Nowy pomysł na moda 17871 41

O temacie

Autor maciejh

Zaczęty 16.04.2010 roku

Wyświetleń 17871

Odpowiedzi 41

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

Nowy pomysł na moda
#20 2010-04-18, 09:25(Ostatnia zmiana: 2010-04-18, 09:40)
Celem moda jest ślub?  :lol2:  
Will Turner stara się zdobyć rękę Elisabeth w sposób "normalny"? No bez jaj! W jaki ty target uderzasz?

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po dłuższym namyśle, stwierdzam że pomysł z ślubem jako zadanie główne to jednak zły pomysł :lol2: . Po prostu pisałem wszystko co mi wpadło do głowy. Próbowałem wymyślić jakieś oryginalne zadania i chciałem jakąś fabułę wprowadzić

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Oczywiście Schmidtek to kiepski pomysł, jednakże zaciekawił mnie pomysł z baronem. Wczoraj też o czymś takim myślałem. Wiesz forteca(tam gdzie był dekster).Strażnicy. I mały skrawek ziemi. To twoja własność i tak rozbudowujesz właśnie swoje terytoria. Ciekawe. Napisz więcej, ale nie o ślubie tylko o tym rządzeniu.

Schmidtek

Schmidtek

Użytkownicy
posty129
Propsy22
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Może być coś takiego??

"Umarł Król, pozostawiając pusty tron i dwóch synów. W testamencie zapisał królestwo młodszemu synowi Levis. Starszy syn Enrico oczywiście się nie zgodził, zebrał posłuszną mu armię i wypowiedział wojnę. Levis bronił wiele dni twierdzy, dopóki do do zamku wdarł się szpieg. Otworzył bramę. Levis szybko się o tym dowiedział i wraz z najwierniejszymi ludźmi uciekł tajemnym przejściem w stronę gór. Tam założył obóz w którym obmyśla plan zemsty..."

Z naszych zadań bedzię m.in zbudować fort(najpierw drewniany później kamienny), zebrać ludzi i ich wyszkolić, odeprzeć parę ataków ze strony Enrica by w końcu sami zaatakować. Oczywiście trzeba także wyszkolić myśliwych, żeby przynosili jedzenie, drewno i skóry zwierząt, alchemików, aby zbierali zioła i uwarzyli z nich mikstury oraz kowali i górników. Ci pierwsi będą wykuwać bronie i metalowe zbroje, a drudzy będą wydobywać materiały potrzebne do zrobienia danych rzeczy. Oczywiście wyprodukowanymi przedmiotami można hndlować

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Tak to jest niezłe. Można by było do tego użyć mapy Górniczej Doliny. A obóz byłby między placem wymian a końcem ścierzki. Tam gdzie zaczyna się wąska droga do zamku. Dobry pomysł.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Wznawiam temat. Niektóre mody są już przyjęte. Proszę jednak o więcej.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
No i myślisz, że ci ktoś za darmo będzie sypał pomysłami? Koncert życzeń? Skoro masz już kilka pomysłów, to po co potrzebujesz następnych?

Spoiler

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
No i myślisz, że ci ktoś za darmo będzie sypał pomysłami? Koncert życzeń? Skoro masz już kilka pomysłów, to po co potrzebujesz następnych?

Naprawdę nie wiem czemu mają służyć takie posty. Jaki koncert życzeń? Chyba czysta zawiść. Jaka bulwersacja, że ktoś o pomysły prosi. Troll zwyczajny. Nie karmić.

olewa

olewa

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Oto mój pomysł na moda. http://www.sendspace.pl/file/1f3ce33143c53429bc049ee
Wymyśliłem to wczoraj. W linku jest intro i ogólny zarys moda. Jak pomysł się spodoba to mogę powymyślać jakieś questy.

maciejG

maciejG

Użytkownicy
posty450
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Gother link=topic=9720.msg93550#msg93550 date=Apr 27 2010, 09:15 AM\'
Naprawdę nie wiem czemu mają służyć takie posty. Jaki koncert życzeń? Chyba czysta zawiść. Jaka bulwersacja, że ktoś o pomysły prosi. Troll zwyczajny. Nie karmić.
Wierz mi, że nie zawiścią kierowałem się podczas pisania tamtego posta. Chodziło mi o to, żeby wykazał trochę własnej inwencji, a nie tylko prosił o gotowce.

Spoiler

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob
Cytat: Gother link=topic=9720.msg93550#msg93550 date=Apr 27 2010, 07:15 AM\'
Nie zachował się odpowiednio, ale mimo wszystko nie rozumiem co to ma wspólnego z zawiścią. Możesz wytłumaczyć?

olewa

olewa

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Gother myśli, że jest jakimś forumowym guru i wszystko mu wolno. Totalny brak szacunku do innych użytkowników forum.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Pisałem ten temat nie myśląc tylko o sobie. Są przecierz inni ludzie, którzy też potrzebują pomysłów. TEN temat jest dla mnie w pewnym sensie zakończony. Ale dalej prowadzę konkurs na najlepszy pomysł na moda. Więc drogi MaciejuG, może dołącz się równierz. Kto wie czy twój pomysł nie będzie najlepszy?

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Olewa, to dobry i ciekawy pomysł. Jeżeli questy będą równie ciekawe to doskonale. Ale żeby to nie były questy typu przynieś, pozbądź się, powiedz. Opublikuj je wszystkim albo jeśli chcesz do ci podam maila.

olewa

olewa

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Questy opublikuje na forum. Mam już kilka ciekawych, innowacyjnych koncepcji. W najbliższych dniach postaram się coś napisać  ;]

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Doskonale

damdan

damdan

Labirynt
posty176
Propsy43
ProfesjaLvl designer
  • Labirynt
To ja daje swój super zajebisty pomysł :lol:  
Mod dodatek do g2 Nk
do świata gry dodane zostają nowe voby , npc , zadania itd.
proste logiczne (jak ktoś by się skusił to mogę robić z nim )

mikserland

mikserland

Użytkownicy
posty63
  • Użytkownicy

mikserland

Nowy pomysł na moda
#37 2010-05-03, 13:49(Ostatnia zmiana: 2010-05-03, 16:53)
To ja daje swój super zajebisty pomysł ;]  
Mod dodatek do g2 Nk
do świata gry dodane zostają nowe voby , npc , zadania itd.
proste logiczne (jak ktoś by się skusił to mogę robić z nim )

:lol:

Warn za spam. Pan nad tobą chociaż coś napisał (wartość merytoryczna jego pomysłu to inna sprawa ; )
Avallach

Dobra, zapamiętam o_o

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
UWAGA! Ważne ogłoszenie. Moja grupa się rozpada. Nagroda będzie przyznana za kilka dni. Mody są nieukończone, a moi przyjaciele nie zgadzają się na ich publikację. Proszę jeszcze nie zamykać tematu. Serdecznie dziękuję za wszystkie pomysły. Jakby ktoś mnie potrzebował to jestem wolny. Znam się na skryptach i trochę na Spacerze.

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Puchary

Puchar mały złoty: Dla maciejG za wyrażenie swojego zdania i trochę krytyki.
Puchar mały srebrny: Dla Schmidteka za nawiększą ilość postów.
Puchar duży złoty: Dla Gothera za oryginalność. Miejsce Pierwsze!
Puchar duży srebrny: Dla Schmidteka za pomysły na nowego moda. Miejsce drugie!
Puchar bardzo mały złoty: Dla Bragamusa za długi czas spędzania nad pisaniem tego posta.

Do wszystkich pozostałych:

Dziękuję wam serdecznie za waszą działalność w tym temacie. Otrzymujecie moje podziękowania i honorowe wyróżnienie.

maciejh

PS: Dalej jestem wolny. Więc pisać jakby mnie ktoś potrzebował. Znajomość Spacera i Skryptów.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry