[G2NK] Velaya - Historia Wojowniczki/Velaya - Geschichte einer Kriegerin PL 377431 717

O temacie

Autor Adanos

Zaczęty 29.10.2009 roku

Wyświetleń 377431

Odpowiedzi 717

BubelCk

BubelCk

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Najlepiej z kopalni   :P

Nie ma tam  :D

velons

velons

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
No dobra sory ale mógłbys nie nabijac sobie postów tylko mi odpowiedzieć Poprostu mogliście mi odpowiedzieć a nie zacząć zły temat.

Innym pomagaliście za pierwszym razem.

Ale to normalne że ludzie nie pomagają innym(a jak już to tylko w sprawach sami wiecie jakich)

Nie chciałem być zły i agresywny ale prosze cie ladnie odp. na moje pytanie prosze!

ehh nacisnałem reply zamiast edit

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
Skoro jest taki prosty to powiec gdzie znajde klucz do skrzyni wambo oraz gdzie są runy teleportacji do klasztoru i przełeczy gorniczej doliny!

No daj spokój, żeby nie znaleźć klucza na stoliku obok skrzyni...
Runa do klasztoru jest na dachu, musisz się powspinać po skałach i murku. Do przełęczy leży gdzieś luzem, weź głęboki oddech, wsadź dziesięć złotych do lufki zamiast marychy, sztachnij się i na spokojnie poszukaj.

velons

velons

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
No daj spokój, żeby nie znaleźć klucza na stoliku obok skrzyni...
Runa do klasztoru jest na dachu, musisz się powspinać po skałach i murku. Do przełęczy leży gdzieś luzem, weź głęboki oddech, wsadź dziesięć złotych do lufki zamiast marychy, sztachnij się i na spokojnie poszukaj.

EEEE ale zemnie ślepa pała

A skąd będe miał reszte teleportów?

Dzięki za pomoc będe cie wspominał kiedy będzie mi sie nudzić!

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Pozostawię twoje wypowiedzi bez komentarza velons. I takie pytanie na marginesie, czy jesteś w ciąży?   :D  
Bo dostrzegłem u ciebie huśtawkę nastrojów.   :P  

No dobra sory ale mógłbys nie nabijac sobie postów
Z tego co widzę to ty nabijasz sobie postów, nie on.    ;)  

A tak na temat, mam problem, mianowicie velaya cały czas nie chce mi odpalić, napisałem już wcześniej co mi wyskakuje, przeinstalowywałem moda kilka razy i nic. Czy to może mieć coś wspólnego z tym że mam G2NK zainstalowane na dysku D?

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

velons

velons

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Pozostawię twoje wypowiedzi bez komentarza velons. I takie pytanie na marginesie, czy jesteś w ciąży?   :D  
Bo dostrzegłem u ciebie huśtawkę nastrojów.   :P  

Z tego co widzę to ty nabijasz sobie postów, nie on.    ;)  

A tak na temat, mam problem, mianowicie velaya cały czas nie chce mi odpalić, napisałem już wcześniej co mi wyskakuje, przeinstalowywałem moda kilka razy i nic. Czy to może mieć coś wspólnego z tym że mam G2NK zainstalowane na dysku D?

A próbowales odinstalowac wszystko co zwiazane z gothiciem a takze pliki po gothicu?

Oraz te rzeczy których nie potrzebujesz? Mi też wyskoczył ale wystarczy .że zrobiłem to co napisałem i tyle

NIE NIE JESTEM W CIĄŻY(jestem facetem)

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Muszę spróbować choć szczerze powiem że nie chce mi się czekać aż wszystko się znowu zainstaluje.
Zobaczymy co z tego będzie, dzięki.

A co do twojej "ciąży" to wiesz, ja wiem i wiedziałem że ty jesteś facetem, ale mimo to nick velons kojarzy mi się z welonem, a welon z kobietą i ślubem, a jak jest ślub to pewnie niedługo też dziecko będzie    :D

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
Ludzie :D   a o które skrzyżowanie chodzi w zadaniu trening, Tekhla wspomina o Raiperze z transportu bandytów przy skrzyżowaniu które przypomina "T" , o które skrzyżowanie chodzi :P  resztę sam se znajdę ;)   bd wdzięczny

Drax

Drax

Użytkownicy
posty22
  • Użytkownicy

Drax

Velaya - historia wojowniczki
#88 2009-11-02, 18:11(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 18:11)
Spoiler
Kiedy wyjdziesz z farmy onara natrafisz na skrzyżowanie 4 dróg które wygląda jak X a nie T ;d ale chodzi o to skrzyżowanie ;)

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
no przeszukałem ;)  ale nie znalazłem ^^  morze powiesz chociaż kierunek w którym należy szukać ? <maslane oczka>

przeszukałem juz wcześniej przed pisaniem posta na forum ^^

GeneralLee

GeneralLee

Użytkownicy
posty169
  • Użytkownicy
Spoiler
Idź z farmy Onara jakbyś szedł do Khorinis na pierwszym skrzyżowaniu miedzy polami patrz na prawo ( w strone Sekoba ) będą krzaki przeszukaj je

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade

Axel

#91 2009-11-02, 18:25(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 18:26)
Spoiler
W krzakach po prawej.

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Niebieskooki

Niebieskooki

Użytkownicy
posty276
Propsy30
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
dziękować ;)  ja szukałem po 2 stronie xD

BubelCk

BubelCk

Użytkownicy
posty17
  • Użytkownicy
Powie mi ktoś skąd kilof załatwię, oraz gdzie są pełzacze oprócz jaskini nieopodal kryjówki Dextera?

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy
Spoiler
Jak stoisz na tym skrzyżowaniu tyłem do farmy Onara, to rapier jest w krzakach po prawej stronie ^^
Sory, to było do posta niebieskookiego ;)

Axel

Axel

Użytkownicy
Król Mount & Blade
posty244
Propsy2
  • Użytkownicy
  • Król Mount & Blade
Spoiler
Pełzacze są w 2 tunelu w jaskini odszczepieńców (tam gdzie jest kaplica beliara i 3 baalów)

Mount & Blade i Dofus wymiatają :D

Jeżeli ktoś gra w Dofusa niech napisze do mnie na pw !

Wie is ezel? Ik.

Item editor - M&B

Azadi

Azadi

Użytkownicy
posty33
  • Użytkownicy

Azadi

#96 2009-11-02, 19:33(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 19:35)
Ten mod jak dla mnie jest ciekawszy od Gothica 2 - ma fajniejsze zadania,dialogi, wszystko ;)  Chętnie pograłbym w drugą część (gdyby takowa wyszła) To że ma trudne zadania to właśnie fajnie, lepiej niż z zadaniami np. idź zabij 4 wilki. Ja jak narazie mam problem z jedną misją - "Stara miłość" - żadnego punktu odniesienia ^^  Chociaż z drugiej strony, gdybym pochodził i pytał każdego takiego myśliwego to może i bym coś znalazł.

Co do kilofa, to ktoś tu chyba pomija dialogi x/

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja

Adanos
Administrator

#97 2009-11-02, 19:44(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 19:46)
Sergio, skąd ściągnąłeś moda i czym ściągasz?

Poza tym tu jest poradnik po niemiecku: http://velaya.worldofgothic.com/download/V...lettloesung.pdf ;)

Poza tym prosiłbym niektórych o trochę cierpliwości, zanim ktoś odpowie...

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy

Wojak

#98 2009-11-02, 19:49(Ostatnia zmiana: 2009-11-02, 19:55)
Muszę spróbować choć szczerze powiem że nie chce mi się czekać aż wszystko się znowu zainstaluje.
Zobaczymy co z tego będzie, dzięki.
nie wiem czy to pomoże, ale twórcy moda zalecają instalację tego patha:
http://www.worldofgothic.com/dl/?go=dlfile&fileid=122
mi się mod bez tego nie chciał uruchomić (bynajmniej wersja angielska...)

Btw: mod jest na tyle popularny że sporo informacji na temat przejścia można zdobyć dzięki google... brak znajomości języka to nie problem, bo google tłumaczy wyniki...

Kain

Kain

Użytkownicy
RAP-Fanatyk
posty311
Propsy100
  • Użytkownicy
  • RAP-Fanatyk
Ten mod jak dla mnie jest ciekawszy od Gothica 2 - ma fajniejsze zadania,dialogi, wszystko ;)  Chętnie pograłbym w drugą część (gdyby takowa wyszła) To że ma trudne zadania to właśnie fajnie, lepiej niż z zadaniami np. idź zabij 4 wilki. Ja jak narazie mam problem z jedną misją - "Stara miłość" - żadnego punktu odniesienia ^^  Chociaż z drugiej strony, gdybym pochodził i pytał każdego takiego myśliwego to może i bym coś znalazł.

Spoiler
Idź tam gdzie w zwykłym GIINK był Czarny Troll to niedaleko tej jaskini będzie myśliwy imieniem Grimbald ^^  to jest kochaś Thekli

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry