(P)osłowie zarejestrowali się na forum? 2504 5

Ankieta

j/w

Tak
28 (54.9%)
Tak
6 (11.8%)
Nie! (Edit By Fenix)
17 (33.3%)

Głosów w sumie: 48

O temacie

Autor

Zaczęty 19.10.2009 roku

Wyświetleń 2504

Odpowiedzi 5

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

(P)osłowie zarejestrowali się na forum?
2009-10-19, 19:59(Ostatnia zmiana: 2009-10-21, 14:55)
Moderatorom proponuje uważniejsze przyglądanie się działowi "twórczość modderska" oraz całej hulance jaka ma tam ostatnie miejsce. Ja rozumiem to i tamto, ale pewien poziom merytoryki powinien być jednak trzymany w miejscach forum, które są dla niego najbardziej istotne i reprezentatywne. Nie chce mi się przytaczać przykładów ale wystarczy wejść i poczytać bo niesamowicie treściwych postów typu "jahahaha", "zomfg lol xD" czy zwykłych napinek ze strony nowych "modderów" tam nie brakuje

edit: jednak przykładzik będzie: http://themodders.org/index.php?showtopic=...amp;#entry68674

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Racja, czasem zapominam, że mogę z tym zrobić porządek.
Już po woli ogarniam.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

Thoro
The Modders

(P)osłowie zarejestrowali się na forum?
#3 2009-10-24, 10:41(Ostatnia zmiana: 2009-10-24, 10:45)
Ja pierdole. Co to w ogóle za demokracja skoro wybierani są ludzie zależni od organizacji, ta organizacja jest zależna od innej a ta od zakonu, sekty, czy chuj wie czego co narzuca odgórny pogląd i działanie w ich interesie?

Zysk

Zysk

Użytkownicy
posty606
Propsy451
  • Użytkownicy
nie rozumiem w czym problem, każda organizacja ma prawo wyrzucić członków, którzy nie przestrzegają jej zasad. nie mogą się równocześnie należeć do "zakonu" podkreślając zbieżność poglądów i działać niezgodnie z jego zasadami.

Thoro

Thoro

The Modders
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
Ale tu nie chodzi o reguły jakichś organizacji typu RK czy WLNP a pobudki i zasady z jakich dostępne jest samo "sejmostwo" dla takich ludzi. W mojej opinii na sejm powinny być wybierane wyłącznie osoby, które w pierwszej kolejności coś osiągnęły i się czegoś dorobiły w życiu prywatnym (również finansowo), bo jak powierzyć władzę i nadzieję "zmian" człowiekowi, który nie potrafił sobie ułożyć własnego życia? To samo tyczy się hajsu, bowiem działalność poselstwa powinna być w większym stopniu filantropijna pomijając drobne opłaty "operacyjne", ale tu też bez bez jakichś zjebanych immunitetów i innego gówna dla "kolesi". Jeśli ktoś idzie do sejmu z wyłączną ambicją wydojenia hajsu czy reprezentowania interesów zewnętrznej osoby czy organizacji (pomijając stricte polityczne) to jest to patologia i takie coś powinno być wyeliminowane właśnie przez jak największe obcięcie płac i przywilejów, zwiększenie obowiązków oraz danie do zrozumienia, że poselstwo to przede wszystkim posługa a nie góra bezpodstawnych przywilejów i zadanie polegające na robieniu wszystkich dookoła (włącznie z współpracownikami i własną partią) w chuja.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry