Batman : Arkham Asylum 4897 17

O temacie

Autor SoMe

Zaczęty 28.08.2009 roku

Wyświetleń 4897

Odpowiedzi 17

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Po zagraniu w demo wiem że będzie to bezsprzecznie najlepsza gra tego roku. Wymagania trochę straszą ale animacje, modele postaci, klimat i zabawa w mrocznego łowce jest genialna. Poza tym Mark Hamill jako Joker ... ten gościu jest geniuszem, straszy, bawi i zadziwia w jednym zdaniu.  A na dodatek sam książe chaosu ma świetny design, doskonałe połączenie kreacji Ledgera z komiksowym Jokerem. Po prostu miodzio.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Nigdy o tym nie słyszałem a AC2 i MW2 wisi w powietrzu.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy

SoMe

Batman : Arkham Asylum
#2 2009-08-28, 14:31(Ostatnia zmiana: 2009-08-28, 15:50)
Trailerów, artykułów, okładek jest z tym od chuja, dziwi mnie że na serio nawet ta nazwa nic ci nie mówi. Prawda jest także że to dzieło ma najbardziej widowiskowy system walki jaki widziałem w grach.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Piskor

Piskor

Użytkownicy
ego masturbator
posty143
Propsy9
  • Użytkownicy
  • ego masturbator
Batman rulez

Dr House

Dr House

Użytkownicy
Everybody Lies
posty139
Propsy1
  • Użytkownicy
  • Everybody Lies
Po raz pierwszy zastanawiam się czy nie zamówić pre-order, szczególnie, że przedpremierowa cena to ok 70 zł.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
Wygląda naprawdę fajnie, gra Jokerem także jest niezłym zachęceniem :D

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Niestety, tylko na PS3, jest to prawdopodobnie pierwszy raz kiedy zazdroszczę posiadaczom konsoli Sony. Ale i tak nie wysilili się na nic oryginalnego, po prostu cały czas lejesz po mordach, tylko Jokerem.

Spoiler

WAH WAH WAH.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Dla nas modderów to przecież żaden problem, aby podmienić model Batmana na Jokera. Więc nie wiem czego zazdrościć posiadaczom PS3.

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.
No, ale to chyba nie tylko o podmianę modelu się rozchodzi.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
A o co jeszcze twoim zdaniem?

V3Q

V3Q

Złote Wrota
Kiedy mogę, to pomogę.
posty1256
Propsy410
  • Złote Wrota
  • Kiedy mogę, to pomogę.

V3Q
Złote Wrota

#10 2009-08-29, 13:25(Ostatnia zmiana: 2009-08-29, 13:26)
http://www.youtube.com/watch?v=eCNF5E4sq60

Inni przeciwnicy, walka, fabuła też musi się różnić, bo to byłoby bez sensu.

SoMe

SoMe

Użytkownicy
posty267
Propsy93
Profesjabrak
  • Użytkownicy
Inne umiejętności, animacje, ataki...
Do dema już zaczęto nawet robić nowe skórki dla Batmana, które co by nie mówić, trzymają całkiem wysoki poziom...

Spoiler

WAH WAH WAH.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Jak długa jest ta gra? Na ile godzin starczy? Bo nie wiem, czy opłaca się wydawać 7 dych... Gra mi się spodobała po filmiku na youtube, a w szczególności ta lalunia Jokera :P   :P

Kaaz

Kaaz

Użytkownicy
posty101
  • Użytkownicy
Ja też nie słyszałem o tej grze, ale po obejrzeniu kilku filmików na YT wygląda całkiem nieźle :D

Life Is Brutal....

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Gra nawet fajna, animacje walk i combosy prezentują się dobrze, historia wciąga, ale gry jeszcze nie ukończyłem. Jak wyglądają postacie? Moim zdaniem są ok, będziecie mogli porównać na screenach. Jedynie co na razie mnie wkurzało, to
Spoiler
dość długie odprowadzenie Jokera do jego celi...
, no i jeszcze
Spoiler
dość częste łażenie szybami wentylacyjnymi.
Gra chodzi dość płynnie, nie uświadczyłem żadnych nagłych spadków wydajności czy zawieszeń gry.

Wybaczcie, ale na niektórych screenach widać dialogi.

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

#15 2010-08-11, 21:02(Ostatnia zmiana: 2010-08-11, 21:11)
Epickie pojedynki rodem z Raymana i wrogowie z IQ porównywalnym do batrangu, nie przemówiły do mnie. Doszedłem do jakiegoś wątku z kobietą-rośliną i skasowałem, jak dla mnie nic ciekawego, po prostu powielony schemat.

Adanos

Adanos

Administrator
Szara eminencja
posty5204
Propsy3870
ProfesjaProgramista
  • Administrator
  • Szara eminencja
Przeszedłem grę więc mogę podzielić się wrażeniami. Gra jest bardzo dobra. Fabuła jest ciekawa, ma zwroty akcji, kilka niespodzianek - z gry wynikało, że coś się "stało", a nagle okazuje się, że myliliśmy się. Walki na dość dobrym poziomie, walcząc z bossami trzabyło wykazać trochę sprytu. Czuć klimat Batmana  :ok:  Podczas gry zbiera się też różne karty postaci, opisujące postacie ze świata Batmana. Grafika ładna, te same lokacje się zmieniały pod wpływem wydarzeń gry. Arkham przed i po, to dwa różne miejsca. A miało się tylko odprowadzić Jokera... Cutscenki na dość wysokim poziomie. No i w grze jest też kilka smaczków dotyczących Batmana.

Epickie pojedynki rodem z Raymana i wrogowie z IQ porównywalnym do batrangu, nie przemówiły do mnie.
Jak wg ciebie powinna wyglądać bijatyka?

Veto

Veto

Użytkownicy
posty369
Propsy19
Profesjabrak
  • Użytkownicy

Veto

#17 2010-08-15, 21:38(Ostatnia zmiana: 2010-08-15, 21:38)
kupując tą grę liczyłem na taką filmową akcję, pod tym względem dobrze się prezentował wanted z tym że był strasznie krótki jakieś 5-6h zabawy jak dobrze pamiętam. A takie błąkanie się po Arkham mi nie odpowiada, z resztą o gustach się nie dyskutuje, mi się gra nie spodobała.

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
0 użytkowników
Do góry