Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE] 2394923 3617

O temacie

Autor majaczek

Zaczęty 19.02.2010 roku

Wyświetleń 2394923

Odpowiedzi 3617

marvelX

marvelX

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Mam przy 3 ma być saldo a przy 5 wiedza  :lol2:

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
  • Sursum Corda! Wiwat Car!

Luk
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2001 2012-02-09, 18:30(Ostatnia zmiana: 2012-02-09, 18:33)
A jednak coś pamiętałem. Czyli dobrze mówiłem  :lol:  .

Spoiler
https://www.youtube.com/watch?v=DsSwvh4npMQ

Taliasan

Taliasan

Użytkownicy
posty378
Propsy171
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Odpowiedzi na te pytania
 kolejno:
1. elementy
2. bogowie
3. Saldo
4. Wszystko to razem
5. wiedza
6. chaos
7. Beliar
8. To jest moja decyzja.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
Czy jest możliwość podzielenia plików z tej strony http://dimmell.com/forum/46-206-1  na party wielkości okło 50m mb bo przy transferze 25kb\s sciąganie większych plików jest niemożliwe.

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
@Iva2
problem jest z twoim netem czy z rapidshare? jeśli z tym drugim to można dodać nowy mirror z plikami w całości (i tak to planujemy zrobić bo MU padł)
jeśli z twoim netem... cóż jak jesteś na archaicznym modemie telefonicznym, to nie dziw się że wszystko ściąga się wolno - naprawdę net na łączu 1Mbit (1Mb=128KB) jest bardzo tani, możesz sobie załatwić 5Mbit (5Mb=640KB) i naprawdę nie będzie problemu.
a może źle liczysz? jesteś pewien że to 25Kb/s a nie 25KB/s (200Kb/s)? jeśli tak to możesz zostawić kompa na dzień aby ściągał gdy jesteś w szkole/pracy (mi wystarczy mniej niż godzina na ściągnięcie)
poza tym "pakiet tekstur" i "dubbing RU" można pominąć co zaoszczędzi ci połowy katorgi

wr0d

wr0d

Użytkownicy
posty53
Propsy55
  • Użytkownicy
majaczku ty tu rozumiem jesteś jakimś guru w temacie. jak stoi sprawa z najnowszym spolszczeniem? bo z rosyjskim u mnie średnio (umiem jeden zwrot- job twoju mać, ale chyba nie pojawi się w dialogach).
natomiast ja polecam dubbing RU z jednego powodu- jednym z uroków gothica sa wlasnie dialogi mowione w czasie rzeczywistym i nawet jesli nie po polsku to wg mnie warto je zainstalowac

maciejh

maciejh

Rzeka
posty779
Propsy258
ProfesjaScenarzysta
  • Rzeka
Ja tam wolę sobie wyobrażać oryginalne głosy postaci.

Jedrek-Kyuu

Jedrek-Kyuu

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Mam problemik, obczajałem solucję i nic nie dało. Wykonuję zadanie Baala Tyona z magiczną miksturką. Muszę zdobyć 4 składniki, szczaw królewski język ognistego jaszczura, serce kamiennego golema i slajd egg (jak dobrze rozumiem, jajo pełzacza) W solucji pisze że szczaw trzeba poszukać a resztę ma Lutero, No i właśnie mam wszystko oprócz slajd egg, skąd wziąć to coś?

I jeszcze jedno, do bractwa wchodzi się w pierwszym rozdziale tak?

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu

Luk
Moderator działu

Gothic 2 Returning+Rebalance [Auto-PL DONE]
#2008 2012-02-11, 17:27(Ostatnia zmiana: 2012-02-11, 17:28)
Mam podobny problem. Jajo jest jeszcze w jaskini tam gdzie jest czysta runa(potrzebna do próby ognia), tyle że w innym kotrytarzu. W sprawie bractwa: Tak.

Spoiler

Jedrek-Kyuu

Jedrek-Kyuu

Użytkownicy
posty6
  • Użytkownicy
Dzięki wielkie, już po nie idę :D

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Nie ma za co. Sam się z tym męczyłem. Rade znalazłem na TM w temacie dotyczącym angielskiego returninga. Tam są też opisane wszystkie zadania które trzeba wykonać, żeby zostać nowicjuszem. Wie ktoś co trzeba zrobić, żeby u Lutera były te jaja pełzaczy. W pierwszym rozdziale trudno zabić stado pełzaczy(zrobiłem to na cheat godzie).

Spoiler

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Spolszczenie do wakacji powinno być gotowe, choć to nie znaczy że napewno będzie

Baggio

Baggio

DreamVader
posty968
Propsy426
ProfesjaGracz
  • DreamVader
Mam pytanie, w modzie można biegać sprintem za pomocą jakiegoś klawisza?:-D

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Chyba klawiszem "m".

Spoiler

majaczek

majaczek

Moderator działu
The Dreamer
posty404
Propsy191
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • The Dreamer
Tak klawiszem M, tym co była mapa - w menu powinieneś widzieć przy konfiguracji klawiszy slot "Sprint" i zauważyć że nie ma slotu "Mapa" - bo twórcy Returninga Rebalance w ten sposób rozwiązali problem ograniczonej liczby klawiszy skrótów.

Maciejka

Maciejka

Użytkownicy
posty45
Propsy1
  • Użytkownicy
Drodzy gracze mam pewien problem wyplynolem z dworu Irdorath i jestem na tej wyspie. Wykonalem zadania z jedzeniem dla gorna, lekarstwami dla diega, jakos kodami zrobilem zadanie dla miltena, znalazlem kopalnie z wejciem od morza i ta tak z centrum wyspy i przynioslem kapitanowi brylke rudy, znalazlem to cos od steru (chyba zebatke). Popytalem wszystkich o powrut do Khorinis wszyscy sie zgodzili i powiadomilem kapitana, rozpoczolem zadanie ze zlotem wypytalem wszystkch nikt nic nie wie. I moje pytanie jest takie co trzeba zrobic aby wrucic na Khorinis? Z gory dziekuje.              PS. Sklad moje zalogi: Jorgen (kapitan), Diego, Gorn, Lester, Milten, Lares, Lee, Wilk, Benet(sorry nie wiem jak sie pisze), Vatras, Pedro.

Luk

Luk

Moderator działu
Sursum Corda! Wiwat Car!
posty1168
Propsy319
ProfesjaTłumacz
  • Moderator działu
Potrzebujesz chyba jeszcze sekstansu, lub mapy. Dawno nie grałem, ale pamiętam, że potrzebowałem któreś z tych rzeczy.

Spoiler

Maciejka

Maciejka

Użytkownicy
posty45
Propsy1
  • Użytkownicy
No właśnie sekstens mam i teraz nie wiem o jaka mapę chodzi jeżeli chodzi o mapę tej wyspy to prosze o wytłumaczenie gdzie ona jest albo dajcie screena.

Iva2

Iva2

Użytkownicy
posty72
  • Użytkownicy
@majaczek problem jest w tym ze mieszkam w dość małej wiosce i mam internet o prędkości 236 kb  przez co nawet posiadajc modem o maksymalnej prędkości 7mb nie będę miał szybciej bo to działa tylko i wyłącznie taki internet przez co   a dodatkowo internet bardzo często się rozłącza przez co włączenie na cały dzień odpada dlatego chodziło mi o podzielienie tego na mniejsze party i nie trzeba dubbingu i pakietu tekstur.

webcioo

webcioo

DreamVader
posty191
Propsy17
Profesjabrak
  • DreamVader
No właśnie sekstens mam i teraz nie wiem o jaka mapę chodzi jeżeli chodzi o mapę tej wyspy to prosze o wytłumaczenie gdzie ona jest albo dajcie screena.

w ładowni znajdziesz kompas kapitana oddaj mu go, co dalej.. Nie pamiętam :lol:

0 użytkowników
Do góry