Nowy skin forum 8683 28

Ankieta

Nowy skin forum

Głosów w sumie: 64

O temacie

Autor

Zaczęty 18.01.2010 roku

Wyświetleń 8683

Odpowiedzi 28

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
a czy była by możliwość zrobienia jednego szablonu skina w kilku kolorach?

tak ale jest to pracochłonne. jeśli znajdziesz śmiałka, który będzie grzebał w css to nie ma żadnych przeszkód.

Niebieski zaczyna powoli męczyć, może jakaś zieleń albo brudny pomarańcz dla odmiany (lub równolegle)?

dlatego niebieskiego będzie raczej mało.

Właśnie, ukaż mniej więcej, a będzie można jeszcze coś podpowiedzieć etc.

a co byś chciał mi podpowiedzieć?

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy
tak ale jest to pracochłonne. jeśli znajdziesz śmiałka, który będzie grzebał w css to nie ma żadnych przeszkód.
co czasochłonne ?
robisz kilka folderów z tym samym skinem i zmieniasz max kilkanaście linijek, to akurat nie jest żaden problem...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Najpierw skończmy podstawową wersję, potem możemy mówić o ewentualnych zmianach kolorów ;) .

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
a co byś chciał mi podpowiedzieć?
Nie mówię tu tylko o sobie, ale logicznym jest, że samemu nie widzi się wszystkiego, więc dobrze czasem polegać na zdaniu innych.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
sorry, ale mało mnie obchodzi zdanie ludzi nie będących w temacie.

chcesz się sugerować ? Ty, od czego jest głowa?

shergar

shergar

The Modders
Darth Revan
posty871
Propsy1297
Profesjabrak
  • The Modders
  • Darth Revan
A mi się podoba połączenie szarego-ciemnego z orangem, złotem. Ale subtelne. Jakieś proste buttony, byleby były zrobione na poziomie. Bez wodotrysków.

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy
Szare i ponure

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

Jasiu

Jasiu

Użytkownicy
posty37
  • Użytkownicy
Szare, typu blue solution.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika. Jeśli należysz do tych 11% to wklej to do podpisu.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
zanim coś napiszecie zobaczcie na datę rozpoczęcia tematu. na chwile obecną Wasze głosy nie mają żadnego znaczenia.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry