełki (z grubym i drobnym ziarnem), telefon i ewentualnie mp4, kapsel od napoju (do gwizdania, na palcach nie umiem), rękawiczki robocze, rękawiczki zimowe, szmaciana czapka, piersiówka, karty i kości do gry, ołówek i kawałek kartki, igła i szpulka nici, ze 2 zapalniczki, znaleziony gdzieś kawałek linki holowniczej i inne pierdółki (odblaski, wkręty, gwoździe) wypatrzone po drodze.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
No i po co wam jakieś śmiecie w kieszeniach? W survival sie bawicie?

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Nawet nie wiesz jak bardzo się to przydaje.

,,Dobry, to człowiek, który nie ukrywa siedzącego w nim zwierzęcia. A taki co usiłuje udawać dobrego, jest wręcz niebezpieczny. Najgroźniejsi są ci, którzy sami głęboko wierzą, że są dobrzy. Odrażający, ohydny przestępca może zamordować jednego człowieka, dziesięciu, stu, ale nigdy nie zabija milionów. Miliony mordują ci, którzy mają się za samą dobroć.''

Wiktor Suworow, Akwarium

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Jak sie mieszka na jakims zadupkowiu to tak :lol: :ok:

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Facjatki
#145 2011-01-09, 12:43(Ostatnia zmiana: 2011-01-09, 12:51)
Masz, kurwa, coś do mojego zadupia?

Wiktor Suworow, Akwarium

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Anonymized

Facjatki
#146 2011-01-09, 12:48(Ostatnia zmiana: 2011-02-22, 04:33)
No ja też zwykle noszę po kieszeniach rzeczy, których nie spodziewałbyś się tam znaleźć, więc świetnie to rozumiem :ok:

Także mocno w temacie...

Edit(22.02.2011): Ja pierdziele, ale krótkie włosy :D

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny

Wowoz

Facjatki
#147 2011-01-09, 12:48(Ostatnia zmiana: 2011-01-09, 12:49)
Masz cos czerwonego na ryju :D
Mimo to oczywscie LUBIE TO :ok:  i 5/5

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

Facjatki
#148 2011-01-09, 12:49(Ostatnia zmiana: 2011-01-09, 12:51)
wowoz, że ty w tym swoim mieście do przeżycia potrzebujesz tylko odpowiedniego otworu w odbycie to nie oznacza że wszędzie tak jest : D

Ja zawsze noszę taki śmieszny zestawik narzędzi kombinerki, nożyki, pilniki, śrubokręty i takie gówna marki china za grosze. chyba najprzydatniejsza rzecz jaką można mieć :D

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po goleniu :ok:  Jak już pierwszy raz w życiu złapiesz maszynkę będziesz wiedział o co chodzi :ok:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Masz za malego skilla, żeby sie golić :ok:

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Cytat: Aztek link=topic=10321.msg129245#msg129245#msg129245#msg129245 date=1294573685
No ja też zwykle noszę po kieszeniach rzeczy, których nie spodziewałbyś się tam znaleźć, więc świetnie to rozumiem :ok:
Nie mam pojęcia czego spodziewać się można po kieszeniach kogoś kto chodzi po Zamościu. Pięściaki? Krzemienie? Kły mastodonta?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Facjatki
#152 2011-01-09, 18:57(Ostatnia zmiana: 2011-01-09, 18:59)
Cytat: Wowoz link=topic=10321.msg129236#msg129236#msg129236#msg129236 date=1294572695

Ja nie mam żadnych śmieci a nawet zawsze toczę bekę z ludzi, którzy noszą różne survival kity na milsimy czy dłuższe wypady a to z tego względu, że w większości są gówno warte/skompletowane na podstawie jakiegoś syfu z internetu a nie rzeczywistych potrzeb czy czyichś doświadczeń (o swoich już nie wspominam). Nóż mi się przydaje do wycinania kartek z zeszytu, strugania ołówków, otwierania, rąbania drewna czy nawet wycinania średniej wielkości drzewek, cięcia agrotkaniny, różnych sznurków i masy innych pierdół. Przydaje mi się bardziej niż telefon i uważam, że każdy powinien mieć przy sobie. A paracord jest uniwersalny (wytrzymałość 250kg) i przydaje się do wszystkiego. 5 metrów zajmuje dno dolnej kieszonki w spodniach a jak komuś to za dużo to zawsze można zapleść w zajebistą bransoletę lub ogonek do noża

http://www.google.pl/images?hl=pl&newwindow=1&q=paracord+bransoleta&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1920&bih=891

Jak będę burżujem kupie sobie lethermana dla saperów z us :ok:

Jak na razie 4 stówki 7 stówek to trochę dużo.

Dracon

Dracon

Użytkownicy
posty1068
Propsy904
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Dracon

Facjatki
#153 2011-01-09, 19:05(Ostatnia zmiana: 2011-01-09, 19:05)
Czuję się biedny ze swoimi dwoma scyzorykami z jednym ostrzem na sztukę...
Ale mi w zupełności wystarczają :lol:

zawsze toczę bekę z ludzi, którzy noszą różne survival kity
Nóż i sznurek wystarczy. Tylko że ja mam oprócz tego jeszcze dużo pierdół :D

Wiktor Suworow, Akwarium

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
koniec żartów chłopaki, tamte zdjęcie było sprzed 2 lat, teraz wydoroślałem :lol:

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu
Cytat: Aztek link=topic=10321.msg129245#msg129245#msg129245#msg129245 date=1294573685

Także mocno w temacie...

Kto ci tak facjatę okaleczył?

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Czy raczysz nas oświecić swą buzią, Buła?

Buła

Buła

Użytkownicy
wyłącz komputer i wyjdź z domu
posty2402
Propsy3163
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • wyłącz komputer i wyjdź z domu

Buła

Facjatki
#157 2011-01-10, 20:50(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 14:17)
Cytat: maciejh link=topic=10321.msg129709#msg129709#msg129709#msg129709 date=1294685258
Czy raczysz nas oświecić swą buzią, Buła?
Nie mam aktualnie fotek, jedynie jakieś z melanżów, ale takich sie nie pokazuje :lol2:
A samopstryków nie zwykłem robić.

[mod=Tajemniczy i bardzo anonimowy obronca praw zwierzat i cyckow]W związku z tym, że zrobił się burdel posprzątałem troszkę w temacie usuwając fałszywe fotki i inny spam. Rozumiem, że temacik wprost idealny do prowokacji ale darujmy sobie :ok:  Zdejmuję też Dzikiemu warna, którego dostał niesłusznie - ten w lusterku to naprawdę on :ok:

Wszystkie focie z cyklu "okłamywałem was, tak naprawdę mam 30 lat i jestem pedofilem" możecie obejrzeć tutaj:

Wowoz:
Spoiler
Coż, wielu pewnie twierdzi, że mam 16 lat (tak wpisałem w profilu, mimo to dzień i miesiąc się zgadzają :ok: ). Tak naprawde mam troche wiecej. Jestem mniejwiecej w wieku kazza. Troche mi smutno, że tyle lat maskowania się całego TM pod względem wieku idzie na marne. ehh

Ja i moi synowie: Patryk (5 lat) i Marcin również 5
Mam na imię Wojtek, mam 38 lat, 2 wspaniałych synów i kochającą żone Mariole.
Na tM jestem od samego początku tego forumu :)  Naprawde mi smutno, takie prowo, przez tyle lat :lol2:

Edit: Mam też zdjęcia bardziej naturalne :lol:

Maybe:
Spoiler
Ja podobnie jak wowoz ukrywałem się nie mogąc znaleźć przyjaciół w swoim wieku. Mam kochaną córeczkę Olę. Ma 1 roczek. Żona zostawiła nas po porodzie.

Ja z Olą:

Dark:
Spoiler

Zdjęcie z przed kilku dni :)  Fotka by dziadek :lol:

Muttley:
Spoiler

To ja i mój 2-letni synek. Ma na imię Paweł. Kocham go nad życie. Zrobię dla niego wszystko, jest moim skarbem.:
[/mod]

[mod=Tajemniczy i bardzo anonimowy obronca praw zwierzat i cyckow]Przywróciłem temat, nie widzę w nim nic złego :ok: [/mod]

Żelazko

Żelazko

Użytkownicy
Alt Mac Dupy
posty1102
Propsy1209
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Alt Mac Dupy

Żelazko

Facjatki
#158 2011-01-12, 14:16(Ostatnia zmiana: 2011-01-12, 14:18)
Cytat: ''Tajemniczy i bardzo anonimowy obronca praw zwierzat i cyckow''
Zdejmuję też Dzikiemu warna, którego dostał niesłusznie - ten w lusterku to naprawdę on :ok:

Lofciam Dziki dostał warna za własną twarz.  :lol:  :lol:  :lol:

Wowoz

Wowoz

Użytkownicy
Wowoźny
posty3698
Propsy4862
NagrodyVV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Wowoźny
Warna dostal odemnie (chyba) w ramach prowo o czym zostal powiadomiony :D

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry