[G2NK] Странник - В тылу врага/Wanderer/Podróżnik - Za Liniami Wroga v1.5 PL 217404 387

O temacie

Autor Żelazko

Zaczęty 24.04.2010 roku

Wyświetleń 217404

Odpowiedzi 387

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Roślina Kurponus Kiłoratus jest przed wejściem do jaskini nieopodal kołchozu.

Nie wiecie gdzie jest skalpel i śrubokręt ? Potrzebne są one by uruchomić terminatora i nie mogę popchnąć dalej fabuły. Otworzyłem te 2 portale do kryjówki, ale za drugim przejść nie mogę z powodu posągu, który strzelał ogniem ( nie pamiętam co to dokładnie było bo ostatnio grałem 2 miesiące temu ).

Hagrid

Hagrid

Użytkownicy
posty234
Propsy40
  • Użytkownicy
Skalpel i śrubokręt powinien mieć do sprzedania lekarz w bazie wojskowej. Chyba sprzedawał je jeszcze kowal w Gadiukinowie.

matekacp

matekacp

Użytkownicy
posty136
Propsy81
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
Cytat: Hagrid
Skalpel i śrubokręt powinien mieć do sprzedania lekarz w bazie wojskowej. Chyba sprzedawał je jeszcze kowal w Gadiukinowie.
Dzięki, zaraz sprawdzę.

Post połączony: 2014-01-11, 20:54
Rzeczywiście, nie zauważyłem. Dzięki Hagrid.

quintero30

quintero30

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam otóż mam problem z dubbingiem którego nie słychać w modzie "Podróżnik za linio wroga", mam spolszczenie i wszystko git tekstury okna dialogowe w zupełności po polsku tylko tyle że nie odważa rosyjskiego dubbingu który bardzo uprzykrza grę ,muzyka z modu oraz starsze teksty z gothica typu "dzięki za złoto mój ty bohaterze" lub "cholera jeszcze jedna z tych bestii" lub odgłos walki lub wyjmowania broni jest słyszana tylko brak rosyjskiego dubbingu wie ktoś o co chodzi lub miał podobny problem a go rozwiązał bo to znacznie poprawi grywalność bo ta cisza w trakcie rozmowy dobija a mod jest bardzo fajny i chciałbym w niego pograć

Post połączony: 2014-02-24, 20:47
Dodam jeszcze że szukałem tego typu problemów na Google ale nic nie znalazłem co by mi pomogło rozwiązać ten problem więc jest on dość rzadko spotykany ale może ktoś wie o co chodzi lub jakiego pliku może brakować lub gdzie ściągnąć ten dubbing

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Może pobrałeś wersję bez dubbingu?

quintero30

quintero30

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
całkiem możliwe a drugie pytanie mógłbym znów zainstalować spolszczenie na strzała czy muszę stare usunąć

Post połączony: 2014-02-24, 22:58
a dokładniej chodzi ci o sam mod że bez dubbingu czy spolszczenie

Post połączony: 2014-02-25, 09:13
jeeeeeeeeeest wszystko git działa zainstalowałem od nowa tyle że jak tam zatrzymało się ładowanie to zostawiłem na kilka minut i poszło dalej przyczyno było zbyt wczesne zakończenie instalacji i brakowalo pliku wanderer speech ...pisze to żeby ktoś inny kto miał ten problem to przeczytał teraz moge grac a zarazem uczyc sie jezyka kacapów :)

quintero30

quintero30

Użytkownicy
posty3
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
ej mam problem z ivanem chielsingem czy jak to sie piszę :) dobra chodzi o to że jak go się pytam czy czegoś mnie nauczy to on odpowiada że z czarownikami nie chce mieć nic wspólnego co jest nie tak i czy mogę to zmienić czy to może przez jakiś przedmiot w ekwipunku :/ byk z plantacji konopi też nie chcę uczyć a ja czarownikiem nie jestem tylko chce byc twardy wojownik :)

Post połączony: 2014-02-27, 18:48
haloooooo

PS. czym różni się wersja 1.0 od 1.5 czy aż tak bardzo czy znikomo

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Witam.Otóż mam problem gdyż mam tylko 3 misje: Zamknięty pokój w laboratorium,Włochate Jaja i Broń Masowego Rażenia.Za most nie mogę przejść ponieważ jest wysokie napięcie i nie wiem co zrobić.Proszę o pomoc!

EziPRO

EziPRO

Użytkownicy
posty1
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Witam. Mam problem z misją od Ivana Chielsinga. Otóż nie ma żadnych zombi!
Chodziłem kilka razy spać do północy i nic. Poszedłem do chaty kuźmicza spać do północy i wróciłem do miasta a tam wciąż nie ma zombi!
Wie ktoś jak rozwiązać ten problem?

Splash

Splash

Moderator
posty4209
Propsy3412
ProfesjaNierób
  • Moderator
One pojawiają się później w nocy. Gdzieś między 1:00, a 3:00. Nie pamiętam za bardzo, bo dawno nie grałem.

Nie zajmuję się multiplayerami do Gothica. Przestańcie zawracać mi tym głowę...
Ps. Siemekk ma downa i śpi w pufie

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Dobra, ja już rozwiązałem swój problem.Czarnobyl czeka ;).

ExedusHQ

ExedusHQ

Użytkownicy
posty191
Propsy39
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Mam jeszcze jeden kłopot.Otóż Profesor potrzebuje tego lekarstwa na Ptasią Grype lecz ja wypiłem wcześniej to lekarstwo a Kilzmoczłein nie może zrobić ponownie bo nie ma tej opcji dialogu.Chciałbym was prosić o kod na to lekarstwo, ja nie mogę zdobyć poniewaz gram tylko na 2 zapisach.

Gracz

Gracz

Użytkownicy
posty105
Propsy10
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
Mam pytanie co do tego modu. Czy może ktoś z was wie jak się nazywają te wszystkie rosyjskie piosenki które grają podczas przemierzania świata? Do autorów spolszczenia, czy może podczas tłumaczenia wpadliście na ich nazwy? 

A.K.

A.K.

Użytkownicy
posty156
Propsy163
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Jakby kogoś kiedyś interesowały tytuły tego, co z kołchoźników leci:
  • Гимн партии большевиков
  • Оренбургский пуховый платок
  • Моя Москва
  • Песня о Родине (Широка страна моя родная)
  • Темная Ночь
  • Три танкиста
  • Течет река Волга
  • И вновь продолжается бой

xendix

xendix

Użytkownicy
posty497
Propsy98
ProfesjaTester
  • Użytkownicy
Mam pytanie:
Jak otworzyć wejście do schronu 13 tam gdzie terminator na nas czeka po zaprowadzeniu go.
Jest tam wielkie koło zębate.

Swoją drogą piosenki w podróżniku były świetne.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Nie wierzę... mam problem: Dałem Tolikowi zioło, a on mi miał dać klucz? Jest jakieś inne rozwiązanie?

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
Nie wierzę... mam problem: Dałem Tolikowi zioło, a on mi miał dać klucz? Jest jakieś inne rozwiązanie?

Rozumiem, że chodzi o ten klucz do parteru? Drugi klucz (a raczej pierwszy, bo to ten oryginalny) ma Kulbin, więc chyba jakbyś go naprał to będziesz mógł mu go zabrać. Ewentualnie wpisz kod na ten klucz (ITKE_KEY_FIRSTFLOOR), bo co poradzisz jak masz jakiegoś fatalnego buga.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
Sorry, ale dawno sobie już poradziłem :)

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

panzpis

panzpis

Użytkownicy
Co palisz w piecu?
posty524
Propsy167
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Co palisz w piecu?
Witam.Otóż mam problem gdyż mam tylko 3 misje: Zamknięty pokój w laboratorium,Włochate Jaja i Broń Masowego Rażenia.Za most nie mogę przejść ponieważ jest wysokie napięcie i nie wiem co zrobić.Proszę o pomoc!
Mam podobny problem. Wyjaśni ktoś jak ruszyć fabułę do przodu? Bo jak rozumiem, nic nie zepsułem.
Dobra, ja już rozwiązałem swój problem.Czarnobyl czeka ;).
Szkoda tylko, że nie nie podzieliłeś się rozwiązaniem.

Ludzie mają swoje cele, mają swoje ambicje, mają swoje ideały i za to walczą i umierają, a pan chce tylko żyć, to niech pan sobie żre i żyje dalej!
                                         Janusz Korwin-Mikke,
                        prezes Kongresu Nowej Prawicy

https://pl-pl.facebook.com/janusz.korwin.mikke

Dota

Dota

Użytkownicy
Pinkie Pie
posty68
Propsy84
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Pinkie Pie
W którym momencie misji "zamknięty pokój w laboratorium" jesteś?
Z tego co wiem, to wystarczy, że dojdziesz do bazy wojskowej i fabuła sama się ruszy.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry