Mroczne Tajemnice 2.0 132081 224

O temacie

Autor shergar

Zaczęty 22.04.2010 roku

Wyświetleń 132081

Odpowiedzi 224

Dzikus

Dzikus

Użytkownicy
posty55
Propsy6
  • Użytkownicy
Jak dla mnie to MT 2.0 bardzo sie udały,gra sie nie wylacza,nie ma głupich bugów.Gra jest teraz trudniejsza ale to i lepiej.Jeden bug jaki zouważyłem to to że niema tych 2 strażników przy moście do starego obozu :huh:  Jak znajde jeszcze jakis to napisze.

kubinho

kubinho

Użytkownicy
posty12
Propsy2
  • Użytkownicy
Jak dla mnie to MT 2.0 bardzo sie udały,gra sie nie wylacza,nie ma głupich bugów.Gra jest teraz trudniejsza ale to i lepiej.Jeden bug jaki zouważyłem to to że niema tych 2 strażników przy moście do starego obozu :lol:  Jak znajde jeszcze jakis to napisze.

Dla mnie to nie bug. Nic nie wnosili do gry to po prostu zostali usunięci, choć mogę się mylić.  :huh:

A wszystkie emo pedały będą ofiarami rzezi!

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Strażnicy z przed mostu nie są potrzebni skoro dostawy do kopalni są konwojowane.

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Nie wiem czy to pytanie na miejscu, ale czy wątek odnośnie zamykania bram po zmroku o którym swego czasu pisał ktoś z grupy PoziomkaZ ,został dodany do wersji 2.0?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Niestety z tego pomysłu musieliśmy zrezygnować, bo Gomez odmówił zapłacenia za dodatkowe szkolenia dla strażników w związku z czym, ci często psuli bramy.

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Co za sknera z tego Gomeza  :lol:

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Fenix, anywho jest tam ten wielki easter egg, którego kiedyś robił Zdunek?

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
raczej tak

Dzikus

Dzikus

Użytkownicy
posty55
Propsy6
  • Użytkownicy
Wlasnie odkryłem nowego npc tego Keretha czy jak tam to sie pisze :lol:  W sumie fajna sprawa z tymi misjami od niego,naprawde fajnie pomyslane.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

Simon Said
Moderator

Mroczne Tajemnice 2.0
#89 2010-05-02, 12:36(Ostatnia zmiana: 2010-05-02, 12:37)
A gdzie on jest?
PS ja znalazłem Muzyka xD

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Dzikus

Dzikus

Użytkownicy
posty55
Propsy6
  • Użytkownicy

Dzikus

Mroczne Tajemnice 2.0
#90 2010-05-02, 13:13(Ostatnia zmiana: 2010-05-02, 13:38)
A gdzie on jest?
PS ja znalazłem Muzyka xD

Za chatką Cawalorna w jaskini
A tak propos to dlaczego po uzyskaniu juz 40% walki bronią jednoreczną dalej walcze jak bym miał 10% ;/ o co z tym biega?To tak ma byc?

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Spoiler
A tak propos to dlaczego po uzyskaniu juz 40% walki bronią jednoreczną dalej walcze jak bym miał 10% ;/ o co z tym biega?To tak ma byc?

Dzikus, jak podajesz informacje dot. rozgrywki dawaj je w tagach spoiler (zaznaczasz tekst w edycji posta i klikasz wstaw specjalny obiekt, a następnie "SPOILER")
Dzięki temu będą ukryte, jeśli ktoś nie będzie chciał ich zobaczyć.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Cytat: Dzikus link=topic=9805.msg94067#msg94067 date=May 2 2010, 11:13 AM\'

gdybyś mógł podesłać screeny na pw to byłbym wdzięczny  :) . po prostu nie mam gothica, bez możliwości aby to sprawdzić a te easter egg to jest właściwie jedyna rzecz na którą oczekiwałem w związku z tym modem.

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Czy będąc strażnikiem ze starego obozu możemy zostać magnatem??

Fiolek

Fiolek

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy

Fiolek

Mroczne Tajemnice 2.0
#94 2010-05-02, 19:11(Ostatnia zmiana: 2010-05-02, 19:12)
Wykonałem zadania dla przemytników i teraz mam iść do bandytów, problem w tym, że jak podchodzę to Kosa wyjmuje broń i zaczyna mnie atakować i to samo ze wszystkimi ;/ Dodam, że jestem w II rozdziale i jestem już Strażnikiem obozu przed kopalniom, w czym tkwi problem?

sebastiansok

sebastiansok

Użytkownicy
posty93
Propsy1
  • Użytkownicy
Ja po powrocie od pradawnych... po przejściu drogi 7 kroków teleportowałem się runą do obozu przed kopalnią... wszystko pięknie ładnie.. wychodze od maga po zdaniu raportu... i każdy członek z obozu tamtego mnie atakuje (3 rozdział) Dobrze że jestem wypasiony już bo zbrojke cacy glancy... Mieczyk też.. 28 lvl to sobie daje radę.....

ogółem fajnie się teraz gra z dubblingiem Eli'ne *czy jak jej tam * normalnie cudowny głos :) )

Jak widać na forum  moja profesja to skrypty, więc sobie przejrzałem skrypty :D ... i mam takie pytanie... Bo u Sheer'ghara nauczyłem ię tylko 85% walki mieczem dwuręcznym(więcej nie mogę)... i wale jak bym miał mistrza w G2.. lecz się bawiłem i zobaczyłem że jest mds że można walić jedną ręką mieczem dwuręcznym (tak samo wali sheer'ghar i ten paladyn jak się użyje dziwnego teleportu)

Jest to u nas możliwe do nauczenia? :]

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
tak, po uzyskaniu odpowiednich statystyk można sitego nauczyć od shera

sebastiansok

sebastiansok

Użytkownicy
posty93
Propsy1
  • Użytkownicy
ok dzięki

osobiście umiem już 90% bo wykonałem jakiegoś tam z questów.. chyba po zabiciu uriziela... (co było hardkorem ;d)  i dostałem do 90%.. i mam miecz który dodaje 10% więc mam 100 albo ponad 100... i nie walcze tak mieczem.. chyba wam zmienna nie zadziałała :)   Ogółem wcześniej nie byłem w pradawnych .. bo jakiś z kroków zawaliłem.. oddałem chyba tą krew... i potem już nie poszedłem do tamtych drzwi gdzie jest zdrajca.. więc nie spotkałem tego uriziela *chyba że go nie było wcześniej*

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu!

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Uriziel jest na swojej wyspie. A co do tego poziomu to go można się nauczyć, a nie zdobyć za pomocą broni podnoszących umiejętności.

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Chyba mam buga - jestem Strażnikiem Kopalni w 3 rozdziale i wszyscy bandyci u Quentina mnie atakują (robiłem zapisy przy SO), wczytałem stary zapis, zmieniłem gildię na NONE ale to i tak nic nie dało.

0 użytkowników
Do góry