Rybopiotr wiesz co mi sie niepodoba na tym screenie? jakaś taka sztuczność. ten kolo w niebieskim "niewiadomoczym" wygląda jak lalka. tekstura podłoża też nieimponuje... ogólnie wygląda to jak teatr marionetek. gothic ma w sobie coś takiego że wczuwamy sie w niego i zrzywamy się z postaciami !
Tak, szczególnie jak patrzymy na te kwadratowe łby z chujową teksturą. Dzieci gothica to nadal dzieci Gothica. Ich nie przekonasz, że M&B jest po prostu lepszy do moddowania. Dalej będą brnąć w to gówno, zniżać się chyba do najniższego poziomu - bo jak to inaczej nazwać.
M&B ma wszystko czego gothic nie ma i nawet po wielu staraniach mieć nie będzie.
Mount&Blade jest po prostu lepszy do moddowania, sprawniejszy, #msg135179nowszy#msg135179 (o ile można tak to ująć), grywalność też ma niezłą (wystarczy spojrzeć na multiplayer Warbanda).
Możecie teraz mnie zbluzgać (bo to wkońcu górne forum), ale mam po prostu dość waszych dociekań co jest lepsze, czy spacer to zajebisty program, czy córka rybaka xardas zrobił jeżdżenie na świni czy coś. Po prostu mam to już głęboko w dupie.
Podsumowując: Gothic to największy syf, nawet jak będziesz siedział w nim nie wiem ile lat, gówno się nauczysz i to w każdej dziedzinie, czy to 3d, czy do #msg135179lvl design#msg135179 (ta w gothicu

), czy jeżeli chodzi o tekstury. Jeżeli chcesz moddować to bierz się za jakieś sandboxy, a nie skansen. Poustawianie kilka vobów na krzyż i nazywanie tego lvl designowaniem lub narzucenie zdjęcia jako teksture i wrzucenie czegoś takiego na targowisko w stylu "TAK TERAZ TO WYGLĄDA ZAJEBIŚCIE, WŁAŚNIE SKOŃCZYŁEM MOJOM TEKZTURE, PROSZE O OCENY!" i chwalenie się tym na forum czy coś to jest największa głupota jaką możecie zrobić.
Gothic może i miał klimat, ale jak grało się w niego za łebka, jak jeszcze komputery nie były tak popularne, a zamiast nołlajfić cały dzień chodziło się grać w piłke na bloki albo napierdalało w Contre z kumplami. Gothic to syf i nie rozumiem dlaczego ludzie nadal go moddują.
I tak moje słowa są gówno warte bo oni i tak będą robić swoje
Na forum ten temat był już tyle razy poruszany, że żal. Mimo to ci ludzie chyba nie umieją czytać.
Małe sprostowanie - Xardas nie robił jazdy na świni tylko na parówce

Mimo iż świnia to mięso z parówkami ma mało wspólnego