Wsawianie miast 1515 3

O temacie

Autor Quirinnos

Zaczęty 8.05.2010 roku

Wyświetleń 1515

Odpowiedzi 3

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
Witam, mam pytanie.
Mam gotowy teren, miasto i kilka wiosek, wszystko w oddzielnych plikach, chce teraz dodać do terenu miasta i wioski, ale nie wiem czy zrobić to w 3ds maxie i zapisać wszystko jako jeden plik 3ds, czy teren wczytać przez Spacera, a miasta dodać jako voby? Jeśli się tak da.

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

kamiloops

kamiloops

Użytkownicy
posty161
Propsy11
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Jako voby się nie da ponieważ Spacer ma co do tego ograniczoną wielkość voba, a do łączenia Worldów w całość służy opcja "Macros"

Nie mam polskich znakow

Quirinnos

Quirinnos

Użytkownicy
posty53
Propsy1
  • Użytkownicy
Czyli najlepiej nie robić tego w maxie, tylko zapisać teren i miasta w formacie .zen i użyć opcji macros?

"Umierając we własnych łożach, za wiele lat, będziecie chcieli zamienić te wszystkie dni, na jedną szansę, jedyną szansę, aby tu wrócić i powiedzieć naszym wrogom, że mogą odebrać nam życie, ale nigdy nie odbiorą nam naszej wolności!" William Wallace

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
w 3ds maxie złącz je opcją merge

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry