Pytania i problemy techniczne 285357 337

O temacie

Autor luke

Zaczęty 13.02.2008 roku

Wyświetleń 285357

Odpowiedzi 337

radekl

radekl

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy
Tytułu nie znam ale mam link do niej
http://rapidshare.com/files/159963581/Prze..._322_y.mp3.html
Kiedyś to będzie hicior ;]

shergar

shergar

Moderator działu
Darth Revan
posty872
Propsy1303
Profesjabrak
  • Moderator działu
  • Darth Revan
To Avalon wer. szanty i niestety moje wykonanie :D

Każda podróż zaczyna się od pierwszego kroku... Ale to nie cel podróży kształtuje ludzką duszę, tylko droga, która do niego zmierza...

magik

magik

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
problem z pradawnymi. prosze o szybka pomoc. sprawdzilem i nie ma tego w solucji a tematy ze starego forum nie dzialaja. wiec tak gdy zabijam tego typka ktory prosil o krew ognionoscy ma on przy sobie teleport, ktory przenosi mnie nad ten zamek z gornem i kamieniem ogniskujacym, jest tam paru umarlakow ktorych skroilem oraz teleport wchodze do niego i przenosi mnie do jaskini z czarnym magiem, po jego zabiciu zorientowalem sie ze jestem w jaskini bez wyjscia jest tylko teleport w droge powrotna, nie wiem jak dostac sie na opisywana w solucji wyspe z urizielem, cos czuje ze rozwiazanie jest banalne ale za cholere nie wiem co mam robic dalej:D prosze o pomoc

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
W zatopionej wieży Xardasa.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

magik

magik

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
ale co w zatopionej wierzy xsardasa? dalej prosze o pomoc:)

Bruce

Bruce

Użytkownicy
posty100
Propsy4
ProfesjaTłumacz
  • Użytkownicy
To była odpowiedź dla zelazko, a jeśli chodzi o twój problem, to jest wyjście, tylko odrobinę niewidoczne. Przejdź się po obrzeżach jaskini i znajdziesz tunel prowadzący na powierzchnię.

Tomorrow comes tomorrow goes
But the cloud remains the same
Wonder why he’s feeling down
Tears of a clown

magik

magik

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
dzieki Bruce mam nadzieje ze pomoze:) az milo ze sa ludzie ktorzy potrafia pomoc w na pozor blachych problemach:)

SIMI

SIMI

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Mam problem z prawdawnymi.Musze przejsc droga 7 i zdobyc ich szacunek i zaczelem
1.zabilem tego paladyna na poczatku
2. sharekims tam wyzwal mnie na walke.pokonalem go(honor)
3.beliareth kazal mi zabic ognionoscie>nie zrobilem tego powiedzialem o tym eline i po rozmowach z reszta dalem belairethowi  falszywke.algirion jest dumny ze mnie
4.Rozmawialem z zaklinaczem krysztalem flad'nagiem i mu pomoglem
5.khan dostal ode mnie bimber czy cos tam

i teraz problem zadane  z pradawnych juz nie chce sie odzywac nie ma opcji dialogowych;/
moze cos pominelem? pls napiszcie

Sawiol

Sawiol

Użytkownicy
posty84
  • Użytkownicy

quentin

quentin

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Ehh. Plik już jest nieaktualny. Moze ktoś podac tą piosenke np. na megaupload?

Ajszer

Ajszer

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
Cytat: Revu link=topic=2741.msg24012#msg24012 date=Jul 22 2008, 10:39\'
zdaje się, że wiem co jest problemem owego błędu

WCISKANIE F8 i wpadanie w textury !! jeśli ktoś z Was ludzi mający ten sam problem co ja grajcie bez M.Mode albo nie używajcie F8
to tyle :D

Niestety ja poszedłem na łatwizne i gram z marvin.mode i czasem używać F8(żadko bo w G1 prowadzi tylko na północ.

A więc. Grałem tak i grałem.... zrobiłem pierwszego dnia 2 sevy. Następnego dnia przychodze ze szkoły i chce wczytać ten stan gry. Pokazuje sie to samo (D: MDL: zModel(zCModerProto::Load3DMAXAsc): ASC not found: KEILER_BODY.ASC)
Czy jak zrobi nowy zapis bez F8 nie bedzie mi tak wychodziło??

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
Miałem podobny problem ze wyskakiwal mi error. Kiedys zmienilem ta linijke w skryptach i bylo z dyni ale pojawialy sie kolejne, odznaczylem opcje skryptow w gothic mod starterze i moglem grac ale to nie koniec. Przy wczytaniu 3/4 paska zapisanej gry, zawsze sie wylanczala (mialem wtedy v102 MT) Zdenerwowany usunolem wszystkie pliki ktore byly zwiazane z gothic. Ściagnolem mod programy i zainstalowalem gre od nowa ,a teraz nieda sie nawet rozpoczac nowej gry.

Belendor

Belendor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
nie moge otworzyć gothic mt mimo to że wszystko wykonałem pokolei tak jak było w instrukcji instalacji
gdy chce włączyć moda przez playerkita nie wyszuka moda tylko Gothica org. wersje

//Edit by Bula: Przenoszę.

Cypeq

Cypeq

Użytkownicy
posty1
  • Użytkownicy
tak mam to samo troche sie zdziwilem..

mimo iz instalator sie zawiesza instalacja trwa... wystarczy poczekac ;]
bardzo mylaca sytuacja.

Belendor

Belendor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Zainstalowałem wszystko tak jak wyczytałem w instrukcji i :
1. Nie mogę znaleść GothicStarter.exe
2.Gdy próbuję włączyć GothicStarter (bez końcówki exe) to nie mam do wyboru (tak jak bylo na obrazku Gothic Mroczne tajemnice) tylko oryginalną wersję gry

//Edit by Buła: Zły dział.

Belendor

Belendor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Nie wiem dlaczego nie moge włączyć moda. Pobrałem wersje 1.01 i mimo to że mam zainstalowanego Playerkita i Gothic MT to gdy włączam GothicStarter to nie mogę wybrać Mrocznych Tajemnic tylko jest do wyboru ORYGINALNA wersja Gothic
Z tego co zobaczyłem w instrukcji to powinienem mieć także plik GothicStarter.exe lecz po zainstalowani go nie ma.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Możliwe, że do złego folderu zainstalowałeś Playerkita. Wpisz w wyszukiwarkę windowsa GothicStarter.exe i sprawdź, czy jest. Jeśli jest, to skopiuj go do bodajże c:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\System

Belendor

Belendor

Użytkownicy
posty7
  • Użytkownicy
Cytat: Adanos link=topic=4666.msg40185#msg40185 date=Dec 15 2008, 16:31\'
Możliwe, że do złego folderu zainstalowałeś Playerkita. Wpisz w wyszukiwarkę windowsa GothicStarter.exe i sprawdź, czy jest. Jeśli jest, to skopiuj go do bodajże c:\Program Files\Piranha Bytes\Gothic\System
Moze mam zla wersje gothica
instaluje mi sie w C\Program Files\GothicPL
zainstalowalem moda i playerkita dobrze i dalej nie chce się uruchomic

Seba

Seba

Użytkownicy
posty48
Propsy3
  • Użytkownicy
To raczej nie wina samej płyty. Spróbuj zainstalować patha do MT i upewnij sie że masz zainstalowanego player kit'a do G1 w folderze z grą.

0 użytkowników
Do góry