[G2NK] Zły Sen/The Nightmare PL 98003 107

O temacie

Autor LMVIII

Zaczęty 17.02.2008 roku

Wyświetleń 98003

Odpowiedzi 107

Kibol

Kibol

Użytkownicy
posty32
Propsy4
  • Użytkownicy

Kibol

Gothic: Zły Sen PL (G2NK)
#60 2008-06-02, 17:04(Ostatnia zmiana: 2008-06-02, 18:30)
Mógłby ktoś wrzucić tę łatkę spolszczającą  na inny serwer? Z obecnego jakoś mi się nie ściąga.

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy

Strickland

#61 2008-06-02, 18:01(Ostatnia zmiana: 2008-06-02, 18:04)
Nie wiem dlaczego ci się nie sciaga, ale prosze.

http://rapidshare.com/files/119572787/TheN....2_pol.exe.html

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
gdzie jest ten magiczny kilof do rozwalenia tego nasypu?
Ktoś by mógł zrobić solucje :P

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Kibol

Kibol

Użytkownicy
posty32
Propsy4
  • Użytkownicy

Kibol

#63 2008-06-10, 16:57(Ostatnia zmiana: 2008-06-10, 16:57)
Wejdź na ten wielki most, idź w stronę wodospadu i w lewo po półkach skalnych.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
a ten pręt dla sepleniącego i czarna ruda to gdzie to znajdę?
mam problemy ze znalezieniem kilku rzeczy więc mogę często pisać ( może ktoś zrobi mini solucje :P  )

89% graczy uważa że najważniejsza jest grafika, jeśli należysz do tych 11% wklej to do podpisu.

Szkodnik
  • Gość
Pręt(y) będziesz mógł kupić u Braggi ale dopiro jak wykonasz misje dla krasnoludów, 3 czarne rudy są w takiej grocie koło jeziora z wodospadem ale bronią jej wargi(chyba 3). Aha jedną czrną rudę da ci Xardas. Pamiętam że ja zebrałem jeszcze 2 bryłki u innych osób musisz tylko popytać.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
no spoko... a kto uczy siły? Bo wiem że ten Brandon chyba ma tak na imie ten pirat ale on chce jakiś specjalny trunek a ja już mu dałem wszystko co dało się kupić a on dalej chce coś innego

Kibol

Kibol

Użytkownicy
posty32
Propsy4
  • Użytkownicy

Kibol

#67 2008-06-10, 21:16(Ostatnia zmiana: 2008-06-10, 21:16)
Zrób dla niego bimber z poganek. Nie da się go u nikogo kupić.

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

#68 2008-06-10, 23:01(Ostatnia zmiana: 2008-06-10, 23:24)
A uczy ktoś Walki bronią Jednoręczną?
Zeby nie było to sprawdzałem już większość osób ale jakoś żadna z napotkanych nie miała takiej opcji....

Aha i jak wykonać zadania :
1/ Pompa
2/ tą z Gregiem - chodzi o te przejście do tych ( chyba )koczowników - tam gdzie ten Irdałt itd.

Aha i gdzie mogę znalezć stal  do tej czarnej rudy żeby ją przekuć.

i gdzie mogę znajść tą kopalnie rudy dla gnomów...

Raito
  • Gość
czemu nie dziala spolszczenie?

Kibol

Kibol

Użytkownicy
posty32
Propsy4
  • Użytkownicy

Kibol

#70 2008-06-11, 19:49(Ostatnia zmiana: 2008-06-11, 19:52)
A uczy ktoś Walki bronią Jednoręczną?
Zeby nie było to sprawdzałem już większość osób ale jakoś żadna z napotkanych nie miała takiej opcji....

1/ Pompa
2/ tą z Gregiem - chodzi o te przejście do tych ( chyba )koczowników - tam gdzie ten Irdałt itd.

Aha i gdzie mogę znalezć stal do tej czarnej rudy żeby ją przekuć.

i gdzie mogę znajść tą kopalnie rudy dla gnomów...
Morgan uczy broni jednoręcznej

Pompy jeszcze nie zrobiłem, ale wiem, że znajduje się ona wysoko na skałach nad plażą piratów.

Greg na płaskowyżu - jak już się dostaniesz do obozu, znajdź Grega przed jego chatką i mu o tym powiedz.

Stal sprzedaje Bragga, ale nie wiem gdzie można to przetopić, albo znaleźć pręt przetopiony z czarną rudą.

Kopalnia rudy jest pod płaskowyżem na którym początkowo stoi Greg i pilnuje jej ork elita (w środku też jest paru orków).
czemu nie dziala spolszczenie?
Mi działa

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy
co do tej kopalni to wybiłem tych orków i ide do władcy gnomów ale on mi mówi zebym szukał dalej... co mam zrobic?

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy
1/ Pompa

Teleportujesz się na statek (runa od Xardasa) skaczesz do wody i wspinasz się po skałach kierując się na młyn)

co do tej kopalni to wybiłem tych orków i ide do władcy gnomów ale on mi mówi zebym szukał dalej... co mam zrobic?

Jaeli wytłukłeś orków przed wykonaniem zadania, musisz zabrać do kopalni gnoma, który miał ci pomóc i poczekać aż do ciebie zagada, że orków już nie ma (ale tego pewien nie jestem bo dawno w to grałem)

Berserker

Berserker

Użytkownicy
posty90
Propsy15
  • Użytkownicy

Berserker

#73 2008-06-14, 16:08(Ostatnia zmiana: 2008-06-15, 09:22)
Witam.
Jestem już w 2 rozdziale i teraz szukam tego Łazata. Wypełniłem zadania dla koczowników, zdobyłem zbroje i Magiczny Miecz i jeden z Koczowników powiedział mi że jeżeli chce dalej szukać Łazata to mam zejść o północy do podziemi...  i tu tkwi problem bo nie wiem gdzie dokładnie są te podziemia. Prosiłbym o pomoc...

Szkodnik
  • Gość
Musisz iść w nocy chyba po 24.00 jest taka jaskinia w ziemi(niedaleko wejścia do zamku),jaskinia będzie zamknięta i będą tam znaki zapytania. Aby tam wejść musisz "otworzyć" śmierć Łazata(powinieneś mieć ją w ekwipunku), a wejście powinno stanąć przed tobą otworem. Potem będziesz musiał użyć mikstury przemiany w gnomy, ale to już sam zobaczysz....chociaż z tą śmiercią Lazata nie jestem pewien...może to było z innym questem a zreszta sam sprawdź.

Aerial
  • Gość

Aerial
Gość

#75 2008-08-05, 22:53(Ostatnia zmiana: 2008-08-05, 23:47)
Hmm mam problem. Zorganizowałem ten rytuał ładowania Runy. Problem w tym, że Xardas nie ma zamiaru skończyć "tryskać"  :)  Cały czas wybucha energią, i nie ma innych opcji dialogowych. Poczekałem tydzień i dalej jest to samo. Co mam robić ?

Gebels

Gebels

Użytkownicy
posty4
  • Użytkownicy
Witam! Mam problem praktycznie na początku gry a mianowicie dochodzę do kanionu z tym orkiem XyZanem i dalej nie wiem co robić... Nastała mi noc i miałem ograniczoną widoczność ale znalazłem głaz i chce coś zrobić z nasypem skalnym to mi pisze: Brak odpowiedniego przedmiotu... Gdzie jest dokładnie ten przedmiot ??? Szukałem zgodnie z instrukcjami Kibola ale nic nie znalazłem...

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Witam, mam taki problem, że utknąłem i nie wiem co mam dalej robić. Jestem na początku drugiego rozdziału, mam aktywne zadania: 'szukanie Łazata', 'greg chce sie dostać na płaskowuż', i 'dostarczenie listu od tego dr. z plaży'. Mam już zbroje paladyna, wszystkie poprzednie zadania mam wykonane. Domyślam się, że trzeba dostać sie do obozu tylko nie wiem jak(??). Dodam, że czytałem tą kartkę z drzewa przed obozem wielokrotnie i w wielu miejscach, ale pisze: "nie działa" czy jakoś tak.

Jeśli ktoś wie, co powinienem zrobić prosiłbym o odp.

Z góry dzięki.

P.S. Jestem nowy na forum

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Temat, który założyłeś usunąłem.

A wracając do twego problemu... byłeś u gnomów?

tyson90

tyson90

DreamVader
posty389
Propsy143
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

tyson90
DreamVader

#79 2009-06-15, 13:58(Ostatnia zmiana: 2009-06-15, 15:09)
Dla gnomów odbiłem już kopalnie, naprawiłem piec, Sepleniący naprawił statek, kupiłem zbroje paladyna... chyba że jest coś jeszcze to tego raczej nie zrobiłem..

EDIT:// rozmawiałem już ze wszystkimi (piraci, gnomy, Xardas, XynZyn). I jeszcze zauważyłem coś: nad jaskinią gnomów w szczelinie na suficie pare razy widziałem Orka Zjawę, raz nawet wpadł do jaskini ale w opcjach dialogowych był tylko 'KONIEC'. Nie wiem czy to jakiś błąd może czy coś...

Start | News | FAQ | Solucja | Poradnik | Download | Final Song | MP3

-Dlaczego kucharze faceci są lepsi od kobiet?
-Bo żeby zrobić prawdziwy żurek, trzeba mieć jaja.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry