[G2NK] Velaya - Historia Wojowniczki/Velaya - Geschichte einer Kriegerin PL 429018 717

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 29.10.2009 roku

Wyświetleń 429018

Odpowiedzi 717

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

Velaya - historia wojowniczki
#100 2009-11-02, 19:52(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 19:55)
O, no właśnie! Dzięki Wojak za przypomnienie. Jakiego Sergio używasz Startera? 2.6a czy 2.6f? Wymagany jest 2.6f.

EDIT
Spoiler
Idź tam gdzie w zwykłym GIINK był Czarny Troll to niedaleko tej jaskini będzie myśliwy imieniem Grimbald biggrin.gif to jest kochaś Thekli
Spoiler
Jak pójdziesz trochę dalej w kierunku 'Trolla', to spotka cię coś fajnego ;)  (jeśli oczywiście wytrzymasz)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Gówno pomaga czytałem i nic z tego nie wywnioskowałem!

Odpowie mi ktoś na posta wyżej czy mam was nazwac lamusami ciotami którym się nie chce pomóc drugiemu człowiekowi!? Co to za problem mi pomóc?

jesteś kretynem.

BubelCk

BubelCk

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Mam już chyba ostatnie pytanie... idąc ścieżką do trolla napotkałem wyznawców beliara i po krótkiej konwersacji zabili mnie, postanowiłem podać się za wyznawce beliara i mnie puścili, zdobyłem płyty do pancerza pełzacza i teleportowałem się do miasta, oddałem je Matteo i myślałem, że to on sprawi mi nową zbrójkę, niestety się zawiodłem. I tu pytanie...gdzie ja mogę zdobyć jakąś lepsza zbroję gdyż w tej jestem bardzo słaby a w walce z tymi odcośtam będę miał bardzo małe szanse?

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A jaką masz?
Spoiler
Jeśli masz Szatę Maga Ognia, to udaj się do Wilka. Być może wcześniej będziesz musiał pogadać z Orlanem.

BubelCk

BubelCk

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
A jaką masz?
Spoiler
Jeśli masz Szatę Maga Ognia, to udaj się do Wilka. Być może wcześniej będziesz musiał pogadać z Orlanem.

Skórzany pancerz, ten który dostałem od Thekli.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
O, no właśnie! Dzięki Wojak za przypomnienie. Jakiego Sergio używasz Startera? 2.6a czy 2.6f? Wymagany jest 2.6f.

Tego co mi się razem z modem doinstalowywuje, ale już wszystko działa, nie wiem dlaczego wcześniej nie chciało chodzić, (teraz po prostu zainstalowałem gothica na C a nie na D   ;)  ).

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Skórzany pancerz, ten który dostałem od Thekli.
Spoiler
Musisz popytać się strażników (Wulfgar), najemników (Torlof), a na końcu... no to chyba oczywiste kto został ;)

Azadi

Azadi

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Albo jak chcesz 5 nowych "zbrój" (działa tylko po zadaniu zleconym dla Hanny) Idź do jej gospody na górę i włam się do skrzyni Gritty, zbroje, a właściwie sukienki słabsze, ale Velaya fajnie wygląda w takiej (najlepiej w stroju obywatelki 3) Szkoda że w modzie są takie 3 pancerze "porządne" :/

W solucji nic nie zrozumiałem, jak oddać Constantinowi pierścień? (Drewniana obrona) Ćwiczcie zręczność!!! Bodaj jak będziecie mieć 80 u Corda da wam on fajny upominek :] ]

Fiolek

Fiolek

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
W obocie bandytów miałem sie przysłużyć, wypełniłem dużo zadań i co mam dalej robić, Sentenza sie do mnie nic nie mówi i nie ma u niego żadnych dialogów.

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Spoiler
Koło południa przy wejściu do obozu może stać Erol, ewentualnie pochodź wszędzie gdzie się da. A jeśli już się z Erolem spotkałeś, podejdź w nocy pod jego wóz i zabierz co tam leży.

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
który powinienem miec level zanim pójde wypełnic zadanie odszczepieńcy ja poszłem o szóstym i potem uciekałem ile wlezie przed wyznawcami beliara acha i w dzienniku pojawił mi sie wpis ze mam zabic straż przyboczną czyli kogo tego farmera łowce smoków i wytutowanego

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Button

Button

Użytkownicy
posty62
Propsy7
  • Użytkownicy
Ja zauważyłem taki błąd w 2 rozdziale przy zadaniu Hanny. Otóż idę do Gritty aby jej wujek mógł zagłosować na Hanne w radzie. Gritta oczekuje ode mnie 3 piór z harpii. Mam 3 pióra z harpii, lecz niestety nie ma żadnej opcji dialogowej.
Bug?

BubelCk

BubelCk

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
A ja mam pytanie gdzie jest zielsko Dara, bo obszukałem wszystkie skrzynie na terenie farmy, oprócz tych, które są w pomieszczeniu gdzie jest kominek oraz stale są 2 najemnicy bez imion.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

#113 2009-11-03, 12:52(Ostatnia zmiana: 2009-11-03, 14:50)
Cytat: Button link=topic=7645.msg69797#msg69797 date=Nov 3 2009, 11:31 AM\'
Ja zauważyłem taki błąd w 2 rozdziale przy zadaniu Hanny. Otóż idę do Gritty aby jej wujek mógł zagłosować na Hanne w radzie. Gritta oczekuje ode mnie 3 piór z harpii. Mam 3 pióra z harpii, lecz niestety nie ma żadnej opcji dialogowej.
Bug?

Spoiler
Musisz poczekać chyba 1 dzień i wtedy wróć do Gritty i daj jej te pióra ;D

A ja mam pytanie gdzie jest zielsko Dara, bo obszukałem wszystkie skrzynie na terenie farmy, oprócz tych, które są w pomieszczeniu gdzie jest kominek oraz stale są 2 najemnicy bez imion.

Spoiler
W kaplicy niedaleko kuchni

EDIT:

No cóż właśnie skończyłem grać i jedyne co mogę powiedzieć to to, że Modyfikacja jest wspaniała :/  Grało mi się w nią lepiej niż w zwykłego GII NK ;]

EDIT2:

Zapomniałbym podziękować wszystkim, którzy tłumaczyli tego moda... Bez nich bym w niego nie zagrał bo niemieckiego nie umiem :]

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

#114 2009-11-03, 15:27(Ostatnia zmiana: 2009-11-03, 15:29)
Cytat: BubelCk link=topic=7645.msg69798#msg69798 date=Nov 3 2009, 11:41 AM\'

Spoiler
W kaplicy niedaleko farmy Onara.

EDIT:

nie zauważyłem tej części postu "Kain"

Azadi

Azadi

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy
Ja chyba znalazłem, jak coś się je albo otwiera (np. mieszek) to ta rzecz pozostaje w dłoni, a potem jak wyjmujemy miecz, to ten np. mieszek znów pojawia się w ekwipunku. Tak się stało kilka razy u mnie. Właśnie z mieszkiem i ze smoczym korzeniem.

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

#116 2009-11-03, 18:02(Ostatnia zmiana: 2009-11-03, 18:04)
Przeszedłem tego moda i jakoś takie coś mi się nie zdarzyło

A co do bugów to w tym zadaniu od Constantina jest w dzienniku tekst po niemiecku ale to już wiesz, ponieważ powiadomili cie w innym temacie

Magic

Magic

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Możecie mi powiedzieć, kto może mnie nauczyć zręczności powyżej 40? Wilk już mnie nie nauczy niczego a ja biegam i nowego nauczyciela od zręczności znaleźć nie mogę

Zoom

Zoom

Użytkownicy
naczelny inwalida intelektualny
posty460
Propsy116
  • Użytkownicy
  • naczelny inwalida intelektualny

Zoom

#118 2009-11-03, 20:40(Ostatnia zmiana: 2009-11-03, 20:43)
1) Co zrobić by zdobyć jakikolwiek pancerz ? [nie liczę tu tego od Thekli]
Bo w 2gim rozdziale już jestem i dalej w tych łachach chodzę.

2) Czy by otworzyć tą skrzynie z czarną rudą koniecznie muszę wyuczyć się "kradzieży" ? [strażnik więzienia ma klucz]

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk

Kain

#119 2009-11-03, 20:46(Ostatnia zmiana: 2009-11-03, 20:47)
Później zdobywasz szatę maga ognia lecz aby ją założyć będziesz musiał ja przerobić ;]  a u kogo to już nie powiem ;p  Domyśl się! To żadna przyjemność przechodzić grę ze wskazówkami... Nie lepiej jest samemu coś odkryć niż pytać się innych??

EDIT: Co do twojego 2 pytania: Z tego co pamiętam to jednak trzeba :D  nie płacz idź do Jarvisa i się wyucz

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry