Pytania i problemy techniczne 275207 337

O temacie

Autor luke

Zaczęty 13.02.2008 roku

Wyświetleń 275207

Odpowiedzi 337

dr inż. Fenix

dr inż. Fenix

The Modders
Dekadent
posty262
Propsy131
  • The Modders
  • Dekadent
Po pierwsze. Przestańcie uruchamiać MT przez "GothicStarter_Mod", używajcie "GothicStarter"

"Wolna wola jest iluzją!"

"Biorąc pod uwagę, że wszechświat jest układem zamkniętym, w którym wszystkie ruchy cząstek elementarnych, będących bodźcami organizmów żywych są determinowane ruchami Browna trwającymi od wielkiego wybuchu."

Jednak czy wszechświat to tylko cząstki elementarne?

"I am the blade of TheModders!"

jedrak
  • Gość
GothicStarter_Mod użyłem żeby ustawić "zSpy Messages:" na 10. Jak używam gothic starter to występuje to co mówiłem-nie ma przemytników ani obrońców kopalni

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
To może spróbuj sobie od kogoś MT nagrać z dysku.

jedrak
  • Gość
Tylko kłopot jest taki-od kogo??

Strickland

Strickland

Użytkownicy
posty34
Propsy1
  • Użytkownicy
Cytat: jedrak link=topic=2103.msg18215#msg18215 date=Jun 16 2008, 20:18\'
Tylko kłopot jest taki-od kogo??

Zainstaluj na czyimś komputerze i go poprostu z dysku nagraj

Gtaking
  • Gość
Mam problem - daję nową grę i gra zaczyna się ładowac po chwili  gra się wyłącza i komunikat o błedzie wgranie pacha nie pomoglo, a naprawde chce zagrac

sebinho

sebinho

Użytkownicy
posty339
Propsy44
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Uruchamiaj do skutku

Zdunek

Zdunek

Administrator
Ken'Udz mistrz stali i runy
posty671
Propsy132
Profesjabrak
  • Administrator
  • Ken'Udz mistrz stali i runy

Zdunek
Administrator

Pytania i problemy techniczne
#67 2008-06-19, 13:47(Ostatnia zmiana: 2008-06-19, 13:50)
czy uważasz że każdy człowiek jest jasnowidzem ?
coś mnie boli powiedz co mi jest :D
napisz jaką masz wersje moda, jakie patche instalowałeś i z jakiego pliku uruchamiasz

PS: Coś co  pisałem już z 50 razy na tym forum, przy kilku  pierwszych uruchomieniach gry(2-4) reparasują się skrypty i grę wywala, potem jest ok

Edit: używaj także np. przecinków bo czytając posta którego napisałeś można wywnioskować że jest komunikat o błędzie wgranego patcha albo coś w ten deseń...

Po co utrudniać coś co jest proste?

Agencja Interaktywna - CreaWeb.

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Miałem kiedyś podobny problem, tak jak Zdunek mówi 2-4 uruchomienia i będzie działać :P  .
A jeżeli nie to "formacik" :D

no comment -_-

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Nie ten dział. Przenoszę. Na razie tylko będzie upomnienie :D .

erifbar

erifbar

Użytkownicy
posty44
  • Użytkownicy
Powiadasz z torrentów? Nie polecam, może plik był uszkodzony, spróbuj z tąd, ściągnąć i zainstalować.

no comment -_-

pingwinekl

pingwinekl

Użytkownicy
posty3
  • Użytkownicy

Tykersky
  • Gość

Tykersky
Gość

#72 2008-06-23, 14:49(Ostatnia zmiana: 2008-06-23, 15:29)
Witam wszystkich jestem nowy na forum a już mam dziwny problem z MT a czemu dziwny bo jeszcze 2 miesiące temu MT normalnie mi działały. Wiec tak uruchamiam MT nie GothicStarter_mod.exe tylko GothicStarer.exe, pierwsze co zauważam To że po włączeniu MT nie uruchamiają sie Ale działają w tle (menadżer zadań) dopiero załączają sie po dobrych 20-30 min.Kiedy już odpalę MT intro tak jakby przycinało, wcześniej tak nie było.Włączam Nową grę no i czekam aż sie załaduje, ale niestety może 1/4 paska loadingu  i wyłącza MT(gothica) bez żadnych błędów.
Wersje mam 1.3v, ściągałem ze strony Poziomek.Gre przeinstalowywałem ze 3 razy.

Może jest to spowodowane sprzętem który mam chodź zawsze grałem w G1 oraz MT i nie miałem problemów

Geforce 8500 GT
Athlon 64 dual core 3800
1gb ramu
system XP

pisałem w shouboxie na poziomkaz ale tam jest więcej spamu niż śniegu na Antarktydzie, ciężko tak pomóc w gąszczu pytań o dubbing więc pisze tutaj :P

Retsked

Retsked

Użytkownicy
Jam jest 444
posty1533
Propsy61
  • Użytkownicy
  • Jam jest 444
Włącz gothica zwykłego, zmień rozdzielczość na 800x600, wejdź w MT, ustaw rodziałkę na 1024x768 i odpal grę.

Tykersky
  • Gość
chyba nic nie pomogło, dalej się nie włączają MT chodź teraz doszło przy wczytywaniu do momentu odtwarzania filmiku.Po dobrych 5-10min czarnego ekranu wyszło mi to :D

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/cc833da8e899d8df.html

chyba lipa będzie z grania :D

Tykersky
  • Gość

Tykersky
Gość

#75 2008-06-24, 09:34(Ostatnia zmiana: 2008-06-24, 09:40)
sry za dwa posty, ale poprzedniego nie mogłem edytować, więc tak uruchomiłem MT :D  dłuuugo się wczytywały No ale ruszyło. Pierwsze co zauważyłem to że się gra tnie Jak bym miał kartę zintegrowaną a procka z 1k, a wcześniej normalnie płynnie chodził, wie ktoś czym to jest spowodowane ?? sam kombinuje ale mi nie wychodzi :P

edit/// wreście ruszyło, tak jak powinno :P  uff a jednak Dekster17 miałeś racje zmienić rozdzielczość Ale jeszcze trzeba było zresetować kompa i wtedy gra Buczy i huczy :P  thx wielkie za pomoc

robart
  • Gość
mam taki problem jak sa ci 2 kopacze ten co sie skarzy na kucharza i ten kolo niego to znikli mi gdzies chcialem sie pozbyc tego kucharza ale niemoge moze mi ktos podac na nich kod?

Narestel
  • Gość
W obozie strażników zabiłem dwóch kopaczy którzy nie chcieli pracować, powinien by jeszcze jeden ale nie mogę go złapać, o której mniej więcej przychodzi do kryjówki?

NajemnikLee
  • Gość
Wiele osób bardzo ciepło sie wyraża o tym modzie do G1, jako wielki fan Gothic'a oczywiście zaraz po dowiedzieniu sie o nim, zainstalowałem go i postanowiłem wypróbować.Pobrałem wersje ponoć najlepszą 1.01, jednak jest mała lipa.Niby wszystko gra, pomijając juz tego pierwszego bandziora z którym jak pogadamy to gra sie zawiesza tak że nie można ani Esc wcisnąć ani nic,to jeszcze ujdzie bo można go ominąć.Natomiast jak zapisze gre w starym obozie zaraz na początku to przy wczytywaniu wywala mnie do Windowsa.I już mam po grze bo da się już tego wczytać . Dlaczego tak sie robi?Czego to wina?I takie może retoryczne pytanie, kiedy zostanie ukończona wersja z dubbingiem i czy poprawi ona te błędy?Bardzo proszę o pomoc. Z góry dzięki

Szkodnik
  • Gość

Szkodnik
Gość

#79 2008-06-28, 11:02(Ostatnia zmiana: 2008-06-28, 11:05)
Najlepiej to wgraj wszystkie dostępne patche. Ja tak zrobiłem i zainstalowałem patche (1.0,1.1,1.2,1.3). Aha jeśli chodzi o dubbing to jest robiona robiona sklejka; nie wiadomo kiedy wyjdzie.

0 użytkowników
Do góry