Błąd spacera 3898 5

O temacie

Autor Pawciow

Zaczęty 8.01.2010 roku

Wyświetleń 3898

Odpowiedzi 5

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Błąd spacera
2010-01-08, 03:28(Ostatnia zmiana: 2010-01-08, 03:50)
Wyskakuje komunikat podczas uruchamiania spacera(jak i samej gry), a mianowicie:

D:zCArchiverGeneric:cannot read Archive, objects'keyword expected

później klikam ok, spacer ładuje 2 okienka, zmula, wyskakuje access violation i po ptokach

czytałem na tym forum http://forum.worldofplayers.de/forum/archi...p/t-204252.html , że to może być uszkodzony Newworld.zen i trzeba reinstalalować gothica? bo nie mogę odpalić  gry, moda, którego poprawiam i moda Straż miejska(one korzystają z Newworld.zen-sprawdzałem pliki ini), natomiast mod Velaya działa, bo:
World=NewWorld\Velaya\Velaya.zen ;
 jeśli to prawda to, który plik z gothica podmienić? Worlds.vdf? na szczęście skopiowałem 2 dni temu cały folder z Gothiciem 2 Noc Kruka na inną partycję;

nie wiem, co czynić, różne już miałem błędy, ale takiego jeszcze nie

z góry dziękuję za pomoc

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Najpierw sprawdź czy kopia na innej partycji ci działa. Jeśli tak to podmień plik worlds.vdf.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
tzn ta kopia spacera tam nie działa w innym folderze(zresztą nie idzie mi zainstalować 2giego gothica 2 noc kruka na innej partycji tak, żeby mieć dwa) tam mi wyskakuje błąd, że nie znaleziono  punktu wyjścia proceduryw bibliotece mss32.dll, gdy uruchamiam spacera  ; próbuję, kasuję, kopiuję inne wersje spacera i dalej ten sam błąd jest

jendrzejs

jendrzejs

Użytkownicy
posty586
Propsy31
Profesjabrak
  • Użytkownicy
No to zrób reinstal i wgraj wszystko od nowa.Powinno pójsc.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
tam mi wyskakuje błąd, że nie znaleziono punktu wyjścia proceduryw bibliotece mss32.dll, gdy uruchamiam spacera ;
Zazwyczaj wystarczy uruchomić ponownie komputer. Możesz jeszcze przecież uruchomić kopię g2 na tej innej partycji.

Pawciow

Pawciow

Użytkownicy
posty533
Propsy70
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy

Pawciow

Błąd spacera
#5 2010-01-08, 18:41(Ostatnia zmiana: 2010-01-10, 01:49)
tzn, gdy próbuję grać w gothica na tej 2giej partycji, to włączam go i jest czarny ekran i tylko kursor widać, nie można zminimalizować ani procesuj skasować nic, muszę restartować wtedy, a spacer na tej drugiej partycji jak mówiłem nie działa

skopiowałem plik ini manareload i moda i zaczęła ta 2ga kopia działać(wystarczy klikać ok i przeskoczyć wyskakujące błędy i spacer oraz gra działają)
poprawiłem moda i wszystko działa już git ; dzięki za pomoc (mod gotowy i założyłem tema  :/   )

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry