Gothic: Dzień Sądu 3611 5

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 14.01.2010 roku

Wyświetleń 3611

Odpowiedzi 5

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu

Sergio

Gothic: Dzień Sądu
2010-01-14, 17:43(Ostatnia zmiana: 2010-01-23, 18:18)
Witam, chciałbym prosić o pomoc  w stworzeniu moda do G2NK. Żeby wszystko było jasne przedstawiam proponowany ogólny zarys fabuły itp.

Akcja moda toczy się w 7 nwych lokacjach, i małych i dużych, na 3 oddzielonych między sobą górami lądach i 4 wyspach (możliwe że będzie jeszcze kilka).  Przedstawia historię bohatera który podrużując z dalekich krain rozbija się u wybrzeży jednej z wysp. Tam powoli ponaje historię miejsca w którym się teraz znalazł, początkowo szuka sposobu by odnaleźć drogę do domu ale wkrótce jego losy zmienią się całkowicie. Będzie miał okazje walczyć  we wspaniałych bitwach, atakować i bronić, przeżywać niesamowite przygody. Z czasem możliwe że stanie nawet na czele własnej armii i zawrze przymierze z siłami umarłych lub ich zniszczy. Ostatecznie stanie na przeciw największego zagrożenia, po potężnym najeździe poprowadzi wielką ofensywę która odmieni losy całego świata.

Do wykonanie tej dość obszernej modyfikacji potrzeba mi jednak pomocy skrupulatnych i odpowiedzialnych modderów.  Potrzebna głównie pomoc:

1.Level designerów, do ovobowania kilku skromnych lokacji
2.Skrypterów, do wstawiania do gry postaci a także pisania dla nich dialogów
3.Możliwe że kogoś kto zna się na filmach.

Czekam na propozycję, proszę pisać w tym temacie albo na pw.

EDIT: Mała zmiana planów, mod będzie do G1 a nowościami zawartymi w nim będą na pewno:

-3 nowe obozy, nad jednym będzie można przejąć dowództwo
-dużo nowych lokacji
-mnóstwo nowych NPC i dużo wyborów
-fabuła podzielona na 3 etapy:
  1.Ścieżka sługi
  2.Ścieżka wodza
  3.Ścieżka bohatera

Mam nadzieję, że wszystkim tym którzy chcieliby pomóc mi z modem ta zmiana nie będzie w niczym przeszkadzać.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#1 2010-01-23, 18:49(Ostatnia zmiana: 2010-02-05, 14:29)
Mogę pomóc w skryptach co umiem dość dobrze.
EDIT:Przyłanczam się do posta wyżej

Sergio ja mocno zmieniłem plany ale nie ważne

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

liseczek

liseczek

Użytkownicy
posty42
Propsy1
  • Użytkownicy

liseczek

#2 2010-01-26, 15:13(Ostatnia zmiana: 2010-01-26, 15:16)
zgłaszam się na skryptera i zostawiam gg:
4971378

sory nie zauważyłem że rekrutacja zamknięta :P

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
otwarta ale do teamu the dark modders team.Projekt postaram się dokończyć albo jakoś wykorzystać

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Agrael

Agrael

Użytkownicy
posty85
  • Użytkownicy
Ja sie znam na filmach dobrze.Tylko napisz mi o jaki rodzaj filmów ci chodzi.Czy zwykłe czy co.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#5 2010-02-04, 12:38(Ostatnia zmiana: 2010-02-21, 14:15)
różne filmy. naraze szukam grafików 3d do pomocy w robieniu świata (nowego) w modzie będzie jednak pare dróg i zakończeń np.droga Asasynów,orków,ludzi króla,chłopów,magów,i inne.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry