Bardzo cenie sobie Soldiers: Ludzie honoru, to jest bardzo dobra gra i czekam na waszą modyfikacje z niecierpliwością, bo zapowiada się ciekawie. życzę wytrwałości, a właściwie to jak jest z Polską sceną moddingu tej gry ?
Scena istnieje.
Nie jest jednak zbyt wielka. Do tej pory ja i podobni zapaleńcy koncentrowaliśmy się głównie na forum
spwc.pl, którego flagowym produktem, nad którym pracowała administracja była "Antologia Wojska Polskiego 1939-1947". Co się dzieje z tym projektem, od dłuższego czasu już nie wiadomo.
Co nie znaczy, że polscy modderzy nie mają żadnych dokonań. Na wyżej wspomnianym forum są zamieszone modyfikacje naszych rodaków.
Z większych projektów, które obecnie powstają, to Winter Mod oraz opisywana w tym temacie Kampania Wrześniowa.
Niedawno ukończono Zmobie Mud#msgote author=Arathor link=topic=6737.msg70940#msg70940 date=1266410653]Bardzo cenie sobie Soldiers: Ludzie honoru, to jest bardzo dobra gra i czekam na waszą modyfikacje z niecierpliwością, bo zapowiada się ciekawie. życzę wytrwałości, a właściwie to jak jest z Polską sceną moddingu tej gry ?
[/quote]
Scena istnieje.
Nie jest jednak zbyt wielka. Do tej pory ja i podobni zapaleńcy koncentrowaliśmy się głównie na forum
spwc.pl, którego flagowym produktem, nad którym pracowała administracja była "Antologia Wojska Polskiego 1939-1947". Co się dzieje z tym projektem, od dłuższego czasu już nie wiadomo.
Co nie znaczy, że polscy modderzy nie mają żadnych dokonań. Na wyżej wspomnianym forum są zamieszone modyfikacje naszych rodaków.
Z większych projektów, które obecnie powstają, to Winter Mod oraz opisywana w tym temacie Kampania Wrześniowa.
Niedawno ukończono Zmobie Muda, bardzo ciekawą modyfikację wprowadzającą zombiaków.
Co się zaś tyczy sceny moddingu MoW, to jest ona znikoma na SPWC. Zajmują się tym tutaj bodajże 2-3 osoby. Trochę więcej chętnych jest na
MenOfWar.pl.
Mam nadzieję,że mod nie upadł bo SPWC (Forum) NIE ISTNIEJE :(
Jesteśmy niezależni od SPWC.
A teraz najważniejsze, czyli update, screeny z 2 spośród 5 zrobionych już map:
PS: Pierwszych 8 screenów nieco straciło na aktualności, brakuje na nich kilku części miasta, więc nie przejmujcie się tym. ;)