Gothic 1 Zanikacjące tekstury 4457 3

O temacie

Autor Matex

Zaczęty 7.05.2010 roku

Wyświetleń 4457

Odpowiedzi 3

Matex

Matex

Użytkownicy
posty15
  • Użytkownicy

Matex

Gothic 1 Zanikacjące tekstury
2010-05-07, 14:17(Ostatnia zmiana: 2010-05-07, 14:17)
Witam mam pewien problem z grą gothic 1. Otóż pewnego pięknego dnia pomyślałem sobie po wielu latach czemu by nie pograć w tą sentymentalną gre jaką jest Gothic :P  Zainstalowałem ją i beż żadego problemu uruchomiłem jednka gdy włączyłem nową gre  obraz podczas jakichkolwiek dialogów stawał się rozmazany a tekstury zaczły znikać ... coż w końcu udało mi się wyjśc z dialogu i gra wróciła do normalności tak myślałem ... zaczełem kontynuować granie i zatakwoałem goblina a tu chec i co? .... cały świat się rozmazał i gra przymulała tak że nie można było nawet wejść do menu ... spr. problem na innych forach i duzo osób też go ma ... dodam iż posiadam Windows 7 a moja karta graficzna to GeForce GT 220 1024 MB  .. po przeczytaniu problemu na innych forach pisali zeby zaktualizować sterowniki do karty oraz uruchomić w trybie zgodności ze starszymi systemami ... niestety i to nei przyniosło żadnego efektu. Tekstury nadal się rozmazują a gra w w tym momencie przycina się i to ostro ... Dlatego chciał bym prosić o pomoc modderów owej gry może ktoś miał bądź ma podobny problem i zna jego rozwiązanie? Szukałem już wiele po necie ale żeden ze sposobów nie zadziałał ... POMOCY ....

GRAFIKA Z PROBLEMEM

Grafik to moje hobby , natomiast programowanie to moje zajęcie XD

bezi108

bezi108

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Ja mam tak samo tylko jak zainstaluje playera kita ! Pomocy !!!! :(

orcwarrior

orcwarrior

The Modders
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • The Modders

orcwarrior
The Modders

Gothic 1 Zanikacjące tekstury
#2 2011-02-06, 14:28(Ostatnia zmiana: 2011-02-06, 14:30)
Cytat: WorldOfGothic
The theme of Gothic (2) / Win7/Nvidia should indeed now pretty much everyone here to be known.

Nvidia is now now issued a new driver that beigeht the G1 and G2 Win7 problem:
For Thread - Problems with Nvidia graphics cards & Win7 (G1/G2) # 1 HERE here along

Edit:

Those who continue to Gothic1 (+ playerkit) or the spacers has problems, needs just the corresponding application in Gothic2.exe rename:

GothicMod.exe -> Gothic2.exe
Spacer.exe -> Gothic2.exe
Spacer2.exe -> Gothic2.exe
[/font]

Zródło:http://forum.worldofplayers.de/forum/showthread.php?t=878422

LordSzrel

LordSzrel

Użytkownicy
posty16
Propsy1
  • Użytkownicy
Wejdź w Gothic/System i następnie plik gothic, w nim będzie linijka
zVidResFullscreenBPP=64i zamień ją na
zVidResFullscreenBPP=32
Jeżeli nadal nie działa to poszukaj w google pod hasłem "Gothic fix windows 7 64 bit"

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry