Nowe pancerze 2396 2

O temacie

Autor SebaSX

Zaczęty 15.03.2010 roku

Wyświetleń 2396

Odpowiedzi 2

SebaSX

SebaSX

Użytkownicy
posty29
  • Użytkownicy
Mam taki problemik, jak dodam nowy pancerz do gry to podczas rozmowy z niektórymi NPC jest taki tekst "To nie jest twoje ubranie nie będę z tobą rozmawiał" albo "Co to za maskarada ubierz się jak człowiek".
No i jest jeszcze jeden z tym związany problem, niektóre NPC zachowują się odwrotnie niż mają w danej sytuacji np. Strażnik przy bramie khorinis mówi taki tekst "Wygląda na to że masz pieniądze, możesz przejść", innym razem NPC mają poukrywane dialogi misji i inne podobne problemy napotkałem po dodaniu nowych pancerzy.
No i mam teraz prośbę do znających temat osób, napiszcie który skrypt za to odpowiada ewentualnie jak to bardziej skomplikowane napiszcie Jakim sposobem to wykonać, bo chcę by reakcja NPC na nowy pancerz była taka jak na "Skórzany pancerz".

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Nowe pancerze
#1 2010-03-15, 13:01(Ostatnia zmiana: 2010-03-15, 13:02)
Jeśli chodzi o zbroje, to:
http://themodders.org/index.php?showtopic=...yerIsFakeBandit

Popatrz jeszcze do C_PlayerHasFakeGuild.d, C_PlayerIsFakeBandit.d

SebaSX

SebaSX

Użytkownicy
posty29
  • Użytkownicy

SebaSX

Nowe pancerze
#2 2010-03-15, 13:27(Ostatnia zmiana: 2010-03-15, 20:24)
" Adanos
Jeśli chodzi o zbroje, to:
http://themodders.org/index.php?showtopic=...yerIsFakeBandit

Popatrz jeszcze do C_PlayerHasFakeGuild.d, C_PlayerIsFakeBandit.d "

Posty w tamtym temacie to jakaś kpina, zwykłe nabijanie postów i zaśmiecanie forum. Jedynie twój post był konkretną odpowiedzią na jego problem.
Co do tych dwóch skryptów które napisałeś w poście, to może być to tylko na razie nie mam zbyt wiele czasu żeby testować, ale wieczorkiem napisze czy przyniosło efekt. Tak czy inaczej dzięki.

Dzięki piękne wszystko działa, masz u mnie piwo.

Temat do zamknięcia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry