co na czasie, czyli gry godne polecenia 12581 44

O temacie

Autor

Zaczęty 2.05.2010 roku

Wyświetleń 12581

Odpowiedzi 44

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nie jestem na bieżąco więc zapytam; czy na przełomie ostatnich kilku miesięcy wyszły jakieś gry, które są godne uwagi? Mile widziane propozycje poparte własną opinią i doświadczeniem.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

co na czasie, czyli gry godne polecenia
#1 2010-05-02, 22:37(Ostatnia zmiana: 2010-05-02, 22:41)
o ile nie grałeś to Bioshock 2, w resztę co znam - assassin 2 i metro - chyba grałeś. Najnowszy splinter cell ma fajne słówka w reklamach, jakieś tam zemsta, człowiek bestia, itepe - ja zamierzam zobaczyć, co i jak. Demo oczywiście tylko na konsole - czego wszyscy tak przestali wydawać demka na pc?

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
Nie jestem na bieżąco więc zapytam; czy na przełomie ostatnich kilku miesięcy wyszły jakieś gry, które są godne uwagi? Mile widziane propozycje poparte własną opinią i doświadczeniem.

Battlefield Bad Company 2, gierka wręcz genialna, fabuła wciąga, wszystko dopracowane, masakryczny dynamizm akcji, jedyne co to to że jednak gierka jest trochę krótka, wszystko da się przejść w mniej niż 10 godzin...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Anno 1404 z dodatkiem Wenecja. Miód, wspaniała strategia ekonomiczna  :P

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Battlefield Bad Company 2, gierka wręcz genialna, fabuła wciąga, wszystko dopracowane, masakryczny dynamizm akcji, jedyne co to to że jednak gierka jest trochę krótka, wszystko da się przejść w mniej niż 10 godzin...

grałem.
fabuła jest mierna i zerżnięta z modern warfare, włącznie nawet z lokacjami. pomijając niszczące się otoczenie to single player nie oferuje nic ciekawego.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
Risen - świetna, porywajaca fabuła i nietuzinkowe rozwiązania techniczne, których próżno szukać pośród obecnych erpegów. Tego jeszcze nie było!

Nie no... ostatnią grą, która naprawdę wywarła na mnie pozytywne wrażenie, były Więzy Krwi. Może dlatego, że generalnie mało ostatnio gram z racji sporych ograniczeń sprzętowych.

melkor
  • Gość
interesująco zapowiada się splinter cell conviction, grałem krótko na razie z braku czasu, ale nie odrzuca na pierwszy rzut oka.

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Men of War; Red Tide

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Widzieliście Alan Wake? Gra ma świetny klimat i bardzo i interesujące krajobrazy. Pozostaje liczyć, że wyjdzie konwersja na pc o ile w ogóle wyjdzie.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Na tvgry.pl pojawił się obszerny gameplay, po jego obejrzeniu mam mieszane uczucia, wygląda na strasznie sztampową i nudną gierkę.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Triple

Triple

The Modders
posty98
Propsy1
  • The Modders
ja tam tylko słyszałem pytania o "anal wake" i wtedy odkryłem, że na szczęście gry się tak jeszcze nie nazywają.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Grał ktoś w Dead Space?

Spoiler

WAH WAH WAH.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Risen :)

a tak serio coj 2, bad company 2

EDIT
Widzieliście Alan Wake? Gra ma świetny klimat i bardzo i interesujące krajobrazy. Pozostaje liczyć, że wyjdzie konwersja na pc o ile w ogóle wyjdzie.
to to jednak wyjdzie, pamiętam jak czytałem pierwszą zapowiedź w cda w 2004? '5?

EDIT2: Jak znajdę to może nawet pokażę skana

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Dead Space odradzam. Nudne w chuj.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Anonymized

Anonymized

Użytkownicy
posty2957
Propsy6115
NagrodyV
Profesjabrak
  • Użytkownicy
SoMe... weź Ty wypierdalaj xd
Dead Space jest jedną z lepszych gier ostatnich lat. Pompuje adrenaline i daje mnóstwo frajdy przy czym czas rozgrywki, fabuła, oprawa audio-wizualna stoją na wysokim poziomie. No i sam klimat gry... animacje, bosko. Dzięki za przypomnienie o grze, właśnie instaluję DS :lol:

Dark

Dark

Użytkownicy
posty1052
Propsy2197
Profesjabrak
  • Użytkownicy
nowy alien vs predator

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Cytat: Aztek link=topic=9906.msg96066#msg96066 date=May 16 2010, 12:12 AM\'
Pompuje adrenaline
Tak, masz racje, jak już 50 raz zwłoki przede mną ożyją lub jakiś stwór po raz 60 wyskoczy z wentylacji, to strasznie pompuje adrenaline. Prawie tak bardzo jak rozmowa z dziewczyną w prawdziwym życiu.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Prawie tak bardzo jak rozmowa z dziewczyną w prawdziwym życiu.
Działa mocniej od najlepszego horroru :lol:

Red Dead Redemption zapowiada się smakowicie, obczaję na X360 i opowiem. Kiedy? Zależy kiedy do mnie trafi, przy dzisiejszych wahaniach transferu na BC... to znaczy usług pocztowych.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Apropo Anal Wake'a:

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
podbijam. wyszło coś ostatnio zacnego lub w najbliższym czasie albo w tym roku ma wyjść?

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry