dr house 13911 26

O temacie

Autor

Zaczęty 1.09.2009 roku

Wyświetleń 13911

Odpowiedzi 26

Radixxx

Radixxx

Użytkownicy
posty78
Propsy3
  • Użytkownicy
Wycinka o dr. Housie z wp.pl

"Dr House "

House, laureat dwóch Złotych Globów to jeden z najlepiej ocenianych i najchętniej oglądanych około-medycznych programów telewizyjnych w USA.

Poznajcie doktora House'a! Nie cierpi ludzi, szczególnie pacjentów. Jest cyniczny i szczery do bólu. Nie zależy mu na nikim i zawsze daje to odczuć innym. Na dodatek jest genialnym lekarzem, który potrafi rozwiązać nawet największą zagadkę medyczną.

Żadna Głupia Spółgłoska

Żadna Głupia Spółgłoska

Użytkownicy
Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
posty2557
Propsy3534
ProfesjaGracz
  • Użytkownicy
  • Mniejszość Żydowska na HMS Stuleja
czemu jest fajniejszy ode mnie?
Czemu nie miałby być?

Często odkrywa się, jak naprawdę piękną jest rzeczywiście piękna kobieta dopiero po długim z nią obcowaniu. Reguła ta stosuje się również do Niagary, majestatycznych gór i meczetów, szczególnie do meczetów.
Mark Twain

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica
Przede wszystkim, nie jest anonimowym napisem nad obrazkiem, który zmienia się co miesiąc. Nie pisze postów, których długość zniechęca do czytania, a swoim postępowaniem w znikomym stopniu odbiega od zachowań swoich kolegów.

Dopracuj humor. Nawet nie jesteś w 1/4 tak śmieszny jak jasiek śmietana, a gdzie ci do pięt doktora.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską

ciężko mi to nawet skomentować i w sumie szkoda czasu

Gother

Gother

Użytkownicy
Nieskromny Mistrz Gothica
posty457
Propsy260
ProfesjaScenarzysta
  • Użytkownicy
  • Nieskromny Mistrz Gothica

Gother

dr house
#24 2009-09-02, 16:00(Ostatnia zmiana: 2009-09-02, 16:01)
nadal nie wiem o co chodzi z tym gościem, dlaczego jest popularny, czemu się nie goli i czemu jest fajniejszy ode mnie?
Głupie pytanie, seria głupich odpowiedzi.

Postać tego doktora jak każda inna. Kamera rejestruje jego zachowanie podczas róznych sytuacji. Facet wcale nie jest fajniejszy niż ty czy ja. Wielu ludzi, ktorych znam przebija tego gostka w aspekcie oryginalności. I to wcale nie dlatego, że kumpluję się z jakimiś czubami. Jak wspomniał Kazzmir to kwestia scenariusza. Prowokuje do pewnych zachowań, uwydatniając na ogół przeciętne cechy.

Wolę Howarda (Detektyw Monk)

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Głupie pytanie, seria głupich odpowiedzi.

Dlaczego? Obejrzałem pobieżnie kilka odcinków i nie zrozumiałem fenomenu serialu dlatego też chciałem wiedzieć czemu się to ludziom podoba i co widzą w tej postaci. Teraz już wiem i o to chodziło. Swoją drogą dziś udało mi się natrafić na housa w AXN (po raz pierwszy przysiadłem do telewizora z zamiarem od... 4 lat :) ) i nawet widziałem kawałek i było całkiem fajne. Niestety nie mogłem dokończyć.

DzikiBen

DzikiBen

Użytkownicy
Niewielki Mistrz Gothica
posty638
Propsy602
ProfesjaSkrypter
  • Użytkownicy
  • Niewielki Mistrz Gothica

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry