Hellion 9418 29

O temacie

Autor Veto

Zaczęty 29.11.2009 roku

Wyświetleń 9418

Odpowiedzi 29

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
Tyle dobrze. Trzymam Cię za słowo :lol2:

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Kazzmir
  • Gość
Tyle dobrze. Trzymam Cię za słowo :lol2:

jest wiele innych podobnych kwestii, nie dotyczących tylko czary mary które można potraktować podobnie. to mogę obiecać że dopilnuję i zadbam o to żeby "magia" była możliwie nowatorska.

Ksondar

Ksondar

Użytkownicy
posty19
  • Użytkownicy

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

Hellion
#23 2009-12-01, 20:49(Ostatnia zmiana: 2009-12-01, 20:52)
szkoda że zabrakło im być może ochoty do przedstawienia walki w stylu wiedźmina, byłoby znacznie ciekawiej niż machanina żelazem w kółko. mam dziwne uczycie jakby gre robili na enginie obliviona.

edit:

a jednak nie
http://www.artificialstudios.com/media.php

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Straszne. Już to chyba kiedyś widziałem - koleś wskakujący przez okno do kościoła, potem wyskakujące nie wiadomo skąd truposze. Jestem zdegustowany. Ciężko określić jak będzie to wyglądało w rzeczywistości, bo jakość filmiku raczej słaba, ale animacje, ruchy kamery i walka na poziomie gier sprzed dekady.

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
ale animacje, ruchy kamery i walka na poziomie gier sprzed dekady.

Widocznie oni jeszcze nie wiedzą gdzie w polsce robimy mocapy :D .

Kazzmir
  • Gość
Widocznie oni jeszcze nie wiedzą gdzie w polsce robimy mocapy :lol2: .

znalazłem lepsze miejsce  :D  i blisko krakowa http://www.alverniastudios.pl/

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
znalazłem lepsze miejsce

a wziąłeś pod uwagę aspekt lansu, baunsu i pijaru? "robie mocapy w krakowie" jak to w ogóle brzmi?!

Kazzmir
  • Gość
a wziąłeś pod uwagę aspekt lansu, baunsu i pijaru? "robie mocapy w krakowie" jak to w ogóle brzmi?!

w alwernii, chociaż w krakowie też jest studio motion capture  :D

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Bardziej "w Kraczku", ewentualnie nawet "w Kroczku".

Mark Twain

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry