Riva Tuner feat. Karta Graficzna 2181 3

O temacie

Autor Vierzba

Zaczęty 10.03.2010 roku

Wyświetleń 2181

Odpowiedzi 3

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Co za kurestwo może trzymać mój wiatrak na karcie graficznej w ryzach nie dając mu się wyszaleć? Kiedy próbuję RivaTunerem podkręcić prędkość do 100%, suwak wraca z powrotem na swoje miejsce, czyli 50-70%. Mogę zmieniać mu prędkość tylko przez jakąś minutę po włączeniu kompa. Kiedy se pogram 5 minut temp. na karcie skacze do 76 stopni, jak tylko wyszedłem do pulpitu to napisać, stopniało momentalnie do 52. Strzelajcie pomysłami jak ekipa House'a.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso
Stwardnienie rozsiane. Zrób taechomię odbytu i dmuchnij w paszczę.

Nie no, ściągnij EVGA Precision. Ja to mam, w karcie innej marki i jest w czoko, wiatrak się ładnie wykręca na sto procent mocy niczym JP, a i gpu/ram można kręcić "w locie".

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Stwardnienie rozsiane. Zrób taechomię odbytu i dmuchnij w paszczę.
Stwardnienie rozsiane it is. Pacjent zakutaszał w czym tylko się da i mu nasienie w końcu stwardniało. Lewatywa fiutka raz.

Ergo sprawdzę to.

sprawdziłem.

Tomek

Tomek

Użytkownicy
Kapitan Rob
posty2181
Propsy2189
ProfesjaNierób
  • Użytkownicy
  • Kapitan Rob

Tomek

Riva Tuner feat. Karta Graficzna
#3 2010-03-10, 19:31(Ostatnia zmiana: 2010-03-11, 11:58)
Co za kurestwo może trzymać mój wiatrak na karcie graficznej w ryzach nie dając mu się wyszaleć? Kiedy próbuję RivaTunerem podkręcić prędkość do 100%, suwak wraca z powrotem na swoje miejsce, czyli 50-70%. Mogę zmieniać mu prędkość tylko przez jakąś minutę po włączeniu kompa. Kiedy se pogram 5 minut temp. na karcie skacze do 76 stopni, jak tylko wyszedłem do pulpitu to napisać, stopniało momentalnie do 52. Strzelajcie pomysłami jak ekipa House#msgote author=Vierzba link=topic=9208.msg86195#msg86195 date=1268245919]Co za kurestwo może trzymać mój wiatrak na karcie graficznej w ryzach nie dając mu się wyszaleć? Kiedy próbuję RivaTunerem podkręcić prędkość do 100%, suwak wraca z powrotem na swoje miejsce, czyli 50-70%. Mogę zmieniać mu prędkość tylko przez jakąś minutę po włączeniu kompa. Kiedy se pogram 5 minut temp. na karcie skacze do 76 stopni, jak tylko wyszedłem do pulpitu to napisać, stopniało momentalnie do 52. Strzelajcie pomysłami jak ekipa Housea.
Ja mam w Windowsie na Sevenie 97/98 stopni C. Twoja karta już dawno by sięstopiła. Viva Radek HD, poza tym, że to gówno!

mEa: A ja mam 8800GT i 80 stopni w graniu, nie pierdol mi tu na nvidię :<

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry