Photoshop błąd "nie wysyłaj" 3948 9

O temacie

Autor

Zaczęty 19.11.2009 roku

Wyświetleń 3948

Odpowiedzi 9

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
No więc wczoraj uruchomiłem photoshopa cs3 i po pewnym czasie zawsze wyskakiwał błąd "nie wysyłaj". Dziś zainstalowałem cs4 i występuje to samo. Jaka jest przyczyna tego błędu?

Kazzmir
  • Gość
pokaż  screen

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

Photoshop błąd "nie wysyłaj"
#2 2009-11-19, 18:05(Ostatnia zmiana: 2009-11-19, 18:29)

Kazzmir
  • Gość

Kazzmir
Gość

Photoshop błąd "nie wysyłaj"
#3 2009-11-19, 19:07(Ostatnia zmiana: 2009-11-19, 19:07)
wygląda na to że musisz zwiększyć ilość dostępnego ramu dla ps.
http://i217.photobucket.com/albums/cc120/N...16at84957AM.jpg

dosyć popularny błąd
http://forums.adobe.com/thread/507516?tstart=0

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
ok, przy okazji wrócę do starej wersji (cs3) bo ten cs4 to jest gorszy niż polski kabaret.

Kazzmir
  • Gość
ok, przy okazji wrócę do starej wersji (cs3) bo ten cs4 to jest gorszy niż polski kabaret.

dlatego mając caly pakiet w pracy cs2 i cs4, używam tylko cs2 i jedyny program fireworks cs4.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Zainstalowałem cs3, ustawiłem te ramy (najwięcej ile się da) i dalej ten sam błąd

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
problemem był szatański program jdownloader, który nie wiedząc czemu gdy był uruchomiony psuł doskonałe fęg-szuj mojego kompa. gdy ten pomiot belzebuba jest zamknięty wszystko działa jak nalezy.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica
kara za piractwo :lol2:  mi też pecet łapie zwieche, kiedy ten jest uruchomiony.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
w ogóle ten program z wersji na wersje jest coraz bardziej zjebany

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry