[G1] Władca Duchów 43423 59

O temacie

Autor Sergio

Zaczęty 11.09.2009 roku

Wyświetleń 43423

Odpowiedzi 59

ADOLF

ADOLF

Użytkownicy
posty51
Propsy1
  • Użytkownicy

ADOLF

Gothic: Władca Duchów
#40 2009-12-31, 19:54(Ostatnia zmiana: 2009-12-31, 21:25)
Nie moge znaleść tego pierścienia powietrza, może ktoś da jakąś wskazówke

CPU: AMD Phenom II X4 840 3.2 GHz

GPU: MSI Nvidia GeForce GTS OC 450 1GB

RAM: Elixir 4 GB 1600 MHz

Mobo: AsRock N68-GS3 UCC

skotar

skotar

Użytkownicy
posty26
  • Użytkownicy
Ila mniej wiecej godzin gry oferuje ten mod ?

Sergio

Sergio

Użytkownicy
Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
  • Główny scenarzysta, skrypter i założyciel teamu
Ila mniej wiecej godzin gry oferuje ten mod ?

To zależy od poziomu twojej inteligencji, jeżeli szybko kojarzysz fakty i znasz dobrze świat gothic to raczej max 2h

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

WielkiFanPL

WielkiFanPL

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
Sergio, napisz mi gdzie znajdę tą najstarsza latającą istotę...  Poszedłem za wskazówkami, doszedłem do fortecy. Wydawało mi się że te najstarsze istoty to Harpie, ale nie mogę zdobyć ich krwi. Pomóż!!!

LordAndre

LordAndre

Użytkownicy
posty9
  • Użytkownicy

LordAndre

#44 2010-02-02, 16:42(Ostatnia zmiana: 2010-02-02, 16:42)
Spoiler
przejdź mostem od fortecy tam jest prastara harpia

WielkiFanPL

WielkiFanPL

Użytkownicy
posty8
  • Użytkownicy
I mam następny problem... Znalazłem wszystkich magów, pierścienie też, oddaje je Arcymagowi, on teleportuje mnie do podziemi, spotykam tam posłańca śmierci. Gadam z nim, i mówię ze chcę cię przyłączyć do Beliara, i wtedy gra mi się wyłącza. Nie wiem czemu, nie wyświetla się żaden komunikat.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
I mam następny problem... Znalazłem wszystkich magów, pierścienie też, oddaje je Arcymagowi, on teleportuje mnie do podziemi, spotykam tam posłańca śmierci. Gadam z nim, i mówię ze chcę cię przyłączyć do Beliara, i wtedy gra mi się wyłącza. Nie wiem czemu, nie wyświetla się żaden komunikat.

Nie wyświetla się bo nie umiałem tego dodać  :D
Przeszedłeś już moda.

Zachęcam do oglądania mojego kanału na youtube, może nie jestem teraz jakimś mistrzem ale rozkręcam się. Hit na ten moment: http://www.youtube.com/watch?v=vzOXV0Nb658 Dla wszystkich tych którzy nie mają nic przeciw porcji śmiechu w oparciu o gothic.

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
Sergio Mi w WD nie ma dialogów. co jest?(się nie wyświetlają)

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy

Sergio

#48 2010-02-03, 19:42(Ostatnia zmiana: 2010-02-03, 19:45)
Cytat: fifka link=topic=7219.msg81529#msg81529 date=Feb 3 2010, 09:16 AM\'
Sergio Mi w WD nie ma dialogów. co jest?(się nie wyświetlają)

Najwyraźniej pobrałeś jakąś schrzanioną wersję, ale olej to, naprawdę ten mod to nic ciekawego.  :D
Zawsze wiedziałem że stać mnie na więcej, zawsze chciałem to zrobić ale zbyt dużo rzeczy mnie teraz ogranicza. Dlatego zrobiłem sobie przerwę w moddingu, ale bez obaw.......POWRÓCĘ W CHWALE!

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#49 2010-02-03, 22:31(Ostatnia zmiana: 2010-02-03, 22:31)
yhym ja jak skończę się bawić z światem do D.S.To ci trochę dam wskazówek do robienia filmów

a i THX za skrypty od WD

Naprawdę dokopałeś się do postów typa nieaktywnego na forum od 10 lat? Weź wyjdź z domu.

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
a i THX za skrypty od WD

Czemu mi dziękujesz? Link do nich jest w ukończone modyfikacje - zestaw pomocy i lokacji (czy coś w tym stylu)  :D

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader
OK ja narazie robię ten świat i mi nie idzię

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy

Sergio

#52 2010-02-04, 17:34(Ostatnia zmiana: 2010-02-04, 17:34)
bo c_ _ _ a jesteś    :P  

Nie obrażaj się

fifka

fifka

DreamVader
posty563
Propsy50
ProfesjaTłumacz
  • DreamVader

fifka
DreamVader

#53 2010-02-04, 17:35(Ostatnia zmiana: 2010-02-04, 17:46)
świat jest dobry ale nie umiem zmapować i dodać unvarpa + miasta ,obozy i góry

Kawalorn

Kawalorn

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

Kawalorn

#54 2010-07-29, 11:05(Ostatnia zmiana: 2010-07-29, 11:15)
Ja mam takie pytanie. Otóż jeden gość powiedział mi, że lepiej nie dołączać do obozu, bo potem nie będę mógł dołączyć do Zakonu, Bractwa... no to poszedłem bez gildii (hehe, bez sensownej zbroi w pierwszym rozdziale przebijałem się przez orków i orkowe psy). Widocznie gość się pomylił, bo dla testu przed rozmową z arcymagiem zakonu (już po zyskaniu poparcia 4 magów) ustawiłem sobie gildię cień, no i jednak dołączyłem do zakonu. Mam więc pytanie: czy już po dołączeniu do zakonu mogę dołączyć do jakiegoś obozu? :D  I awansować? I do którego momentu mogę przechodzić fabułę, żeby nie nabroić sobie w modzie? (wiadomo, że np. kiedy dostanę się do Xardasa, to nie przekonam magów już, bo coś tam się nabroi - nie piszę, co, żeby nie spoilerować) Bo jak z tymi pierścieniami mam się dostać do Saturasa... no cóż, wolałbym pokojowo (na logikę, to pewnie nikt nie udostępni dobrowolnie pierścienia, ale warto zobaczyć, co się stanie, wy mi nie mówcie :) ), a to w podstawce dopiero po śmierci Y'beriona. A że z powodu tego zamieszania mam dość kombinowania, to nie chcę znów sprawdzać, czy uda się wcześniej. No i jak z Corristo pogadam, skoro on siedzi wewnątrz siedziby? Zechce ze mną gadać, nie będzie się czepiał, co ja tam robię?

Sergio

Sergio

Użytkownicy
posty449
Propsy12
  • Użytkownicy
Zmiana gildii przez kody często wiele w grze nie zmienia. Jak miałem gildię wrogą do wszystkich i ją sobie kodami zmieniłem na jakąś pokojową to i tak mnie wszyscy atakowali   ;)
Co do fabuły to myślę, że kiedy jesteś w już w zakonie to możesz ją spokojnie wykonywać. Najwyżej później będziesz musiał zabić kilku ludzi by dokończyć moda   ;)

Werewolf

Werewolf

Użytkownicy
Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
posty6343
Propsy2477
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Zielony goblin - za dnia biznesmen, w nocy złoczyńca
Gdzie moge znaleźć pierscien powietrza? Przeszukałem chyba 3/4 kolonii i przejrzalem cały temat... niestety, żadnej podpowiedzi.

http://chomikuj.pl/Thorus12/ = Mody do Gothica - Przeznaczenie, Ludzie z Górniczej Doliny i inne! Mody do RimWorlda!

KOMPUTER:
Spoiler
Windows 7 Professional 64-bit SP1
-Intel Core i7 @ 4.00GHz   Technologia Haswell 22nm
-8,00GB 2-Kanałowy DDR3 @ 666MHz (9-9-9-24)
Gigabyte Technology Co., Ltd. Z97X-Gaming 3 (SOCKET 0)   28 °C
-X220W D-sub (1680x1050@60Hz)
-4095MBNVIDIA GeForce GTX 980 (Gigabyte)
-931GB Western Digital WDC WD10EZEX-08M2NA0 SCSI Disk Device (SATA)
-ASUS DRW-24F1ST a SCSI CdRom Device
-Realtek High Definition Audio

andryjan

andryjan

Użytkownicy
posty10
  • Użytkownicy
Czy mógłby ktoś wrzucić raz jeszcze ten pokaz slajdów na koniec moda?

darkoriat

darkoriat

Użytkownicy
posty2
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Ja mam 2 pytania .
Gdzie jest Arcy-mag żywiołów
Gdzie jest to stworzenie którego mamy zdobyć krew ( zadanie od maga powietrza )

gothic1210
  • Gość
Link z Magazynu Modów (Mega.com)
Nowy link do pobrania. 

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry