APB 3181 7

O temacie

Autor Vierzba

Zaczęty 25.03.2010 roku

Wyświetleń 3181

Odpowiedzi 7

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Zacznę tak:

:lol2:  :D  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:        
All Points Bulletin (APB) to gangsterska gra akcji zrealizowana w konwencji MMO, czyli pozwalająca na symultaniczną rozgrywkę setkom osób w stałym świecie (tzw. persistent world). Stworzyła ją firma developerska Real Time Worlds, będąca własnością Davida Jonesa – ojca słynnej serii Grand Theft Auto.

Akcja przenosi graczy do współczesnej metropolii, gdzie trwa nieustanna walka o wpływy, terytorium i respekt. Każdy może zadecydować, czy chce wejść w szeregi organizacji przestępczych i terroryzować ludność cywilną, czy też zostać przedstawicielem stróżów prawa, starających się utrzymać w mieście porządek. Naturalnie, tak jak w większości produktów z rodziny MMO, tak i tu autorzy postawili na całkowicie otwartą rozgrywkę. Użytkownicy sami decydują co, i w jaki sposób robią, jak wygląda ich bohater, jakiej broni używa, w jakich rzeczach chodzi po ulicach, jakiej muzyki słucha, czym jeździ itd.

Jako że All Points Bulletin porusza tematykę współczesnej walki pomiędzy dobrem a złem, nieustannie jesteśmy świadkami lub uczestnikami licznych strzelanin, dramatycznych pościgów z udziałem samochodów, aresztowań, ucieczek z więzienia czy bijatyk. Cały produkt oparto de facto na dwóch głównych czynnikach – pieniądzach oraz statusie społecznym. Za każdy wyczyn i pomyślnie ukończone zadanie prowadzony bohater awansuje w hierarchii (czy to gangsterskiej czy policyjnej), a także otrzymuje pieniądze, za które może zakupić lepsze bronie, samochody czy inne gadżety. Oczywiście wszystkie czynności i misje możemy wykonywać w grupach, współdziałając z innymi ludźmi.

Autorzy wprowadzili do gry tak popularne obecnie opcje kontroli terenu. Miasto, w którym rozgrywają się wszystkie wydarzenia podzielone zostało na szereg stref. Niektóre z nich pełnią rolę aren walki pomiędzy stronami konfliktu (PvP). Zarówno policjanci jak i przestępcy mogą zdobywać kontrolę nad poszczególnymi lokacjami, po czym fortyfikować je, uzbrajać NPC-tów na wypadek ataku itp. Posiadanie takich stref wiąże się z bonusowymi cechami, nagrodami czy funkcjami.

I od siebie dodam, że gra ma ponoć najbardziej rozbudowany system tworzenia NPC w historii, tak samo samochodów. A beta już się ściąga :lol:  Ktoś chętny mi pomóc? :D

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
Mam pytanie - żeby ściągnąć betę muszę uczestniczyć w otrzymywaniu spamu dot. gry?
Bo jak nie to gram i Ci pomagam.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
W sensie? Na maila przyszły mi 2 maile - potwierdzający udział w becie i jakiś o becie drugi. Jak mi zaspami skrzynkę to cię ostrzegę.

Możesz sobie zrobić drugie konto, ja tak mam i używam obu do różnych rzeczy. W efekcie na tym od bety przychodzi mi dziennie 20 listów o HaRdC0R3 aN4l FvCk1nGGG. :lol2:

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy
No ok, rejestruję się (wypełniłem wszystkie pola) i dalej lisek wczytuje stronę ...

Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Ok, już wiem jak to działa.

Na najbliższy termin są dwie grupy - ja jestem w tej, co ma testy w czwartek i niedzielę po 2 godziny, tak więc dzisiaj już nie dam rady podziarżyć
Druga ma nołlajfić przez 4 godziny w sobotę. Tak więc spida, może się załapiecie na niedzielę.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Mam 2 kody do bety do rozdania, brać póki się nie rozeszły.

Oczywiście nie za darmo, money money bitches. o_o

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Oczywiście nie za darmo, money money bitches.
...powodzenia :P

muttley

muttley

Użytkownicy
posty567
Propsy381
  • Użytkownicy

muttley

APB
#7 2010-05-02, 21:48(Ostatnia zmiana: 2010-05-02, 22:33)
Mogę dać Tobie 300 gp w Tibii :D

Dawaj ten kod - jakiś czas temu rejestrowałem i nic :P

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry