Pytania i problemy techniczne 279326 337

O temacie

Autor luke

Zaczęty 13.02.2008 roku

Wyświetleń 279326

Odpowiedzi 337

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Też miałem ten problem. To było zaraz na drugi dzień po premierze. Reinstalowałem tyle razy aż wszystko grało, mod był tego wart...

NajemnikLee
  • Gość
mam pościągać wszystkie patche i zainstalować wszyskie? Można tak w ogóle? Ja już kilka razy reinstalowałem, na różnych kompach i dalej to samo.... ;]  a o niczym tak nie marze jak o zagraniu w Mrocznie Tajemnice. Prawdziwi fani Gothic'a to rozumieją...

Vierzba

Vierzba

Użytkownicy
Seba
posty590
Propsy1408
Profesjabrak
  • Użytkownicy
  • Seba
http://themodders.org/index.php?showtopic=161
Pacth 1.02 nie jest potrzebny. Mając wersję 1.01 moda należy zainstalować TYLKO patch w wersj 1.03.
Innymi słowy - ściągnij patch 1.03.

robart
  • Gość
czy to nie jest dziwne biore paru straznikow kopalni i na orki ide z nimi ci zamiast zatakowac tych orkow zaczynaja mnie atakowac czy to bedzie zmienione?

NajemnikLee
  • Gość
No i lipa, instaluje moda pobranego z tej strony, tego patcha 1.03 i dalej to samo <_<   jak zapiszę grę troche dalej od Miejsca Wymiany to już mam po grze bo jej nie wczytam. Dochodzi do 3/4 ładowania i wywala do Windowsa z błędem.

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Uruchamiasz moda przez GothicStarter.exe czy przez GothicStarter_mod?

Szkodnik
  • Gość
Ja też tak robiłem - najpierw instalowałem wersję 1.01 a potem 1.03 ale u mnie była lipa. Więc zainstalowałem wszystkie patche jakie są dostępne i pomogło. Zawsze warto spróbować.

NajemnikLee
  • Gość
odpalam jak normalnego Gothica.Wchodze na dysk, "GhoticPL", "System" i ikonke z Gothiciem. A można w ogóle inaczej odpalić?

Szkodnik - ale w jakiej kolejnośći mam zainstalować te patche? Przecież każdy zmienia grę na daną wesje więc który zainstaluje jako ostatni taką będę miał wersję. Dobrze myśle?

Narestel
  • Gość
Włącz GothicStarter.exe, też na początku włączałem normalnego Gothic'a i wtedy lubi się psuć...

Szkodnik
  • Gość

Szkodnik
Gość

Pytania i problemy techniczne
#89 2008-06-30, 11:25(Ostatnia zmiana: 2008-06-30, 11:30)
NajemnikuLee - zainstaluj najpierw wersję 1.0 potem 1.1 nastepnie 1.2 i na końcu patch 1.3. Ja dzięki temu uniknąłem wywalania do windy.
A o to link do wszystkich patchy - http://poziomkaz.pl/index.php?link=download    lub
http://themodders.org/index.php?showtopic=129

NajemnikLee
  • Gość
Wow chłopaki, więc tak. Mam zainstalowaną wersję MT 1.01 i do tego patcha 1.03 jak wcześniej włączałem grę ( co ta lipa była z zapisem ) to wszystko, menu, szata graficzna itd było ze zwykłego Gothic'a 1. Ale jak zaczęłem gre to jedyna zmiana jaka była to ci dodatkowi NPC. Natomiast jak uruchomiłem grę przez Gothic.exe jak mi tu ktoś polecił to miałem do wyboru Gothic, jakiś patch i Mroczne Tajemnice. Wybrałem MT i totalne zamurowanie. Całkiem zmienione menu, szata graficzna, tekstury widać że z Gothic'a 2, zupełnie nie przypomina to Gothic 1 :(  na początku były problemy w włączeniem Nowej Gry bo gra się wyłączała. Ale teraz jest wszystko gicio, z save nie ma żadnych problemów, zapisuje grę i elegancko wczytuję. A mod naprawdę, istna petarda :D   jak dojdą czytane dialogi to nic jak tylko wpaść w zachwyt. Jeszcze jedno pytanko. Nie ma w ogóle muzyczki. Ani w czasie walki ani tej charakterystycznej ze Starego Obozu. Inne odgłosy są ale brak muzyki. To normalne?

Szkodnik
  • Gość
A zrobiłeś tak jak ci napisałem?

Malyxxl

Malyxxl

Użytkownicy
posty26
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: Szkodnik link=topic=2284.msg20589#msg20589 date=Jun 30 2008, 11:25\'
NajemnikuLee - zainstaluj najpierw wersję 1.0 potem 1.1 nastepnie 1.2 i na końcu patch 1.3. Ja dzięki temu uniknąłem wywalania do windy.
A o to link do wszystkich patchy - http://poziomkaz.pl/index.php?link=download    lub
http://themodders.org/index.php?showtopic=129
Gdybyś miał choć podstawowe informacje na temat MT, to wiedziałbyś, że trzeba zainstalować jedynie patche 1.1 i 1.3.

Szkodnik
  • Gość
Malyxxl  ja to wiem i to bardzo dobrze tylko u siebie tak robiłem i mi wywalało do windy więc zasugerowałem aby zainstalował wszystkie patche. U mnie to pomogło, a zresztą jak dalej nie pomaga to niech poczeka na wersje z dubbingiem.

Houston
  • Gość
Otóż śćiagnaolem all bajerki patche pierdolki
wszytsko dobrze podlaczam
zalaczam przez GothicStarter
No i Vóa la
Zwykl Gothic
-0 nowosc :P
jak mam zrobic zeby sie powczytywalo wszystko?
A moze concretniej
jak mam all zainstalowac krok po kroku sprobuje jeszcze raz...

Krolik

Krolik

Użytkownicy
posty373
Propsy167
  • Użytkownicy
MT to dodatek do normalnego gothica, dojdz do SO i tam kolo thorusa powinien stac jakis gosc, w ciezkiej zbroi straznika. Jedyna postac ktora zapamietalem po 10 min grania...

Houston
  • Gość
Tam nikogo oprucz thorusa nie ma
wogule nie ma nic nowego jak pisalem npc tez
NIC
po prostu zwykly gothic I
ale z bugami co som w MT
Morał:
Z MT mam tylko bugi nic wiecej ;d
(wyloncza gre podczas gry :X)

Szkodnik
  • Gość
Przeinstaluj wszystko na nowo i zainstaluj patche, powinno pomóc.

Houston
  • Gość

Houston
Gość

#98 2008-07-03, 14:54(Ostatnia zmiana: 2008-07-03, 15:00)
Juz lookne.
zaraz wstawie rezultat.

@rezultat
Nic sie nie stalo.
oto co mam:
Patche:
1.01
1.03
Mod v. 1.01
moj gothic to:
1.08K

Houston
  • Gość

Houston
Gość

#99 2008-07-03, 15:09(Ostatnia zmiana: 2008-07-03, 15:31)
Dziekuje :>
Udało mi sie naprawic
Jestescie super!
sorka ze double ale nikt by nie wiedzial...
Ok czyta sie ladnie wszystko
ale nowe postacie glosu nie maja
i przed chwila mnie uziemilo-
nie moglem zalaczyc menu gry
nad postaciami i itemami nie bylo nazw
nie dalo sie gadac
musialem uzywac menagera zadan zeby wyjsc z gry
jestem w SO

0 użytkowników
Do góry