Dyskusja i opinie o modzie 525210 1281

O temacie

Autor orcwarrior

Zaczęty 11.02.2008 roku

Wyświetleń 525210

Odpowiedzi 1281

Tomaj

Tomaj

Użytkownicy
posty107
Propsy13
  • Użytkownicy

Tomaj

Dyskusja i opinie o modzie
#900 2011-02-08, 11:42(Ostatnia zmiana: 2011-02-08, 11:43)
Lub wzmacnia przeczenie: wcale, w najmniejszym stopniu, w żadnym razie.
przykłady:(1.1) Ona chciałaby mnie usidlić, ale ja bynajmniej nie mam zamiaru się żenić.(2.1) Dostałeś podwyżkę? – Bynajmniej.

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
Dobra nie uczcie tu wyrazów obcych, to jest dyskusja o modzie a nie lekcja polskiego... A tak btw ciekawe czy Piranha Bytles i JoowoD się zainteresują tym modem? :D

Dzikus

Dzikus

Użytkownicy
posty55
Propsy6
  • Użytkownicy
Dobra nie uczcie tu wyrazów obcych, to jest dyskusja o modzie a nie lekcja polskiego... A tak btw ciekawe czy Piranha Bytles i JoowoD się zainteresują tym modem? :D
Na bank...

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
A tak btw ciekawe czy Piranha Bytles i JoowoD się zainteresują tym modem? :D

:facepalm:  

(on to chyba na serio napisał)

makin' bacon

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard
no, a co żeś myślał :facepalm:

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

Moro651

Moro651

Użytkownicy
posty19
Propsy1
  • Użytkownicy
z tego co widzę to on ma rzeczywiscie jakies nadzieje  :ayfkm:

Necro

Necro

Użytkownicy
posty36
Propsy4
  • Użytkownicy
O co wam chodzi? Napisałem to, ponieważ to największy mod w dziejach Gothica I i naprawdę dopracowany. A wy od razu chcecie mnie poniżać. Najlepiej żebyście zapomnieli ten post co napisałem wyżej, jeśli chcecie tak mną pomiatać.

Tomaj

Tomaj

Użytkownicy
posty107
Propsy13
  • Użytkownicy

Tomaj

#907 2011-02-08, 17:21(Ostatnia zmiana: 2011-02-08, 17:24)
już od pewnego czasu zastanawiałem się skąd wy wiecie, że ta moddyfikacja jest genialna? Nie wiątpie oczywiście w The Modders bo to co dotychczas pokazali prezentuje się świetnie, ale czy ktoś z was grał w Czas Zapłaty? Może się wam nie spodoba? Może historia nie będzie wam odpowiadać? Zastanówcie się nad tym. Dużo jest gier, które zapowiadają się świetnie a potem okazuje się, że tak naprawde są beznadziejne? Nie uważam, że tak będzie z CZ, proszę was tylko o to abyście pochopnie nie wygłaszali teorii na temat świetności moddyfikacji zanim w nią nie zagracie.

Faren

Faren

RaveN Studio
Farelka
posty1172
Propsy1496
Profesjabrak
  • RaveN Studio
  • Farelka
Uwierz mi, że JoWood a lepsze rzeczy do roboty niż promowanie i "interesowanie się" amatorskim modem do gry sprzed 10 lat.

Nie mówię przy tym, że CZ jest "be". Niecierpliwie czekam na newsy i premierę.
Ale naprawdę, nie po to się robi mody.

makin' bacon

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
już od pewnego czasu zastanawiałem się skąd wy wiecie, że ta moddyfikacja jest genialna? Nie wiątpie oczywiście w The Modders bo to co dotychczas pokazali prezentuje się świetnie, ale czy ktoś z was grał w Czas Zapłaty? Może się wam nie spodoba?

Zwykłe czepialstwo z twojej strony, nie wydaje mi się osobiście by ktoś grał CZ i na podstawie tego stwierdził że jest genialne, co wiecej samemu nawet nie zdarzyło mi się zagrać w wersje którą można nazwać. Osoby wyrażające opinie w ten sposób mają na myśli po prostu to że ich zdaniem mod zapowiada się genialnie, lub materiały prezentowane nt. modyfikacji tak wyglądają.
Prosze bez bezsensownej dyskusji/pouczeń, definiowanie słowa "bynajmniej" już zupełnie wystarczy, szkoda postów.

Uwierz mi, że JoWood a lepsze rzeczy do roboty niż promowanie i "interesowanie się" amatorskim modem do gry sprzed 10 lat.
[/size][/font][/color]
Prawda jest taka że ani Joowood, ani Piranha bytes nigdy nie przejmowała się zabardzo moddingiem teraz 10 lat po premierze jak i zaraz po wydaniu modkita, no chyba że jest szansa na bezpłatną siłę robocza do tworzenia patchy .

Tomaj

Tomaj

Użytkownicy
posty107
Propsy13
  • Użytkownicy
Zwykłe czepialstwo z twojej strony, nie wydaje mi się osobiście by ktoś grał CZ i na podstawie tego stwierdził że jest genialne, co wiecej samemu nawet nie zdarzyło mi się zagrać w wersje którą można nazwać. Osoby wyrażające opinie w ten sposób mają na myśli po prostu to że ich zdaniem mod zapowiada się genialnie, lub materiały prezentowane nt. modyfikacji tak wyglądają.
Prosze bez bezsensownej dyskusji/pouczeń, definiowanie słowa "bynajmniej" już zupełnie wystarczy, szkoda postów.
Hmm... Chyba faktycznie masz rację. Dobrze, w takim razie zaniecham. Nie miałem na myśli tego, że nie mają wyrażać swoich opini na ten temat ale o to żeby nie "krzyczeli" od razu, że to najlepszy mod zanim nie porównają go z innymi(w całości :D ).

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Hmm... Chyba faktycznie masz rację. Dobrze, w takim razie zaniecham. Nie miałem na myśli tego, że nie mają wyrażać swoich opini na ten temat ale o to żeby nie "krzyczeli" od razu, że to najlepszy mod zanim nie porównają go z innymi(w całości :D ).
Wiekszość porównań z jakimi sie spotkałem to te które porównują do modów nadal nie wydanych (Przedewszystkim TEN o nazwie której boje się wypowiedzieć) Choc czasami CZ okazywał sie "durzo lepszy od Mrocznych Tajemnic", a o tym możemy się ewentualnie dopiero przekonać.

Tomaj

Tomaj

Użytkownicy
posty107
Propsy13
  • Użytkownicy
Cieszę się, że doszlismy do porozumienia :)  Pozostaje mi już tylko nie przeciągać i życzyć przyjemności z tego co robicie. Cokolwiek by to było.

Zkirtaem

Zkirtaem

Moderator
Mięso
posty2171
Propsy1689
ProfesjaGracz
  • Moderator
  • Mięso

Zkirtaem
Moderator

#913 2011-02-08, 17:49(Ostatnia zmiana: 2011-02-08, 17:50)
(Przedewszystkim TEN o nazwie której boje się wypowiedzieć :D )
nie martw się, nie złamiesz praw autorskich ani patentów wypowiadając nazwę :D
chyba

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
nie martw się, nie złamiesz praw autorskich ani patentów wypowiadając nazwę :D
chyba

Chodzi oczywiscie o Gothic Wielka Wojna - Innowacyjną modyfikacje RRPG - tak to szło? :D

Ratos

Ratos

Użytkownicy
posty5
  • Użytkownicy
Normalnie Ork lovam cie w pupe :D  za to co robisz wrzuć ,jeszcze jednego screena nocą ale w obozie bo ta głębia mroku jeży mi włos na plecach. Oczywiście jak możesz :P

Simon Said

Simon Said

Moderator
Nilfgaard
posty6476
Propsy3038
ProfesjaTester
  • Moderator
  • Nilfgaard

http://chomikuj.pl/gothicwarrior

https://www.youtube.com/watch?v=UCMTYnPVyFu

orcwarrior

orcwarrior

Moderator działu
posty475
Propsy317
Profesjabrak
  • Moderator działu
Normalnie Ork lovam cie w pupe :D  za to co robisz wrzuć ,jeszcze jednego screena nocą ale w obozie bo ta głębia mroku jeży mi włos na plecach. Oczywiście jak możesz :P

To nie dostaniesz.

PS. Ogól plecy

Thoro

Thoro

The Modders
Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
posty3323
Propsy3560
Profesjabrak
  • The Modders
  • Kondominium rosyjsko-niemieckie pod żydowskim zarządem powierniczym władzy warszawskiej zwanej dla zmylenia przeciwnika polską
Ale naprawdę, nie po to się robi mody.

Się robi ale nie u nas i nie do takich gier.

Zupełnie nie rozumiem również na co miałoby wpłynąć potencjalne zainteresowanie pb/joowodu - potencjalne, ponieważ jest tak jak ork napisał. Developer jak i wydawca nigdy nie okazywali szczególnego zainteresowania tym co się dzieje na scenie modderskiej. Jeśli chodzi o resztę to z pewnością CZ może być wymienione jako ciekawe doświadczenie ale na jakąś szczególną kartę przetargową nie ma co liczyć. Ze "swoich źródeł", czyli po prostu od znajomych itd. wiemy, że różne osoby z różnych polskich firm branżowych interesują bądź interesowały się projektem ale to czysto hobbystycznie. Z pewnością nikt nas nie bombarduje ofertami pracy, nawet takimi gdzie włazisz do dziury i kręcisz tyczką drapiąc stolce ze ścianek silosu cementowego zwanego w tym wariancie szambem.

Innowacyjną modyfikacje RRPG - tak to szło?

To nie jest modyfikacja "tylkowłaściwienowagra rrpg".

Marid

Marid

Użytkownicy
Filozofia "xD"
posty657
Propsy256
Profesjabrak
  • Zbanowany
  • Filozofia "xD"
I ja  uważam (pomimo tego, że zaraz zostanę zgnojony przez większość tu panującą), że joowood ma lepsze rzeczy do roboty (np. oddać długi udziałowcom czy wziąć się za jaja i powstać z popiołów) niż ocenianie NIE SWOJEJ modyfikacji. Nie uważam także, by była ona amatorką co widać np na gameplach czy scrensach. Jeśli - w co wątpię - jednak dostalibyście propozycję od jowka do "przejęcia za kasę praw autorskich" to mogę wypowiedzieć tylko to na ten temat : OLEJCIE ICH CIEPŁYM MOCZEM TAK, JAK ONI OLALI FANÓW GOTHICA. Cieszę się jednak, że nadal pomimo wolnych prac coś jeszcze słychać na temat CZ. Teraz pozostaje mi tylko życzyć wam w najszczerszych intencjach prosto z serca, abyście jednak do końca 2012 ukończyli moda. Bo później to pewnie nas "Państwo" zagoni do budowy autostrad i stawiania stadionów :D , a może nawet do oprawiania im ziemi - o ile wrócą czasy pańszczyźniane. Pozdrawiam i powodzenia życzę.

"Philosophia. Znaczy po Grecku "miłość do mądrości". Myślisz, że teraz jeździlibyśmy mercami i beemkami gdyby nie Grecy? Albo gapili się w płaskie ekrany telewizorków plazmowych?"

0 użytkowników
Do góry