[G2NK] Zły Sen/The Nightmare PL 98002 107

O temacie

Autor LMVIII

Zaczęty 17.02.2008 roku

Wyświetleń 98002

Odpowiedzi 107

drzazga17

drzazga17

Użytkownicy
posty38
  • Użytkownicy
no to, to mi juz paladyni powiedzieli ino to jest chyba w tej wiezy, gdzie dzrzwi sa na dwignie i sie zamykaja jak wlaze na gore xd

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Bo dźwigni masz nie ruszać. Nie wiem po co ona tam jest. Jak wchodzisz po drabinie, to drzwi same się otworzą. Ja bym na twoim miejscu uznał to za bug (tak naprawdę to nie jest bug) i użyłbym marvina.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
Mam problem. Otóż mam ten magiczny miecz i zbroję. O ile dobrze znalazłem jaskinia znajduje się na wschód od zamku. Jest tam skała blokująca wejście. Jak mam wymówić zaklęcie? Nie mam żadnej kartki z formułką, ani nic się nie wyświetla przy tym wejściu. Proszę o pomoc.

LMVIII

LMVIII

Użytkownicy
posty49
Propsy5
  • Użytkownicy

LMVIII

Gothic: Zły Sen PL (G2NK)
#43 2008-03-19, 20:01(Ostatnia zmiana: 2008-03-19, 20:04)
Idziesz do koczowników, kradniesz komuś łóżko, kimasz do północy, następnie podchodzisz do kamienia kilikasz myszką wchodzisz do środka robisz rozpierduchę i ... powodzenia...

Acha, byłbym zapomniał: Na koniec piszesz obszerną recenzję, ilustrujesz ją (z moich obserwacji bez obrazków ludziom nie chce się czytać...) następnie pozwalasz mi opublikować ją na www.gothicmods.info <_<

www.gothicmods.info

Gothic Mody - Twoje źródło informacji na temat modyfikacji dla gry Gothic! Wywiady, recenzje, opisy i wiele wiele innych.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

#44 2008-03-19, 20:07(Ostatnia zmiana: 2008-03-19, 20:10)
Właśnie w tym problem, że nic nie działa. Próbowałem w każdym możliwym miejscu przy kamieniu i nic nie mogę zrobić <_<   mam te wszystkie przedmioty, jest północ, wszystkie zadania wykonane. Mam nadzieję, że to nie jest żaden bug.

Edit. Jak uda mi się przejść i jak czas pozwoli to i owszem :D

LMVIII

LMVIII

Użytkownicy
posty49
Propsy5
  • Użytkownicy
Hmm, jaskinia jest w tym samym lasku co leżał martwy paladyn. pomiędzy zamkiem a obozem koczowników... jak podchodzisz do skały to wyświetla się znak zapytania i trzy kropki.

Jak w nią klikniesz to co się wyświetla???

www.gothicmods.info

Gothic Mody - Twoje źródło informacji na temat modyfikacji dla gry Gothic! Wywiady, recenzje, opisy i wiele wiele innych.

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold
No tak, to już wiem w czym problem. Nie ta jaskinia <_<  najprawdopodobniej chciałem wejść do tej jaskini, z której przeteleportuje mnie do Xardasa.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust

Baster

#47 2008-03-19, 21:40(Ostatnia zmiana: 2008-03-19, 21:43)
W tej jaskini co jest Łazat, jest takie wybrzuszenie skały, co uniemożliwia wejście do niej. (to już po aktywowaniu kamienia). Są dwa sposoby - pijesz miksture gnomów (przecież mówił, że jeszcze się przyda :P  ), no i oczywiście mój ulubiny - marvin :D

P.S. Sorry <_<   źle zrozumiałem ... Ale na pewno komuś się moja odp. przyda ;)

Dreamerion

Dreamerion

RaveN Studio
too old too cold
posty508
Propsy809
ProfesjaKompozytor
  • RaveN Studio
  • too old too cold

Dreamerion
RaveN Studio

#48 2008-03-19, 21:44(Ostatnia zmiana: 2008-03-19, 21:45)
Mi tylko miejsce jaskini ciążyło, reszta to pestka. Mam kiepską orientacje w terenie i przenosi się to też na gry <_<  gra już pokonana. Jak mnie natchnie to jutro napiszę tę recenzję.

Edit. Spoko Oszust :D

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
Trochę nie łapię się w tym modzie, nie wiem dlaczego. Może dlatego że po prostu nie lubię latać po levelach w tą i z powrotem.
Więc tak:
Przekonałem gnomy, zaprowadziłem ich do jaskini,  wracam do Xardasa i mam zadanie poszukiwania łazata, gadałem z takim orkiem Xynzych czy jakoś tak i on mnie zaprowadził pod tą kopelnie z gnomami i stoję w miejscu. Co teraz trzeba zrobić?

LMVIII

LMVIII

Użytkownicy
posty49
Propsy5
  • Użytkownicy
Już było http://themodders.org/index.php?showtopic=...post&p=7061

a jak już tam będziesz to dobrze się przyjrzyj drzewu (obejdź je dookoła) przed wejściem do obozu uciekinierów...

Powodzenia...

www.gothicmods.info

Keretsel

Keretsel

Użytkownicy
posty312
Propsy10
ProfesjaProgramista
  • Użytkownicy
To już zrobiłem... tylko w tym obozie jest pusto. Chodzi Ci o to co trzeba było zebrać kartkę i po przeczytaniu jej dało się przejść?

LMVIII

LMVIII

Użytkownicy
posty49
Propsy5
  • Użytkownicy
tak o to... jak Przejdziesz to podchodzi do Ciebie Idrał i wykonujesz dla niego zadanka...

www.gothicmods.info

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Znalazłem parę błędów podczas grania. Jak znajdę to jeszcze napiszę.

Dialog z Dr. Pymonte
Myślę, że jest. Idź i pogadaj z pogadaj z naszymi.
Opis misji (List dla Idrała...): Mam zanieść list Idrałowi, go to zrobię Dr. Pymonte nauczy mnie grać na kobzie.
Dialog z Xardasem
Nie dla tego wybudowałem tu swoją wieże, żeby wysłuchiwać twoich głupich pytań!

Opis misji (Poszukiwanie Łazata): Muszę znaleźć Łazata, ale jak tego dokonać? Może ChynZyn którego spotkam tam gdzie ostatnio coś mi wyjaśni.

Opis misji (Runa powrotu na statek): Stary dał mi runę teleportującą na statek, Kto wie może się przyda?!

Dialog z Zkar
Jasne, jeśli masz 50 kawałków rudy... to możemy porozmawia

Dialog z Braggą
A... Ten stary pierdoła! Tak, ale to on zbudował swoją wieże w miejscu gdzie przypuszczalnie znajduje się dużo rudy. A to była dla nas zniewaga...

Wspaniale! Zaraz wyśle tam górników, zajmiemy się tą rudą.
Nie zawiodłeś nas! Daruje tobie oto 500 złotych monet. Powiedź Xardasowi, że nie będziemy już kopać pod jego wieżą.

Dialog z Orkiem- zjawą
A jednak udał ci się wydostać z tej łódki? Znowu czekają na ciebie wielkie wydarzenia!

Dialog z XyZynem
Xardas znowu kazał mi zaprowadzić ci

Dialog z Garettem
Pamiętasz mnie? Jestem Gerett. Jak będziesz czegoś potrzebował, zgłoś się do mnie.

Opis misji(Gdzie ja jestem?)
Zdeje się, że zostało mi już tylko jedno...

I te na screenach zaznaczyłem na czerwono:

gundam

gundam

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

gundam

#54 2008-04-07, 23:26(Ostatnia zmiana: 2008-04-07, 23:29)
Ja mam taki problem:
 Jestem niemal na początku, zaraz po zeskoczeniu z okrętu i gadce z duchem orka, po którym w dzienniku został głupawy wpis.
Oczywiście znalazłem kamień, za którym jest drabina, ale powiedzcie mi, czemu nie mogę na nią wejść? TZN wspinam się  ale gdy postać stanie na górze, to zaraz spada.:P

Gerry Rafferty

Gerry Rafferty

O.D.A.L.
posty478
Propsy839
Profesjabrak
  • O.D.A.L.
O ile dobrze pamiętam, to tą drabiną miałeś zejść do orka-zjawy. Po rozmowie z nim natomiast na lewo wzdłóż skał. Ja to tak pamiętam.

gundam

gundam

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Nie no przecież sam ork mówi o czymś z ukrytym kamieniem, a jak podszedłem do drabinki, top się znikąd dobył głos orka. Btw na początku trzeba wejść jakoś do tej wierzy?

Wojak

Wojak

Użytkownicy
posty67
Propsy9
  • Użytkownicy

Wojak

#57 2008-04-08, 10:43(Ostatnia zmiana: 2008-04-08, 10:45)
Cytat: gundam link=topic=750.msg11749#msg11749 date=Apr 8 2008, 09:24\'
Nie no przecież sam ork mówi o czymś z ukrytym kamieniem, a jak podszedłem do drabinki, top się znikąd dobył głos orka. Btw na początku trzeba wejść jakoś do tej wierzy?

Wieżę olej. Na polanie gdzie był ork zjawa jest drogowskaz #msgote author=gundam link=topic=750.msg11749#msg11749 date=Apr 8 2008, 09:24\']Nie no przecież sam ork mówi o czymś z ukrytym kamieniem, a jak podszedłem do drabinki, top się znikąd dobył głos orka. Btw na początku trzeba wejść jakoś do tej wierzy?[/quote]

Wieżę olej. Na polanie gdzie był ork zjawa jest drogowskaz tędy droga#msgote author=gundam link=topic=750.msg11749#msg11749 date=Apr 8 2008, 09:24\']Nie no przecież sam ork mówi o czymś z ukrytym kamieniem, a jak podszedłem do drabinki, top się znikąd dobył głos orka. Btw na początku trzeba wejść jakoś do tej wierzy?[/quote]

Wieżę olej. Na polanie gdzie był ork zjawa jest drogowskaz - drogowskaz wskazuje przepaść, ale niedaleko (po prawej) jest drabina, którą schodzisz na dół. Na dole, kawałek dalej czeka ork z krwi i kości, który zaprowadzi cię dalej...

gundam

gundam

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

gundam

#58 2008-04-08, 10:56(Ostatnia zmiana: 2008-04-08, 11:19)
Dzięki, właśnie się zastanawiałem co ma ten drogowskaz tam znaczyć, bo drogi przez roślinnoość nie widziałem:)

Edit:

Ahaha, z tą drabiną już nie aktualne, no lol to właśnie była ta, która sie schodziło do orka, rtyle, ze ja do niej dotarłem całkiem inną drogą, bo wcześniej sobie zszedłem z  klifów:P

I jeszcze głupi problem, ten ork chce dwa razy cztery sztuki tego  mięsa z preriowego ścierwojada, tylko, ze za drugim razem bestie są tylko trzy, a nigdzie w pobliżu nie widzę kolejnego do ubicia.

Baster

Baster

Użytkownicy
Root Oszust
posty184
Propsy11
  • Użytkownicy
  • Root Oszust
Wcześniej ubiłeś czy cos... Powinien gdzies byc, u mnie był ^^

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry